Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Sissi (St, 13. 4. 2005 - 22:04)

Nezlob se Libore, ale já tvoje příspěvky vážně nechápu... kde mám tedy ty stránky? Dej mi na ně odkaz, zřejmě jsem je dělala v náměsíčnosti, ráda bych je viděla!

Amistad (St, 13. 4. 2005 - 17:04)

koukněte na adresu: www.amazing-hair.dekrása, ne?:)

Amistad (St, 13. 4. 2005 - 17:04)

Jana:...má Tě asi rád, takže by si pravděpodobně jen posteskl. Přesto mluvím o tom, že dnes je "uniformovanost" dost běžná věc a řada holek si myslí, že třeba nějak vyčnívají. Tak šup do uniformy:)). Ne, vážně. Žil jsem dlouhou dobu na jihu Evropy a tam mají holky docela jiný názor. Vlasy mají od přírody kvalitní a jsou na ně patřičně hrdé stejně jako Ty. Kamarádka je napůl italka a má krásné dlouhé vlasy, které se rozhodla nechat ostříhat. Je taky pravda, že se po ní, když šla po ulici, otáčeli nejen muži, ale i ženy...tak na tom asi už něco bude. Ty co mají tenké, řídké a krátké, chtějí dlouhé a husté. Ty co mají kvalitní dlouhé, chtějí krátké.... no moc tomu nerozumím...:))

Jana (St, 13. 4. 2005 - 14:04)

Tak já se taky přidám. Já jsem shodou okolností majitelka dlouhých hnědých vlasů až do pasu a jsem na ně patřičně hrdá :o) Ale nedělám z nich pupek světa, to ne :o)) Příteli se líbí hodně, ale kdybych se ostříhala, tak by mu to nevadilo. Tak uvidíme, kdy mě ta hříva omrzí :o)

amistad (St, 13. 4. 2005 - 13:04)

...tak že bych začal?Ano, mě se dlouhé vlasy líbí moc. Je to ženské, něžné, vzrušující a není to často vidět. Je pravda, že záleží na typu ženy-dívky, přesto pokud dlouhé vlasy jsou opečovávané a opravdu dlouhé a jejich majitelka je na ně pyšná, pak je to nádhera...(peosím, nemluvím o povaze a co má v hlavě-o tomto to tady snad není,že?)

amistad (St, 13. 4. 2005 - 13:04)

Jana:...no, nechtěl jsem to říkat, ale než jsem se tím prodral k někomu jinému, chvilku to trvalo:-).Koukám, že tady ta diskuze opravdu vázne...:-)

Jana (St, 13. 4. 2005 - 09:04)

Já bych řekla, že posledních x dní (spíš měsíců) si tu Libor vede svůj dlouhý a nudný monolog, který stejně mnoho lidí nečte..:o)))Diskuze, vrať se! ;o)

amistad (St, 13. 4. 2005 - 09:04)

Vážení přátelé, nechci někoho urazit, ale když jsem si pročítal vaše diskuze z roku 2004, tak to bylo o tématu. Ale v posledních pár odpovědích se to zvrhlo o "hádku" ve smyslu mužské-ženské diskriminace a dalších věcí...Je tady ještě někdo normální, kdo sew nemíní hádat???:-)

Libor (Út, 12. 4. 2005 - 20:04)

Co k tomu dodat? Snad jen tolik, že se partnerské vztahy daří pasákům - prostřednictvím médií - rozvracet docela dobře - ať tedy vzrůstá počet rozvodů! V budoucnosti bude moci díky tomu vzniknout třeba i "Ministerstvo pro zachování rodiny", ve kterém se bude spousta odborníků zamýšlet, proč se lidé nemaj rádi. Přesně tak to totiž pasáci dělají stále - na jedné straně vytvářejí v zájmu byznysu problémy, na kterých vydělávají, na straně druhé je pak "řeší", na čemž zase vydělávají. A takto je to stále dokola, neboť přesně takto vypadá "neviditelná ruka trhu"...Malý příklad:Nedávno se přišlo na to, že antiperspiranty, aplikované do podpaží, vyvolávají nádorová onemocnění. Ony se totiž vstřebáváním dostávají do lymfatického systému. Podrobnosti na adrese:http://www.celostnimedicina.cz/pozor-na-antiperspiranty.htmMiliony se jich vyrobilo a prodalo, spousta lidí na tom vydělalo. Jiní si zase na ně "museli" vydělat... Spousta jich pak onemocnělo, na čemž zase mnoho jiných vydělalo... A z toho všeho plynuly daně hádejte kam...Někdy si tak říkám, zda si může být někdo 100% jistý tím, že barvy na vlasy nemohou něco podobného také vyvolat... Ta "krása" za ty prachy a rizika ovšem opravdu stojí!P.S. A ty rozvrácené vztahy taky!

Libor (Út, 12. 4. 2005 - 20:04)

Když už jsem u té soukromé komunikace, tak sem z ní opět něčím přispěji, přičemž doufám, že mi to její autorka odpustí :-) ...A mám pro tebe perličku! Dneska přišla jedna kolegyně a já myslela, že mě budou omývat! Byla totiž u holiče a to bych ti přála vidět: po stranách kolem hlavy strniště a nahoře asi 2 cm číro. Fakt hrůza! Přitom to byla tak pěkná ženská, který by nikdo neřekl, že jí bude 55 let. Vždycky měla vlasy něco pod ramena a fakt jí to seklo. Zato teď vypadá min. o 10 let starší. No a to víš, že mně to nedalo a tak jsem se jí zeptala, co ji k tomu vedlo. Samozřejmě klasika: připadala si pořád stejná. A tak mě napadlo se jí zeptat, jestli se náhodou nedívá na to Vypadáš skvěle. A co myslíš, že mně řekla? Samozřejmě že se dívá! Ještě jsem se jí zeptala, co na to její manžel. Ten ještě nic neví. Má nějakou práci v Praze a přijede v pátek. Jak ho znám, tak s ním to asi sekne. Sám má vlasy na ramena a ona bude vedle něho vypadat, jako jeho manžel :)To víš, že jsem se jí zeptala a že si to nenechám pro sebe! :) Teda spíš to z ní vypadlo samo. Ona totiž hnedle jak přišla, tak byla taková divná. Tak jí říkám, co se stalo. Přesně jak jsem tušila - dostala prý pěkný kapky! Hele, normálně se rozbrečela! Prý šel hnedka do hospody a promluví s ní jen to nejnutnější. Docela jí lituju. Ve škole dostala přezdívku ,,bodlina"! Prý k ní jeden osmák přišel, chvilku ji okukoval a říká: ,,No.... no, ale jó, paní učitelko, je to docela dobrý!", načež se prý celá třída dala do šílenýho smíchu. Když jsem přišla na hodinu, tak tam byla na tabuli namalovaná taková postavička s ježkem na hlavě. Samozřejmě s jejím jménem i přezdívkou. Nedovedeš si představit, jaký to jsou hajzlíci!

Libor (Út, 12. 4. 2005 - 20:04)

Kdysi jsi mi Sissinku napsal, že máš pocit, že takto orientovaných lidí, jako jsem já, není až zas tolik. Na to jsem ti odpověděl, že nemáš žádnou možnost, jak to objektivně zjistit, protože takovýto lidé nemají žádné veřejně přístupné místo, kde by se mohli projevit a na toto téma diskutovat, aniž by je nikdo nezesměšňoval a neurážel. A nemohou tak činit ani na tvé stránce, která se tváří, jako by byla určena pro ně. Možná, že ses i mě tímto způsobem pokoušel "zařadit", protože ani ty ve skutečnosti nejsi takový, jakým se představuješ... Tito lidé spolu ale nemohou a nebudou moci veřejně diskutovat právě proto, že existují najatí gauneři, mezi které ty rozhodně patříš! Buď si jist, že dovedu číst mezi řádky, díky čemuž jsem tě za různými jmény - a toto mezi ně také patří - stoprocentně poznal, přičemž bych byl rád, kdybys to netoužil rozvádět. Mohli bychom se dostat daleko, což si zřejmě ani ty nepřeješ... Diskusní fóra na toto téma existují a vznikat zřejmě i nadále budou. Buď jsou však vámi vytvořená, tedy "umělá", nebo budou pod vaší kontrolou stejně tak, jako je toto. A právě z těchto důvodů se tito lidé nebudou moci nikdy veřejně projevit. Oni však na toto téma chtějí hovořit, přičemž jedinou možnost jim nabízí soukromá komunikace. Osobně jsem s mnoha zajímavými lidmi kontakt navázal, a co jsem se dozvěděl si nehodlám nechat pro sebe. Toto je totiž jediná možnost, jak vaše mafiánské praktiky obejít. Z tohoto důvodu se už také nepotřebuji ani s tebou, ani s Pankáčou dohadovat, takže na nějaké naše diskuse, o které jste vlastně ani neměli žádný zájem, zapomeň, a klidně si pokračuj ve stanovování diagnóz a vybírání vět, vytržených z kontextu... Onopřirovnání k estébákovi však bylo originální. Řekl bych ale, že by sedělo spíše tobě...

Sissi (Ne, 10. 4. 2005 - 17:04)

Libore, mně je přece úplně jedno, jestli ty mi něco věříš nebo ne, jsi pro mě neznámý a dost vyhraněný člověk, nic víc. Máš svoje názory, já mám zase svoje. Máš svoje zkušenosti a já také. Ale představuješ si mě v úplně jiném světle, než v jakém jsem, to je zásadní chyba této diskuse.

Libor (Ne, 10. 4. 2005 - 15:04)

Kdysi mi jeden webmaster prozradil, že existují lidé, kteří po celém netu lobbují za stříhání, a že to dělají dobře. Chtěl mně tím dát zřejmě nenápadně najevo, že jakékoliv aktivity, spojené s propagací opaku jsou zbytečné, neboť se minou účinkem. O tom, že je to on, a že vlastně chválí sebe, jsem tenkrát neměl ani potuchy a trvalo mi to celkem dost dlouho, nežli jsem na to na zdejším fóru přišel...Při psaní předchozího příspěvku jsem si říkal, že si snad bude muset Sissinek vymyslet nějakého muslimského příbuzného, kterým by zdůvodnil své hluboké znalosti vizáže tamních žen...Internetové diskuse mají obrovskou výhodu v tom, že si při nich můžeme vymýšlet a používat argumentace, jak se nám zlíbí. Je pak na každém, co je komu ochotný zbaštit...Při včerejší volbě Zapletalovi Miss jsem si ve skrytu duše přál, aby zvítězila ona elegantní mužatka, která tam byla - dle mého soudu - nastrčena záměrně proto, aby i odborná "veřejnost" mohla vyjádřit své názory. Jejím kompletním vítězstvím by byl celý tento komplot alespoň konečně veřejně odhalen. Nepopírám, že její tvář byla svojí zvláštností zajímavá. K jejímu účesu by však docela dobře slušel knír...Kompletní žena, podle mého skromného názoru, musí mít po vizuální stránce všechny ženské prvky, tj. i dlouhé vlasy. Vychrtlá postava - byť s vyvinutým poprsím a chůzí gazely k tomu bohužel nestačí, i když vím, že některým ano. Těch však není tolik, aby dokázali nějak zásadně ovlivnit veřejnou volbu. Je také nutno s potěšením konstatovat, že pan Zapletal konečně upustil od zveřejňování váhových parametrů jednotlivých soutěžících.Najatí a dobře zaplacení lobbisté skrytě pracují všude, kde dochází k ovlivňování veřejnosti a rozhodování o věcech veřejných. Svým lobbováním však prosazují zájmy pouze těch, kteří si je mohou dovolit zaplatit.

Karob (Ne, 10. 4. 2005 - 02:04)

SISSI: ze se tim vyslouzilym eSTeBakem vubec zabyvas?? Neveri ti ani ze jsi zena, mozna kdybys mu ukazala haro po kotniky :-)

Sissi (Pá, 8. 4. 2005 - 10:04)

Libore, chci ti říct jen jednu věc, nemá smysl se tady hádat, mně jen připadá, že nemáš úplnou pravdu co se týče kampaně proti dlouhým vlasům, já si myslím, že dlouhých vlasů je všude opravdu hodně, holky vědí, že se mužům líbí víc dlouhé vlasy, i já to vím! Můj přítel po mně neustále chce delší a delší vlasy, ale mně to opravdu moc nesluší, tak je mám alespoň polodlouhé. Chci ti jen říct, že tady vystupuju pouze pod mou přezdívkou Sissi a opravdu jsem nepsala to, co je tu od Aha nebo Boolexe, nemám to zapotřebí psát pod jiným jménem. Ale ty jako bys nevnímal co ti píšu a napíšeš mi stejně zase že lžu, nechápu...Jinak co se týče muslimských žen, tak moje sestřenice je muslimka, provdala se za muslima a vím, jak to v jejich komunitě chodí. Ženy o sebe musí velmi pečovat, aby se svému muži líbily, jsou ve společnosti velmi podřadné a smí je upravené vidět pouze jejich muž, jejich otec, ženy, děti. Cizí muži je vidět nesmí.

Libor (Pá, 8. 4. 2005 - 09:04)

Jak to Sissinku víš, co pod svými rouchy a šátky ženy v arabské a muslimské části světa nosí a jak vypadají? Jestli pak víš, že je smí vidět pouze jejich muži a nikdo jiný? Nevíš ty náhodou i to, kolik prožívají orgasmů? Podle tvých moudrých slov však soudím, že jsou tamní ženy lepšími manželkami, když se snaží plnit svým mužům to, co od nich přímo vyžadují. To ty naše pořád jenom listují v časopisech, čučí na televizi a dělají se sebou to, co po nich chce trh, přičemž na své muže zhluboka ..... Chtějí být totiž pouze samy sebou, cítit se dobře a býtšmrncovní!Jinak si Sissinku nelámej svou hlavinku ničím, co sem kdy napíšu. Já to totiž nepíšu pro tebe, víš? Raději se příště tolik neukvapuj a svůj příspěvek si pořádně promysli. Ve svém lobbování se mi jevíš jako člověk, který proto nemá dostatečnou kvalifikaci, a někdo jiný by si toho mohl také všimnout!Jako Boolex mně - Sissinku zase jako takový blb nepřipadáš! Tvá moudra jsem si začal zapisovat. K oněm předešlým si tedy připisuji další, přičemž doufám, že nejsou poslední. Škoda jen, že jsi sem už toho tolik napsal. Mohl bys býval i ty patřit mezi nejmoudřejší, kteří mlčí...Jinak tě už - Sissinku - znám natolik, že o tobě vím, že se rád blýskneš znalostí nějakého cizího jazyka. S Katrin si píšeš rusky, jako "Cut" s kamarády po slovensku, angličtinou vládneš... Zapomněl jsem na něco? Jsi prostě jednička! Že ženy chodí do práce proto, protože nám nestačí jedna a musíme jich mít víc jsem pochopil dobře? Ony se tedy vdají, pak se ostříhají a jdou do práce proto, protože už dopředu vědí, že je kopneme kamsi a najdeme si mladší? Buď jsem to nepochopil proto, protože to je po slovensku, nebo se nad tím budu ještě muset nějakou chvíli zamyslet... Sissinku, prosím, piš sem příště česky, ano?P.S. K té Sommerové nevím, co bych dodal. Tady jsem, Sissinku, (vlastně Ahove) v koncích, protože na to už doopravdy nemám! Tady jsi mě dostal!!!

Libor (Pá, 8. 4. 2005 - 09:04)

Ke článku: "Péče o staré je hlavně na rodině", ve včerejší MF-DNES:Ano, ano! Je třeba pořádnou sociální reformu! Lidi "tam dole"by se nejraději flákali, a kde by se pak vzaly prachy na ty zlatý padáky, které umožňují všem nastrčeným zlodějům zůstat ve výšinách a nespadnout mezi prostý lid, na asanace vytunelovaných bank, odkoupení zkrachovalých podniků, znovuvzkříšení padlých zemědělců, odvody do Bruselu... A i kvalitní státní správa něco stojí! Je známo, že hubení lidé jsou agresivní a vzteklí - přejete si snad, aby takoví byli na úřadech, ve vládě a v parlamentu? Vždyť i poslanec je jenom člověk, a jako takový občas onemocní... A myslíte si, že by měl mít pouhé 100% nemocenské dávky? Víte, co dnes stojí kvalitní léky a dietní strava? A takový poslanec se ani během své nemoci nemůže jen tak poflakovat - hlasovat musí! A víte vy vůbec, co stojí takový bezpečný převoz chorobného poslance do sněmovny a zpět?Občan prostě nemá ani potuchy, co prostě taková demokracie a svoboda stojí prostředků, a nelze mu to ani vyčítat. Je pouze třeba vytvořit mu, řekl bych, takové prostředí, ve kterém by prostě mohl nerušeně, usilovně a vytrvale pracovat, pečovat o své bližní, tvořit a budovat svou zem. Práce totiž osvobozuje od zbytečných myšlenek a starostí...A taky je třeba příště nesahat po sametu a vzít do ruky raději pořádnou rašpli!Kdysi mně můj "učitel" prozradil několik základních a nezměnitelných pravidel, která jsou platná pro tento svět, ze kterých vybírám tyto:1) Cokoliv se zbytečně, nebo protizákonně urodí, vypěstuje, rozmnoží, vyrobí, nebo dostane na trh, to se musí bezpardonu zničit, protože nikdo nic nesmí dostat zadarmo. 2) Zaměstnancům, kteří něco produkují, nebo důchodcům, se nesmí dát více peněz, nežli je nezbytně nutné pro jejich přežití a zajištění základních životních potřeb. Pokud by se toto pravidlo porušilo, ztratili by motivaci pracovat a začali by si klást požadavky. Nadbytečně získané peníze se však neničí - ty se rozdělují mezi řídící management firmy, nebo státu. 3) Když se nějaký člověk dostane na úplné dno a stane se z něho bezdomovec, tak mu nesmí stát pomoci. Lidé by se totiž přestali bát chudoby, neboť by si byli jisti, že jim bude vždy pomoženo. Existence bezdomovců je z tohoto důvodu užitečná.4) Stát je instituce, pod jejíž ochrannými křídly můžete co nejbezpečněji porušovat zákony a parazitovat na druhýchP.S. Konec politickým úvahám a diskusím, reklamám tiskovin a zpět ke zdejšímu tématu! :-)

Libor (Pá, 8. 4. 2005 - 09:04)

To jsem - Kryštůfku, samozřejmě zaregistroval i při mém nízkém IQ, které mi tak, tak stačilo na prolezení zvláštní školy, a všiml jsem si toho nejen u Tebe :-)Ono to opravdu není jednoduché přidat se na moji stranu. Když jsem zde začal diskutovat, tak se mě zdejší najatí dozorci snažili různými způsoby zastavit. Nemohli totiž přenést přes srdce, že tady tak nehorázným způsobem propaguji něco, co se v kapitalistické totalitní společnosti prostě propagovat nesmí. A že tozkoušeli všemi možnými prostředky - pomocí Freudovských nesmyslných teorií, kterými se pokoušeli dlouhé vlasy, co by sexuální znak ženskosti zpochybnit, dále pak zesměšňováním, urážením i zastrašováním. Protože jejich usilovné snažení bylo zbytečné, obrátili proto svoji pozornost na každého, kdo se na moji stranu přidal, přičemž na něho zaútočili naprosto stejným způsobem. Také občas tvrdili, že si sem příspěvky za jiné lidi dávám sám. Snažili se tím totiž budit alespoň dojem, že jsem se svými názory ojedinělý případ, což sem i psali. Když jsem pak poukázal na to, že sem nikdo nepíše právě proto, že je jimi urážen a zesměšňován, tak změnili taktiku - soustředili se pouze na mě. A od té doby sem píší, že každý ví, že nejsem normální, z mých dřívějších příspěvků vybírají věty vytržené z kontextu atd. Záměr však zůstává stejný - zabránit ostatním v souhlasném připojení se k někomu, kdo je zde JIMI takto prezentován, což je bezesporu taky velice účinné.Během mé soukromé komunikace s mými přáteli jsem občas některým naznačil, že by bylo dobré, kdyby sem něco pozitivního napsali. Někteří tak učinili, jiní odmítli. Od některých pár příkladů:Situace v knize hostů ani trošku nevytváří příznivé prostředí pro vlasomily, či majitelky krásných kadeří. Napsat sem nějaký příspěvek opravdu vyžaduje notnou dávku odvahy. Naštěstí na mé příspěvky (jsou asi jen dva) se žádná vlna kritiky nesnesla. Pokud by k tomu mělo dojít, tak bych asi přestal být v tomto ohledu jakkoliv aktivní. I tak vidíš, že nemám snahu jakkoliv do tohoto dění zasahovat. Není na to vhodné

Kryštůfek (Čt, 7. 4. 2005 - 13:04)

V neděli jsem koukal na nějaký pořad o Miss. Ještě nedávno jsem viděl,že měla jedna z nich blond vlasy do pasu a v neděli už ne, takže si je asi musela nechat zkrátit abynevyčnívala. Kdyby tam tam byla,tak bych jí dal určitě hlas. Teď na to ale kašlu a nedám ho žádný. Jinak doufám že je jasný,že jsem na straně Libora,nebo ne?

Dominika (Út, 5. 4. 2005 - 21:04)

Ale Libor, a nemyslis, ze vsetko, o com svedcis, je dosledok povahy muzov? To kvoli nim zeny museli do prace. Pretoze chlapom nestaci jedna zenska, musia ich mat viac, a hlavne, ked je stara, kopnu ju do prdele a najde si mladsiu. Takze sa musi zabezpecit sama. Preto zenske pracuju a mnohe sa davaju strihat: je to pre mnohe praktickejsie.

Reklama

Přidat komentář