Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

rud (Čt, 6. 1. 2005 - 19:01)

Kryštůfku, Rodinná pouta jsou pilotním seriálem Primy :o)))

Kryštůfek (Čt, 6. 1. 2005 - 19:01)

To je Libore skvělý nápad a já se určitě připojím!A začnu hnedle pochvalou Novy, na kterou v tomhle teda nedám dopustit :-) Tím ale rozhodně nechci říct, že ve svý kritice pravdu nemáš! Pro mě jsou ale tyhle jejich praktiky neznámý, protože jsem o tom nikdy nepřemýšlel. Je to ale šílený, když si člověk uvědomí, jak je s ním manipulováno. Ale k věci: nevím už jak je to dlouho (asi v listopadu) jsem koukal na pořad Prásk. Byli tam v nějaký rodině a najednou tam jeden postarší chlapík povídá, že by podle něho měla mít každá žena dlouhý vlasy. Srdce mě v tu chvíli radostí poskočilo! Takže za to Novu chválím

rud (Čt, 6. 1. 2005 - 10:01)

Libore, tak se koukej Rodinná pouta, tam je dlouhovlasá i hlavní hrdinka. A je to pěkná nanynka :o)

Sissi (Čt, 6. 1. 2005 - 10:01)

Libore, jsi příšerně paranoidní a zabýváš se totálníma nesmyslama! Udivuje mě jak dokážeš rozpytvávat takové kraviny a brát to tak vážně. Dlouhé vlasy sluší většinou velmi mladým holkám, dlouhé vlasy v pozdějším věku skutečně prohlubují opticky vrásky, rysy v obličeji vypadají strhaněji než s kratšími vlasy, sama vím o čem mluvím, prostě je to tak a jinak to asi nebude. Dlouhé vlasy ať si má kdo chce, každý si můžeme na hlavě nosit co jen chceme a toť vše. Najdi si nějaký harém dlouhovlásek a užívej si to, přeju ti to.

Libor (Čt, 6. 1. 2005 - 08:01)

A další příklad vhodný do pranýře, a to opět ze stejného Silvestrovského pořadu: V jednom hudebním příspěvku tam vystoupila jedna zpěvačka, která měla snad nejdelší vlasy ze všech, účinkujících (Bohužel jsem opět nezaregistroval její jméno). Protože je však měla v zadu sepnuté do "ohonu", tak jsem stále čekal, kdy tam bude nějaký záběr, na kterém bude jejich délka vidět. Nedočkal jsem se! Přesně v okamžiku, kdy dospívala a otáčela se k odchodu z jeviště byl proveden naprosto přesný "střih"na diváky, že její vlasy nebyly vidět ani na zlomek vteřiny.Buďte si jisti, že to nebyla náhoda! Tyto záležitosti sleduji natolik dlouho, že si dovolím s jistotou tvrdit, že se to provádí záměrně! Schválně si těchto věcí všímejte. Sledujte, jak se liší délka záběrů dlouhohovlásek od těch nakrátko. Jak třeba v nějakém filmu neustále ukazují vyholený ženský zátylek, přičemž jinou ženu s dlouhými vlasy zaberou jenom letmo a občas, a vždy tak, aby její dlouhé vlasy nebyly na obrazovce dlouho.Podobné je to i v případech, kdy nějaká dlouhovlasá reportérka dělá s někým rozhovor, při kterém stojí bokem a má vlasy v ohonu. To ji vždy kameraman zabere tak, aby délka její vlasů nebyla vidět. Toto jsou pouze malé ukázky z prostředků, kteří naši pasáci v boji proti dlouhým vlasům používají. Jedna z jejich hlavních zásad totiž je, že se jejich prezentace musí omezit na minimum.

Libor (Čt, 6. 1. 2005 - 08:01)

Jako příklad uvedu jednu ukázkovou skrytou manipulaci, kterou jsem zaregistroval v Silvestrovském pořadu TV Nova pod názvem "Velký Evropský Silvestr 2004":V jedné scénce měl P.Novotný na hlavě blonďatou paruku středně dlouhých vlasů a nějaká žena (nepamatuji se která) mu na závěr řekla, že vypadá jako Madonna po přechodu.Na první pohled se to zdá jako nevinná, nic neříkající legrace, ale není tomu tak! Všichni tvůrci se totiž snaží do svých nejen zábavných pořadů vtěsnat určité manipulativní prvky, kterými se snaží ovlivňovat veřejnost požadovaným směrem a toto je jeden z nich. Pan Novotný tedy neměl Madonnu po přechodu připomínat ani svojí rozměrnou postavou, ani hlasem, ani zarostlou tváří, nýbrž vlasy, jejichž délku by dle pasáků žádná žena po své menopauze již neměla mít. Že vás to ani nenapadlo? Buďte si ale jisti, že to všechny ženy na podvědomé úrovni naprosto zřetelně vnímají!

Libor (Čt, 6. 1. 2005 - 08:01)

Sice nevím, zda se mé zdejší působení dá nazvat pučem; musím ale uznat, že jisté jeho prvky nese... Když jsem zde - co by Pedro - ukončil poměrně delší dobu trvající výměnu názorů s jakousi partičkou deviantních manipulátorů, tak jsem byl rozhodnut, že se tímto tématem přestanu zabývat. Od té doby jsem obdržel několik mailů, pohovořil s několika přáteli, a nejen na jejich přání dospěl k názoru, že ještě není ten pravý čas, abych oné bandě zdejší fórum navrátil. Já vím, že se nemohou dočkat, jak už konečně i odsud budou moci veřejnost informovat o tom, jak je důležité správně sladit účes s tvářičkou, a že tento nelehký, ale životně nezbytný úkon je třeba svěřit odborníkovi, neboť pouze on má k tomu potřebnou kvalifikaci a každé ženě se to vždy nemusí zcela podařit. Budou si ale muset počkat a smířit se s tím, že je jimi veřejnost masírována "POUZE" v ostatních sdělovacích prostředcích (tisk, rozhlas, televize, propagační a reklamní materiály...)Na Štefanovu otázku, zda existuje nějaký klub příznivců dlouhých vlasů tedy odpovídám, že EXISTUJE a že je ZDE! Jeho členem je, nebo se může stát každý, komu se líbí dlouhé vlasy a něčím pozitivním sem přispěje.Pište sem tedy všechny své názory, myšlenky, postřehy, nebo poznatky. Kritizujte tady vše, co se vám v působení médií na veřejnost nelíbí a odhalujte jejich taktiky a intriky, které používají. Na druhé straně ale buďme objektivní a chvalme ty, kteří si to za své dobré skutky zaslouží. V tomto duchu sem již mnozí přispěli, proto v tom pokračujme!Můžeme sem třeba psát příspěvky pod názvem "Pranýř", kde budeme kritizovat konkrétní médium za to, co se nám nelíbí. Nejsou to totiž pouze oni, kteří mají na takovéto praktiky právo, a kteří si mohou dovolovat psát třeba o nějaké krásné ženě, že vypadá jako hastroš jenom proto, že má dlouhé vlasy, nebo nějaké jiné určovat, co má, nebo nemá se sebou dělat! V příspěvcích s názvem "Manipulace" zase můžeme popisovat konkrétní způsob, jakým se snaží kadeřnická mafie nahnat ženy a dívky pod nůžky a zapatlat je barvami. To ale nebudou jediná témata, ke kterým budete moci přispět... Nepočítejte ale s tím, že nás zde pasáci nechají v klidu diskutovat! Buďme k nim ale tolerantní a uvědomme si, že to dělají pouze pro, a za peníze. A nepochybuji o tom, že s nimi mnohdy bude i pořádná legrace!Využijme tedy této jedinečné příležitosti, která věru nebude trvat věčně!

Štefan (St, 5. 1. 2005 - 17:01)

To u nás existuje nějaký klub příznivců dlouhých vlasů? A jestli ano tak jak se můžu stát jeho členem?Pro Žofku: O tý dlouhovlásce je zmínka na 27. straně

Kryštůfek (Út, 4. 1. 2005 - 19:01)

Máš Jirko naprostou pravdu! Svět je plnej všelijakých hajzlů který toužej tahat za nitky a všechny nás pást. Každý ale není génius, jako seš ty a nezasírá svými pseudointelektuálními příspěvky diskuzní fora, aby tím bránil lidem v debatě. Škoda, že je takových guru tak málo a těch hajzlů plnej svět.

Žofka (Út, 4. 1. 2005 - 14:01)

Nevíte někdo na jaký stránce je o tý dlouhovlasý paní psáno? Předem dík!

Georg (Po, 3. 1. 2005 - 22:01)

Kryštůvku, ty jsi té inteligence taky asi moc nepobral. Ale to nic, když si najdeš svého guru, ke kterému budeš obdivně vzhlížet a řídit se jeho pokyny, tak tu inteligenci ani na nic nepotřebuješ.

Kryštůfek (Po, 3. 1. 2005 - 20:01)

Done Pedro: musíme uznat, že se ti tady povedl parádní puč, při kterým si smetl tu všiváckou bandu všechny oblbujících a manipulujících pasáků! Díky!!!!

Libor (So, 1. 1. 2005 - 00:01)

Dlouhovláskám, jejich obdivovatelům a všem slušným lidem dobré vůle přeji nejen v tomto roce maximum zdraví, štěstí, lásky a porozumění.Za českou pobočku Mezinárodního looonghair klubu jeho samozvaný šéf:Don Pedro de la Libor Vlasomil

Vašík (Čt, 30. 12. 2004 - 11:12)

Naprostý souhlas! Na Nově je opravdu největší počet dlouhovlasých koček. Možná že to je proto, že už jim nevládne ŽELEZNÁ STŘIHORUKA. Jen tak dál a hlavně deeelšííí!!!Tenhle týden jsem náhodou koukal v televizi na Guinnessův svět rekordů.Byla tam jedna kočka, která střílela do pohyblivýho terče a byla hlavou dolů. Měla krásný dlouhý blonďatý culík a když se jí tam tak houpal.....hmmmm....až se mě dech tajil!!!A víš co tam pak jeden blbec z naší televize o ní říkal? Že to byla kočka, která měla krásný rty a postavu! Je to přesně tak jak Libore píšeš a je to tak do očí bijící až to je ubohý a trapný! Kdyby to natáčely u nás, tak ta holka by určitě musela mít drdol.Když vidím, jak si s náma ty pasáci dělaj co se jim zlíbí ,tak se mě opravdu otvírá kudla v kapse!Ani na Silvestra nedaj v tommasírování ženských pokoj!Člověku ale nezbejvá nic jinýho než na to všechno jenom čumět a ty pasáky povinně živit. Jsou to mafiáni zasraný!!!!!!!!

Libor (St, 29. 12. 2004 - 06:12)

Čestnost, spravedlivost, empatie... Když jde o peníze, berou u mnohých lidí (nástrojů) všechny tyto ušlechtilé vlastnosti za své stejně, jako třeba důstojnost...Byla to doba mého mládí, když jsme byli všichni poučováni, že to jsou pouze divoši, nebo-li primitivní lidé, kteří si svá těla tetují,natírají různými barvičkami, nebo propichují rozmanitými ozdůbkami... Byla to také televize, ze které se nám těchto pouček dostávalo. Dnes je ale všechno jinak. Dnes se - shodou okolností na stejné televizi - klidně objeví hlasatelka, která se primitivní divošce nápadně podobá, a dnes se také ze stejné televize v pořadu "Vypadáš skvěle!"veřejnost pravidelně programuje, že takovéto proměny jsou přesně tou cestou, jakou se máme všichni ubírat! Jenže, dnes už takto "zkrášlená" žena nevypadá jako příslušnice primitivního národa - naopak! Takováto vizáž je symbolem jedince, patřícího do nejvyspělejší civilizace světa! A co že se to náhle stalo, ptáte se? Ale nic závažného, to jenom někteří lidé přišli na to, že by se mohly tuny barviček proměnit na balíky peněz, a televize, kterou všichni povinně sponzorujeme, jim v tom prostě vychází vstříc, nic víc... Pokud ale budeme chtít býti naprosto objektivní, tak musíme uznat, že se to v televizi poslední dobou - zvláště na NOVĚ - trošičku zlepšuje. Nevím, zda je to tím, že se na toto období rozhodl mezinárodní svaz pasáků zvolit dlouhé vlasy žen jako módní, nebo je příčinou něco jiného... Je taky otázka, jak dlouho to vydrží. V každém případě jsou výsledky jejich dlouholetého zločinného a nelidského působení tak závažné, že to bude trvat min. jednu generaci, nežli dojde - alespoň v naší krajině - k viditelnému zlepšení. Žádná televize - a další média - totiž nikdy v ničem neprezentovala skutečný a objektivní stav společnosti. V této oblasti proto dojde k normalizaci pouze tehdy, když už:- nikdy žádný muž nebude muset prosit svoji ženu, aby se kvůli svému "vyššímu" věku a životě v této civilizaci nedávala ostříhat- žádná žena se v odpovědi na seznamovací inzerát žádnému muži nevysměje za to, že v dnešní době touží po dlouhovlásce- nikdy v žádném veřejném médiu nebudou veřejnosti lhát, že muže ženské vlasy nezajímají- nikdy v žádném rádiu netřísknou telefonem se slovy: "Tohle sem nepatří" jenom proto, že jim na jejich otázku: "Co vás na ženách nejvíce sexuálně přitahuje", nějaký muž odpoví, že dlouhé vlasy- ve všech médiích budou slůvka "sexy" a "krásné" přidávat k dlouhým vlasům přirozených barev se stejnou pravidelností, jako k dlouhým nohám, nebo krku, k postavě, zadečku, ňadrům, obočí, řasám, rtům, pihám, vyholeným zátylkům, pleši, nebo k nepřirozeným reflexním barvám, či co já vím...- když už žádný pasák nebude nutit nějakou ženu, aby si proti své vůli nechala zkrátit své vlasy jenom proto, že vystupuje na veřejnosti- žádný svobodný, rozvedený, nebo ovdovělý muž nebude muset zůstat sám jenom proto, že nebude moci nalézt ženu s delšími vlasy přirozené barvyDokud se tak ale bude dít, tak to bude znamením, že nás PASÁCI stále PASOU!P.S. Mně stačí k inspiraci relativně málo, ovšem za každou su vděčný!

Blanka (Út, 28. 12. 2004 - 11:12)

Já věděla, že vás tímhle příspěvkem ,,potěším" a trošičku inspiruju :) Tohle forum sleduju už delší dobu a sleduju i všechno co se děje v televizi i na veřejnosti. Proto musím dát Liborovi naprosto zapravdu. Je to opravdu čím dál příšernější a kolikrát se sama sebe ptám, kam se poděla lidská důstojnost.

Libor (Út, 28. 12. 2004 - 06:12)

Tak o tuto podívanou jsem přišel, ale nelituji! Vrchní část hlavy této hlasatelky se s největší pravděpodobností stala součástí důstojné sváteční výzdoby tamního studia. Nevšimli jste si někdo, jestli neměla v účesu zaaranžovanou nějakou svíčku, nebo prskavky? No co - hlasatelé (té jejich) veřejnoprávní televize přece musejí vypadat seriozně, no ne? Byla to prostě seriozní divoška!

Klik (Po, 27. 12. 2004 - 21:12)

Já ji Blanko viděl a musím potvrdit, že to bylo opravdu strašný!!!! Vypadala jako příslušnice kmene Masajů v době válečného konfliktu :-D

Johanz (Po, 27. 12. 2004 - 18:12)

BLA BLA BLA Čím delší tím lepší obzvlášt když trčí z kalhotek to je potom vzrůůůůůůůůšo.

Blanka (Po, 27. 12. 2004 - 18:12)

Viděli jste na ČT to co já? Bylo to v pátek (tuším před nějakou pohádkou) kdy se tam objevila hlasatelka, která měla tak příšerně nabarvený vlasy, že jsem se jí až lekla.Horní část vlasů měla dočervena a vzádu nějaký černý cancoury. Kdyby nemluvila česky tak bych si myslela, že tam máme satelit a koukáme na nějaký přenos z deštných pralesů. :)

Reklama

Přidat komentář