Reklama

MMS - Jim Humble

Joxi (Po, 31. 10. 2011 - 08:10)

tedy myslím příspěvek 1:51

Joxi (Po, 31. 10. 2011 - 08:10)

...jak vidno z předcházejícího příspěvku, u některých to hraničí se šílenstvím
na druhou stranu, tomuhle " mysliteli" snad neuvěří nikdo..

Zbyněk (Po, 31. 10. 2011 - 08:10)

Tak nevím. Přišel jsem na tuto stránku abych se dozvěděl něco o MMS a tady jsou diskuze asi o něčem jiném. Proč si tedy nezaložíte vlastní diskuzi a tuto necháte pro MMS??????????????

SDK (Po, 31. 10. 2011 - 01:10)

Ten Jox a Q, to jsou ale...Nazdar Satorasi

No, blbci. O ty nejde. Těchle charakterů sotva průměrné inteligence a poněkud nadprůměrného vzdělání je na každé netové diskuzi, dotýkající se posičního ohrožení nějaké finančně zájmové skupiny, vždy několik. Tady v Kanádii a USovicích jim přísluší označení profesionální "heckler" což je v češtině "profesionální křikloun".

Jenže pokud jde o zdraví, nejde o křičení, a kdo má nadprůměrného filipa i bez vzdělání, tak si to vzdělání vždy dožene kde je třeba a to pokud možno z několika stran. Zatím mohu říci, že jeden případ z jednoho, kdy byla mladá žena (v Česku) postižena velice vážným přetížením organismu kandidou albicanis, neschopna strávit už ani cukry, vyhublá na kost a na okamžité chcípnutí, se do vnitrožilního HCl dala sama, denně, (odvážná to školačka :-) a do měsíce byla v pořádku. To mluvíme o tomto létě.

Dále, jedna ze tří rakovin, žena po operaci raka slinivky se spřeházenýma útrobama a bez nadějí, radiologie odmítnuta "profíky" jako beznadějná, se alespoň na půl roku jakž takž vzpamatovala se značně omezenými svalovými injekcemi HCl, anžto do žil se jí netrefovali ani ti profíci. Bohužel zemřela stejně. Druhý ze tří - mozkový nádor, operovaný dvakrát během dvou měsíců s další recidivou, třetí operace odmítnuta. Po šesti nedělich HCl vpašované obden do pytlíku s vnitrožilní výživnou kapačkou je bez nálezu. Třetí ze tří je nyní starý pán, který prošel ortodoxním mlejnem chemo a radiace, na chcípnutí každou minutu a poslán domů zemřít. Po týdnu HCl do žil může docela slušně jíst a hrabe se z toho očividně ven.

Takže, kdo chce kam, pomožme mu tam, i těm blbcům, kteří si tam konec konců pomůžou sami.

Já se teď osobně snažím nakoumat metodu jak se dostat do žil stříkačkou lidem, u kterých je to normálně dost obtížné, jako například u mne. Do svalu mi to jde, ale jaksi to nese své osobité problémy, i když i výhody. U Pramene je té informace dnes ode mne a dalších, kdo se odvážili, celkem dost, nemluvě o obsahu historického záznamu.

Jox (Ne, 30. 10. 2011 - 23:10)

Každá ves dříve měla...To není platné jen pro český národ. Zhruba řečeno, s dvacátým stoletím přišla věda a technika, svět přestal být jasný a jednoduchý a srozumitelný a začal být částí populace odmítán. New Age je toho důkazem, stejně jako kupříkladu obrovská obliba fantasy literatury.
Jde o popření příliš složité, nepřátelské reality, kterou pochopí jen nemnozí. Nu a k tomu se váží nejrůznější konspirační teorie a moderní báje a legendy městského folklóru, které, jako ostatně kdeco, operují většinou s polopravdami...
Je ale fakt, že v české kotlině nabývá tento stav netušených rozměrů a nebývalých kvalit... :-DDD

Joxi (Ne, 30. 10. 2011 - 23:10)

Každá ves dříve měla svého vesnického blázna, potuloval se po vsi, byl neškodný...no a pokud to bylo moc, byl někde uzavřen
pravdou je, že Internet vše posunul...
zajímavé by bylo zjistit, proč zrovna náš národ je na takové kraviny tak chytlavý...
asi to nějak souvisí s obecně malým sebevědomím, určitou zapšklostí a věčným českým nadáváním...měl by to nějaký sociolog analyzovat...:-)))

Jox (Ne, 30. 10. 2011 - 23:10)

Neberte si to tak....
vždy...To jo, folklór... Ale představte si idiota, který se kvůli pohádce o sedmimílových botách rozhodne přeskočit Macochu a ještě to radí všem okolo... :-DDD

Joxi (Ne, 30. 10. 2011 - 22:10)

Neberte si to tak....
vždy přece existovala bájná vyprávění atd... no a dnes to je alternativa..
a jak vidíte, je to jen folklór nic jiného....

Nazdar Slávku! (Ne, 30. 10. 2011 - 22:10)

Ten Jox a Q, to jsou ale blbci, co? :):)
Satoras

Jox (Ne, 30. 10. 2011 - 21:10)

ale je to docela...Moderní folklór začíná u diletantů...
Smutné vtipkování je to :-(((

Joxi (Ne, 30. 10. 2011 - 21:10)

ale je to docela zábavný...
si tam číst...

Jox (Ne, 30. 10. 2011 - 20:10)

...No, juknul jsem na to fórum a připadá mi lepší nemít o tom ánunk než vědět o nesmyslech všechno :-DDD

SDK (Ne, 30. 10. 2011 - 20:10)

http://www.townsendletter.com/Dec2006/ThreeYearsofHClTherapy.pdf
výňatky z originálního klinického praktického výzkumu ze třicátých let v US a Mexiku. Od skutečných MuDrů a publikovaných v odborném lékařském časopise.

To nejpodstatnější z toho jsem přeložil a jak jsem se zmínil také publikoval na diskuzních stránkách U Pramene
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1631&postdays=0&postorder=asc&highlight=ferguson&start=30
Je třeba se přihlásit aby se přílohy překladů do češtiny ukázaly :-) Dal jsem to tam pod svým jménem, na rozdíl od blbečků, co se tu schovávaj za nicky a blábolí nesmysly o věcech, o kterých nemaj ánunk.
SDK

Jox (Ne, 30. 10. 2011 - 20:10)

Léčba MMS je podobný případ, jako se pokoušet metodami alchymistů o jadernou fúzi. Je s podivem, kolik i relativně inteligentních lidí téhle blbině se sebevražednou odvahou věří :-DDD

???? (Ne, 30. 10. 2011 - 19:10)

Q-čko, píšete, že..."kteří ještě věřejí, že rakovina je z nedostatku chemoterapie a proto se tak léčí."

...co to je za nesmyslnou větu? co napsat nějak rozumně, co vlastně chcete říci? umíte to?
chemoterapie + celá řada dalších metod není 100 procentně úspěšná, ale v řadě případů ano..viz svod..viz řada vyléčených pacientů..
MMS a další podobné, nemají jediný lékařsky doložený úspěch..pouze jedna paní povídala...často jde o lidi, kteří se domnívají, že měli rakovinu a tu si vyléčili...tak tu přestante už konečně plácat, fakt to se nedá...

Pro Q (Ne, 30. 10. 2011 - 14:10)

Zlý a nemyslící?:-D Tak to...Q, můžete mi napsat odkaz kde vám někdo píše že zneužíváte rozum proti poznání. Oprvdu si rád přečtu, kde někdo psal o vašem rozumu. Prosím nenadávejte, ale pošlete ten odkaz.
Díky

Pro Q (Ne, 30. 10. 2011 - 14:10)

Zlý a nemyslící?:-D Tak to...Q-čko, píšete, že nemyslící je pro vás novinkou. A to je bohužel novinkou proto, že jste nemyslící. Více méně totéž jsem vám psal například včera v 11:20. Nedokázal jste ani pochopit co psala Veronika, ale přeto jste jí hloupě napadal. Takže o myšlení, tedy logickém myšlení, u vás opravdu nemůže být řeč.

Kdybyste místo nadávek a tupého napadání použil nějaký logický argument, tak máte aspoň trochu šanci někoho přesvědčit jak vynikající je chemoterapie. Ale když tu jen blábolíte z cesty a urážíte a vytahujete se že jste MUDr a pacienti jsou dobytek, viz váš ubohý včerejší příspěvek z 19:18, tak odradíte i ty, kteří ještě věřejí, že rakovina je z nedostatku chemoterapie a proto se tak léčí.

Petra (Ne, 30. 10. 2011 - 14:10)

Laskavě si dej trochu...Zdar!

kaa (Ne, 30. 10. 2011 - 14:10)

Ale žádná novinka není,...Laskavě si dej trochu námahy a přečti si něco od toho, koho tak obhajuješ. On jen stále někoho uráží a nic jinýho v podstatě nedělá. Nehodlám s lidma vašeho ražení kazit náladu. Nazdar

Petra (Ne, 30. 10. 2011 - 13:10)

Zlý a nemyslící?:-D Tak to...Ale žádná novinka není, že když už nevědí co napsat, začnou s psychiatrem, vytáhnou rodiče, že jsi sám a podobné urážky. Kaa je zářným příkladem blbosti...
Jenže jsou tak pitomí, že se pořád opakují, tak normálního člověka se to nedotkne.

Reklama

Přidat komentář