Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Sissi (Út, 3. 5. 2005 - 17:05)

Ahoj Libore, promiň že píšu takhle pozdě, ale jsem taky jen člověk z masa a kostí a mám svoje starosti, nemám na práci jen tuto diskusi víš? Odpovím ti na tu otázku ohledně žen, kdy je člověk tedy ženou? Rozhodně tehdy, má -li to v hlavě a na těle! Pokud je to muž s ženským myšlením, není to dokonalá žena a naopak. Prostě to musí všechno ladit, psychika i fyzika. Toť můj názor...

Dominika (Út, 3. 5. 2005 - 17:05)

Amistad: A riadne to tu usina.Libor: prostriedky masovej komunikacie su v tom len ciastocne. Zeny potrebuju proste zmenu. Niektore ju urobia tak, ze vycestuju, niektore si kazdu sezonu potrebuju nieco kupit, no a niektore si zmenia uces. Ze im sdelovacie prostriedky daju know how, to uz je druha vec. A ze sa to chlapom obvykle nepaci, to uz je tiez o inom.

Libor (Po, 2. 5. 2005 - 19:05)

To zřejmě Sissinek usnul - na jeho odpověď se totiž čeká! On si sem ale raději dosadí jiné postavičky, které tady má, aby odvedli pozornost jinam, což není nic výjimečného, neboť to tak dělali vždycky, když na něco nedokázali, nebo nechtěli odpovědět. Mnohokrát jsem totiž položil bezpočet otázek nejen jemu, ale i Pankáče, přičemž mi nikdo z této "dvojky" neodpověděl. Prý jsem to ale já, který odmítá diskutovat, a který napadá každého, jež sem napíše názor jiný...

Amistad (Po, 2. 5. 2005 - 15:05)

Přátelé, nějak to tady usíná...:)

Libor (Pá, 29. 4. 2005 - 08:04)

Téma včerejšího pořadu Trní ve mně probudilo touhu oslovit Sissinka a položit mu otázku, kdy je transsexuál ženou. Je to - Sissinku, tehdy, kdy se vnitřně ženou cítí být, sexuálně ji přitahují muži, leč k úplné spokojenosti ji chybí ženské tělo, nebo se tou pravou ženou stane až po hormonální "léčbě" a plastické operaci?Vím, Sissinku, že se ti podle mých názorů podařilo odhalit můj skutečný věk :-( Přesto se ale opovažuji domnívat, že mě to v této naší polemice nijak nediskvalifikuje, a že se dočkám odpovědi, za kterou předem děkuji! Don Pedro také žije!

Karob (Pá, 29. 4. 2005 - 00:04)

číslo 5 žije!!

Libor (Čt, 28. 4. 2005 - 21:04)

Ženy se stříhají a nechávají své vlasy dorůst většinou pouze podle toho, jakým směrem jsou našimi totalitními sdělovacími prostředky masírovány, přičemž to tak dělají pouze do určitého věku, od kterého počet dlouhovlásek ubývá geometrickou řadou. Otázkou také zůstává, kolikrát za život si nějaká děva může své vlasy nechat narůst třeba po kolena, protože tak bude pro svého partnera nejpřitažlivější, a pak si je na povel pasáků zkrátit na ježka...Hlavní poselství filmu Postřižiny vyplývá už z jeho názvu - proto mě tato scéna na tomto filmu tolik vadí. Jenom by mě zajímalo, kolik dívek a žen se jeho vlivem odhodlalo své dlouhé a krásné vlasy odstranit...Homosexuál se může cítit být zrazen maximálně svým stvořitelem. Já se zase cítím být zrazen homosexuálem, který v postavení kadeřníka, nebo vizážisty určuje, jak mají ženy vypadat...Je pravda, že hlavní úloha ženy spočívá v rozmnožování lidské populace, ke kterému potřebuje patřičné orgány. Ke splnění tohoto úkolu však potřebuje oplodnit. Aby muž po tomto úkolu zatoužil, musí se pro něho stát žena sexuálně přitažlivá. Stejně tak pro něho musí být přitažlivá i tehdy, když spolu mají prožít zbytek svého života... A od toho tu máme druhotné sexuální znaky. Velká část mužů však překročila tzv. animální stádium, kvůli kterému přestávají svůj sexuální protějšek rozpoznávat podle feromonů. Někteří pokročili ještě dál, kvůli čemuž jim už nestačí ani pohled na rozzářené oči, vyholenou šíji, silikony narvané orgány, sloužící k obživě mláďat, genitálie atd. A ani podle duše se mnozí nedokáží orientovat...Sissinku, máš názory jako podplacený lobbista!

Sissi (Čt, 28. 4. 2005 - 09:04)

Liborku, film Postřižiny se vysílá už mnoho let :o) Nechápu, proč tě z celého filmu zajímá jen jediná scéna, kdy si žena nechá ostříhat vlasy. Pro mě bezvýznamná scéna... Jinak, ženy se stříhají a zase si nechávají vlasy narůst, prostě jak se jim chce. Je to jejich věc...Pokud si při polibku krátkovlasé dívky připadáš jako homosexuál, tak homosexuál by se cítil přinejmenším zrazen, protože jeho krátkovlasý partner by najednou měl ňadra a ženský klín, no toto? Takový podvod?Myslím si, že žena je ženou tehdy, když má pohlavní znaky, které nám říkají, že je schopna přivézt na svět dítě :o)) Jestli se rodí vlasama, tak pardon pardon, pak je krátkovlasá žena zřejmě skutečně muž :o))))Libore, máš názory jako pětileté dítě :o)))))

Libor (Čt, 28. 4. 2005 - 08:04)

Nevzpomínám si, že bych zde někdy napsal, že nejsem homosexuál, aby se mi líbily ženy na krátko. Psal jsem, že jsem nemohl políbit jednu dívku, protože jsem si jako homosexuál připadal. To není totéž...Jinak si myslím, že jsem zde nikdy nespal...

Libor (Čt, 28. 4. 2005 - 08:04)

Kadeřníci a tisk III.Je docela zajímavé sledovat, jak se tisková média (a nejen ta) v různých módních vlnách chovají...Tu a tam se stává, že jsou pasáci tak "štědří", že vyhlásí dlouhé vlasy u žen na krátkou dobu za moderní. Stalo se tak minulý podzim. Následná zima je pak obdobím, kdy lidé ven moc nevylézají, a když, tak se teple oblečou a nosí na hlavách pokrývku. Z tohoto důvodu nejsou venku vlasy na ženách příliš vidět, a právě proto je také zbytečné, aby byl na jejich majitelky v tomto směru vytvářen nějaký módní tlak. V takovýchto dobách se to ve většině médií dlouhovláskami jenom hemží. Falešný obraz, který média o společnosti podávají, se však projevuje i v tomto období. Velké množství dlouhovlásek, které můžeme ve filmech, nebo na fotografiích v tisku spatřit, dlouhovláskami ve skutečnosti již dávno nejsou. Buď jsou pořízeny a natočeny v době, kdy své vlasy měly dlouhé, nebo prostě mají na hlavě paruku. V tomto období se dějí i takové absurdity, že v TV- MAGAZÍNU můžete na obrázku z nějakého filmu či pořadu vidět herečku, nebo zpěvačku s dlouhými vlasy, a když se pak na to podíváte, tak zjistíte, že v něm dlouhé vlasy vůbec nemá. To jenom v archivu vybrali její fotografií z dřívějších let, která zapadá do daného módního trendu, čímž pouze dělají to, za co jsou podplaceni. Toto všechno je však pouhá mediální blamáž, která nemá na reálný život vůbec žádný vliv. Pasáci ale mohou tvrdit, že dlouhé vlasy přeci jen občas vyhlašují za moderní, a média takto předstírají, že na to společnost reaguje...Aby však nedocházelo k nějakému přílišnému ovlivňování veřejnosti tímto nežádoucím módním trendem, tak to střihačům pasákůprávní televize pojistila propagačně-nátlakovým pořadem Vypadáš skvěle!, který má tento, pro ně ekonomicky nevýhodný módní trend, patřičně vyvažovat. K němu pak občas vybrala i další filmy s touto tématikou, a z některých svých hlasatelek udělala kadeřníkům reklamní maskoty - o tom jsem se již dříve zmínil. Není tedy pochyb, komu tato televize za NAŠE peníze slouží...V současné době pak můžeme pozorovat, jak média tuto módní vlnu pozvolna ukončují. Střihací sezónu odstartovala TV PRIMA střihací scenerií ve svém nekonečném seriálu Rodinná pouta, kterou jsem zde nedávno zmínil. Že začala nová doba, dala jasně najevo i TV NOVA, když v tomto pondělí odvysílala film Postřižiny. Vše je precizně vymyšleno, naplánováno a načasováno...

Karob (St, 27. 4. 2005 - 22:04)

já mám naopak pocit, že mnoho jedinců píše pod jedinou přezdívkou Libor. Anebo je to opravdový mistr recese :-) Mozna by nebylo spatne, kdyby si po sobe obcas vlastni texty s odstupem casu procetl :-))

Karob (St, 27. 4. 2005 - 21:04)

Autor: Libor Datum: 27.4. 2005:-))

Karob (St, 27. 4. 2005 - 21:04)

L: Jeste upresneni k tomu probuzeni, aby sis zas nemyslel, ze chci podporovat strihani. Psal jsi, ze nejsi homosexual, aby se ti libily zeny na krátko...Amistad: nevim nevim, ale v USA pry chodi oblikani silene. Tj. nevkusne, pro mene chapave tim nemyslim dle mody. Velci extremisti v oblekani jsou Nemci.

Libor (St, 27. 4. 2005 - 21:04)

Velký vliv mají také zinscenované diskuse, které předstírají, že mezi sebou diskutuje mnoho jedinců. Ve skutečnosti se však jedná o sprosté manipulace, které mají prezentovat názor reprezentativního vzorku populace.

Karob (St, 27. 4. 2005 - 21:04)

Amistad: Ta uniformovanost mi pripomnela nedavnou modu, a to opravdovou uniformovanost :-) Fakt nechapu, jak si muzou holky myslet, ze vypadaj "fajn" v maskacovem triku a kalhotach?? ULET! :-) Nebo koho by nekdy driv napadlo, ze bude moderni nosit kotnikove boty, co nosi boxeri v ringu?? Ja myslim, ze po mederni mode hlavne bazi ti, co tim "dohani" intelekt :-) Treba na to chytej nekoho, komu jde hlavne o vzhled :-)Dominika: (26.4. 2005 12:44:42) tos napsala moc hezky! :-)Libor: "Ve všech dobách měly ženy tělesné schránky, které se od těch mužských podstatně liší" Koukám, ze se zacinas probouzet :-) Jo a ten starodavnej odkaz jsem sem ja nedal! :-) Jeste jsem to necetl, ale chystam se, zni to dost divne. Ale je videt, ze nejen media, ale i ruzna nabozenstvi i kultury maji velke vlivy

Amistad (St, 27. 4. 2005 - 11:04)

to Dominika:...myslím, že si rozumíme. Aspoň někdo...:))

Amistad (St, 27. 4. 2005 - 11:04)

to Sissi:promiň, pak jsem to dočetl do konce a je mi jasné, že jsi si legraci nedělala. :)To Klara:...to předtím, co jsem psal nebylo pro Sissi, ale pro Tebe...:)

Amistad (St, 27. 4. 2005 - 11:04)

Sissi:...teď nevím, jestli si děláš legraci, nebo to myslíš vážně. Přesto, dnešní móda se mi líbí, jen říkám, že se mi nelíbí "uniformovanost", Tzn., že se lidé oblékají stejně, nebo aspoň většina z nich.Ale to je asi úděl této země.Hold jsme malá zemička a musíme stále někoho kopírovat. Předtím to byl Sov.svaz a teď je to US.Ale to je asi do jiné diskuze.Žil jsem několik let na jihu Evropy a vím, že tam je móda taky, kupodivu!:)) Jen se mi zdá, že má většina tamních obyvatel svůj styl a názor na vzhled- a to mají do módního průmyslu a do vizáže ve světě určitě co mluvit. A právě proto se mi většina tamních holek líbila, protože "nebyly uniformované a umělé" ( a to se týká i vlasů-navíc je mají velmi kvalitní). Je to trošku jasné?:)

Dominika (St, 27. 4. 2005 - 09:04)

Ahoj Amistad,zda sa, ze v nazoroch sa zhodneme. Po Liborovi to len prescanujem:)))) Prosim Ta, kto by to cele cital.Urcite, vzhlad zeny je to, co rozhodne o tom, ci zena muza pritahuje alebo niem, a ci jej da sasncu. Nemozeme to muzom vycitat, zenske su stejne a ina moznost nie je. Ale nieco ako lasku na prvy pohlad za lasku pravu nepovazujem. Je to pritazlivost, chemia, sex appeal...

Libor (St, 27. 4. 2005 - 08:04)

Ve svém hypotetickém prorockém snu jsem popisoval drobný výsek ze života v NAŠI společnosti. Možná to někdo touží zpochybňovat, nebo to k němu ještě nedošlo. V mnohých evropských státech (i u nás!) byla totiž spuštěna kampaň za boj proti sexuálnímu otroctví. Všechno co jsem v onom příspěvku popsal se skutečně v naší, tzv. vyspělé civilizaci, děje. Dějí se ale i jiné věci. Třeba je u nás docela častý problém domácího násilí, znásilňování nezletilých dívek rodinnými příslušníky a ták...Možná, že byste se spíše měli zajímat o dění kolem sebe, nežli se zabývat nějakými manipulacemi, lobbováním za čísi zájmy, nebo ukájením svých sexuálních deviací...

Reklama

Přidat komentář