Reklama

MMS - Jim Humble

alt1 (St, 2. 11. 2011 - 11:11)

Pokud si stejně jako já myslíte, že by mohla být užitečná metoda devitalizace nádorů, připojte se k petici za odvolání jejího zakazu

http://www.petice24.com/odvolat_zakaz_devitalizaci_nador

Nazdar Joxi (St, 2. 11. 2011 - 11:11)

ty už jsi tu zase, ten odchod ti dlouho nevydržel. Tobě bylo smutno ty kluku ušatá, ty si nemáš s kým vykládat že jo?:-)))

och och och (St, 2. 11. 2011 - 08:11)

studená fúze....takové vysvětlení by mne od alter. machrů zajímalo...to by bylo možná ještě lepší než MMS
:-))))))))))
prostě jsme si ujasnili, že žádnou odpoveď na racionální dotaz nemáte, jen a jen hovoření, žádný výzkum, studie nic...
ta studená fúze, ta by byla dobrá...
jo a říká se bys, to jen BTW

a proč nemohu k (St, 2. 11. 2011 - 08:11)

Nemáš co nabídnou . Jsou tam lidé , kteří mají , skutečně mají zkušenosti z užíváním . Takže tací , kteří umí jen rýpat aniž by měli nějaký pádný důvod MMS šmahem odsoudit , tam nenajdeš. Takže nevím co by jsi tam dělal,rýpal ? Na vaše racionální otázky a námitky opravdu už nemáme zhola nic,ani chuť něco vysvětlovat. Ono totiž mentálovi vysvětlovat co je studená fúze , když má naftu je těžké.

jo jo (Út, 1. 11. 2011 - 20:11)

děkuju,opravdu nepotřebuju někde vynikat a tady již vůbec ne
ale je občas zábavné sledovat, jak na naše racionální otázky a námitky nemáte nic a zhola nic
žádné důkazy, žádné skutečné výsledky, jen a jen povídání..

a proč nemohu k prameni?

Jo Jo (Út, 1. 11. 2011 - 20:11)

Pleteš si pojmi hochu,ty tady nemáš co dělat. Pokud vím tak je to MMS - Jim Humble a ne SISYFOS . Žádný použitelný informace stejně nemáš a u Pramene jsme všichni , ale tam ty bohužel nemůžeš , tak chceš vyniknout zde. To je celé přiznej barvu.

jo jo (Út, 1. 11. 2011 - 19:11)

...máte pravdu alternativní borci, sem nepište, protože vás rozneseme na kopytech racionality..a nemáte šanci :-)))
pište si U pramene, tam se dá plácat blbosti do aleluja...

Petr (Út, 1. 11. 2011 - 18:11)

Když v ČR a kdekoliv na světě přijdete k lékaři, myslíte si, že každý lékař pro vás chce vyléčení. No... asi to někdy bude i jinak!http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/cast-z-ceny-drahych-leku-je-provize-lekarum

Nic nového , že

Zdravím Slávku! (Út, 1. 11. 2011 - 17:11)

Divím se ti ,že se pouštíš do debaty zde.Myslím že to nemáš zapotřebí s takovým jako je Q a Jox . Oni dva si mezi sebou vystačí. Tady chcípnul pes , ne dva psi.Někdy sem jen nakouknu , abych viděl jak to mezi těma dvěma funguje . Jinak sem už nikdo nepíše , jenom ti rádoby znalci dnešní medicíny. Vždy se najde nějaký novic , který dá podklad těm dvou, aby se mohli ukázat jaký jsou profíci.

Joxi (Út, 1. 11. 2011 - 12:11)

opět si to tak neberte, dříve si blázni mysleli, že jsou žížala nebo Napoleon, dnes léčejí pomocí užívání kyselin....
doba se mění
:-)))))
zajímalo by mne, kde jsou ta díla doktorů...
a představuju si rodinu Satorase, jak se ráno sejdou u dávky HCL

Satoras (Út, 1. 11. 2011 - 11:11)

Zdravím Slávku!
O tvé skvělé práci U pramene vím a díky tomu i vše o HCl a formulích. Denně ji používá celá rodina (ale až po testech na tvorbu HCl se sodou podle J.Zajíčka), samozřejmě všichni nedostatek kromě jedné mladé slečny.
Je fakt, že se o HCl nezajímá až tak moc lidí, ale může se to časem změnit. Vždycky jde o informovanost. Naštěstí se tímto tématem zabývala slušná řádka doktorů a jejich práce jsou na netu.
Je to velmi levná a vysoce účinná pomoc pro tělo, takže BigFarma nezájem.
Jakmile by se počet lidí užívající HCl zvýšil, tak je jasné, že by "odborníci" zase tvrdili, že to může cosikdesi, že je pravděpodobně cosikdesi atd. No, známe to.

Jox (Po, 31. 10. 2011 - 13:10)

Já si myslím, že to není...Ale dopouštíte se zde neustále té samé chyby, mé milé Q. Používáte argumenty, které zde přítomní nejsou schopni přijmout, natož pak pochopit. Oni nechtějí slyšet nic, co by jim zbouralo bábovičky... :-DDD

Jox (Po, 31. 10. 2011 - 13:10)

Dovolím si nesouhlasit,...Lidé nemají rádi, milé Q, říká-li jim nějaký drzoun pravdu do očí :-DDD

Q. (Po, 31. 10. 2011 - 13:10)

Foxy(i?), samozřejmě, že...Já si myslím, že to není primárně autodestruktivní, ale spíše převažující magické myšlení (normální jen u malých dětí), které mimo jiné vyžaduje jednoduché příčiny a následky. Když se například někdy zapomenu a začnu podrobněji vysvětlovat, proč v principu nemusí vést odstranění příčiny choroby k postupné úzdravě, tak omdlévají i slabší medici - pro lidi s nulovými přírodovědnými znalostmi a sebevědomím přesahující jejich schopnosti to budou jen prázdné tlachy, kterými si chci "udržet svůj post šamana", takže mě "odhalí" a najdou si jednoduchou "příčinu" (čakry, kvasinky, parazity, bioenergie,..) a k ní jednoduché "řešení" (zaříkávání, MMS, homeopatika, EAV,...). No a z důvodů, které jsem nastínil výše, najdou i dostatek následovníků.

Q. (Po, 31. 10. 2011 - 13:10)

Každá ves dříve měla...Dovolím si nesouhlasit, například Němci jsou na to ještě chytlavější. Domnívám se, že se sešlo několik faktorů: Především to, že se podařilo vzbudit dojem, že za komunistů do bylo zakázané, byť realita byla podstatně jiná /viz Kahuda/ (efekt stejný jako u Tří sester). Dalším faktorem je blízkost alternativci promořeného Německa, takže pro nás bylo vzorem západu. A nakonec klesající kvalita školství, kdy má už každý blb maturitu a každý druhý blb je Mgr. nebo Ing. na nějaké nekvalitní "vysoké škole", přičemž z vysokoškolského studia má pouze pocit znalostí zděděný po "zkostnatěle komunisticky" vystudovaných. Poslední nevýhodou je to, že je alternativní šlendrián tolik populární mezi polovzdělanými novináři, takže v médiích se jim dostává celkem solidní propagace.

Q. (Po, 31. 10. 2011 - 13:10)

...Takových "výzkumů" si můžu vymyslet od stolu několik. Ale chápu, že hlupáci na to mohou naletět - zejmána čím dál tím horší školství vám určitě nahrává.

Q. (Po, 31. 10. 2011 - 13:10)

Léčba MMS je podobný...Inteligence totiž není všechno, je to pouze nutná podmínka k tomu, aby nebylo na místě označit někoho za blba. Bez jistého minimálního rozhledu a především cviku v myšlení, schopnosti práce s informacemi a především bez jisté pokory, která vede k tomu, že se dotyčný nepokládá za bezmála vševědoucího (častá bolístka omezenců), bude i člověk s IQ 150 blbcem....

Jox (Po, 31. 10. 2011 - 13:10)

Foxy(i?), samozřejmě, že se někdo takový najde. Upřímně, nechápu, kde se v lidech takto sebedestruktivní chování bere, ale je to bohužel fakt, se kterým je nutno se smířit. S trochou nadsázky by bylo možné označit tento fenomén za autoregulační nástroj přírody (či společnosti?), za další možné evoluční kritérium. S tím se nenechá nic dělat.
Horší je to s věrozvěsty, kteří davy nerozhodných (a často nesamostatných) táhnou do propasti s elánem a přesvědčivostí Rasputinovou. Možná by nebylo špatné podlehnout Chestertonovu našeptávání a začít "kamenovat proroky".
:-DDD

SDK (Po, 31. 10. 2011 - 11:10)

Nazdar Zbyňku,

Taky že jo. Už tu o tom ani nepípnu. Pokud se však chceš dozvědět o MMS více než praktické výsledky, které jsou téměř výlučně pozitivní, podívej se na ten vynález jako celek. ClO2 není totiž jedinným produktem chemické reakce chloritanu sodného a kyseliny citrónové. Druhým produktem je citrát sodný. Tento se vyskytuje ve dvou formách, z nichž alespoň jedna slouží jako protisrážlivý agent podobně jako Heparin a používá se pro ten účel v medicíně. Jenže to není vše. On alespoň jeden ten citrát, nezjistil jsem který, taky velice podporuje mezibuněčnou látkovou výměnu. Takže ono MMS nejenom dopraví do těla ClO2, ale navíc mu ještě pomůže se dostat do tkání. Na druhé straně se však jeví jako prospěšné střídat aktivaci chlorotanu mezi kyselinou citronovou a kyselinou chlorovodíkovou, aby se doplňovala HCl. Oni otiž nemocní lidé trpí chorobami tak nějak přímo úměrně s tím, jak jim žaludek pomalu přestává HCl vyrábět, což je převážně nedostatkem přísunu a trávení draslíku. Víš, ono vše souvisí se vším.

Ahoj, Slávek.

Foxy (Po, 31. 10. 2011 - 09:10)

tedy myslím příspěvek 1:51Obávám se, Joxi, že nemáte pravdu.
Určitě se někdo takový, kdo v zázračnou kyselinu solnou uvěří, najde.
Pokud poškodí sebe, prosím.
Ale oni tito věrozvěsti zázračných panaceí mají navíc i mesiášský komplex a s tím spojené misionářské puzení.
Pak stačí, aby se setkali s někým, komu setkání s blbcem v bílém plášti (a že jich teda je!) vzala důvěru v lékaře jako takové - a je vymalováno.
V tom, domnívám se, je hlavní nebezpečnost umanutých "alternativců".

Reklama

Přidat komentář