Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Libor (Čt, 16. 12. 2004 - 20:12)

Máš Spike naprostou pravdu! Z pohledu normálních lidí, kteří alespoň občas trochu přemýšlejí a dávají věci do souvislostí, se všechna tato doporučení od oněch nejmoudřejších jeví jako kolosální kravina. Jenže... Většina - a zejména žen - taková není. Buď se o tuto problematiku nezajímají, nemají na to čas, případně intelekt. A na ty jsou všechny tyto manipulační praktiky cíleny. Vše je propracováno a promyšleno tak, aby KAŽDÁ žena s jakýmkoliv obličejem, postavou, typem, barvou a kvalitou vlasů NAŠLA DůVOD zajít k ODBORNÍKOVI a INVESTOVALA do své vizáže. Každý typ vlasů má také svůj hanlivý název: Vlasy delší než na ramena jsou ZBYTEČNĚ dlouhé PŘEROSTLÉ a NEUPRAVENÉ. Když má žena vlasy kudrnaté, tak vypadá jako ČARODEJNICE a je tedy nutné, aby si je narovnala. Má-li je ale rovné, pak jsou jako OCURANA(rozuměj POCHCANÁ) SLÁMA. a je třeba je nakadeřit! I na přirozenou barvu je pamatováno: Má-li žena vlasy černé, vypadá jako cikánka. Jsou li rezaté, pak je to zrzka, která má vlasy rezaté jako trouba. A blondýnky? Ty jsou přece BLBÉ! Nejdokonalejší a nejkrásnější žena pak nemůže mít vlasy jiné, nežli krátké a rozčepýřené. A barva? Ta musí být v každém případě nepřirozená! V tom ale existuje jeden vyjímečný kompromis: Přirozené barvy jsou tolerovány pouze v případě, že se jedná o MELÍR. Vypadá-li žena podle těchto pravidel, pak má reálnou šanci být vyhlášena jako nejkrásnější! V těchto případech však bývají hodnotiteli pouze vizážisté, kadeřníci, novináři, herci, hlasatelé, zpěváci... Prostě všichni ti lokajové byznysu!!!!Pak také existují různé ankety, kde se může i laická veřejnost DEMOKRATICKY vyjádřit, že? Těm ale věří pouze ti, kteří si je sami zfalšovali, nebo už jen naprostí blbci.P.S. A jaké vlasy se nejvíce líbí mně? Jako ta neeejdeeeelšííííí ocurana slama! A když ještě jako sláma voní? Takové jsou prostě NEODOLATELNÉ!!!!!!! Hmmmmmmmm

Erika (Čt, 16. 12. 2004 - 19:12)

Dlouhe vlasy jsou jednoznacne smyslne,sexy a velmi zenske.Moc se mi libi i pres nedoporuceni stylistu dlouhe vlasy u starsich dam.Znam jednu pani,ktere je 58 let,a ma dlouhe zrzave vlasy,kvalitni,zeny zavistive koukaji a muzi se otaceji.Tak je to. Pochopim divky ci zeny,ktere chteji sportovat a vlasy jim prekazeji,ono kdyz chodite plavat,tak dlouhe vlasy jsou problem,znam to dobre,nemluve o chloru,ktery s nimi zacvici.Ale strihat prapodivne vyhlizejici tvary na svych vlaskach,tak to ne!!Nic proti pani mode,ale casto si zeny porizuji nove looky jen kvuli jinym zenam.Nikoliv kvuli muzum!!!Jednoznacne se muzum libi dlouhe vlasy,snad jen jeden milenec mi rekl,ze mam krasne vlasy,ale ze by mi slusel i jezour.,,Zkusis to? Neeeeeeee" Ani kvuli muzi ani kvuli mode. Snad jen kdybych se vsadila.Takze,radeji se sazet nebudu. Mam svou hrivecku totiz v lasce.

Dominika (Čt, 16. 12. 2004 - 14:12)

Ja som dlhovlaska, ale zaujimalo by ma, comu by ste dali prednost, kratkemu strihu, alebo dlhym vlasom, ktore na zene vyzeraju ako ocurana slama. Chlapi, prosim o vase nazori: dlhe vlasy za kaazdu cenu, ano alebo nie?

Spike (Čt, 16. 12. 2004 - 10:12)

Podle současné střihačské propagandy by skoro žádná žena nemohla mít dlouhé vlasy, dostalo se mi do rukou několik kadeřnických časopisů a dočetl jsem se, že dlouhé vlasy např. nesluší:- vlasům jemným, ale i příliš hustým a těžkým- ženám nad 40 let- určitým typům tváří (skoro všem :))- ženám menší postavy- těm, kdo mají "pár kilo navíc"je toho víc, na všechno si teď nevzpomenu. A podle mě je to kolosální kravina.

Libor (Čt, 16. 12. 2004 - 09:12)

Stále mi nejde na rozum, jak se Ahovi (Ahově) podařilo odhalit, že Pedro = Libor. Jediným vysvětlením snad může být, že má jasnovidné schopnosti! Opravdu smekám!! Mé skutečné a úplné jméno je: Don Pedro de la Libor Vlasomil. Pedro po otci...

Libor (Čt, 16. 12. 2004 - 08:12)

Co je u Lary příčinou její nenávisti vůči mužskému rodu a skutečnosti, že ji už nebaví působit žensky tedy nevím, ale taky by mě to docela zajímalo. Je ale možné, že se "s tím" už prostě narodila...Ad Aha: Seriozních a pravdivých informací je kolem nás až příliš - stačí si otevřít jakýkoliv plátek, nebo zapnout televizi, či rádio. Odevšad se na nás doslova valí nepřeberné množství rad a pouček, co všechno máme udělat a jak máme myslet, abychom byli v pohodě. Každému tvůrci reklamního článku, nebo pořadu totiž neleží na srdci nic jiného, nežli nezištná touha po blahu svých bližních...A já jsem si prostě řekl - DOST; lidem je třeba začít vyplachovat mozky! Všichni jsou už totiž tím nekonečným štěstím, spokojeností a láskou UNAVENI! Navíc se poslední dobou přestávají zajímat o práci, protože už nevědí, za co tu hromadu peněz, odevšad se na ně hrnoucí, utratit. Válejí se jenom doma, nebo se někde procházejí, případně posedávají, a jediný, co je zajímá, jsou jejich partneři a děti...A kde jinde, nežli na netu mám asi možnost učinit této jejich pohodičce přítrž a trochu je ROZPOHYBOVAT, no řekni! Ženám někdo přece občas musí říct, aby své účesy neslaďovaly s tvářičkami a zůstaly takové, jak je příroda stvořila. Ona totiž všechno vždycky zbabrala a Pán tvorstva byl přeci stvořen proto, aby to napravil. Jenže nemusí být všechno hned a příliš dokonalé! Muži je přece občas musejí kvůli jejich nepřirozené, přírodou stvořené škaredosti opustit, protože kdyby se lidé už konečně tu a tam nezačali rozvádět, tak co by měli soudy na práci? Nic, flákaly by se donekonečna!

Bad (St, 15. 12. 2004 - 21:12)

Třeba se ještě nenašel nikdo, kdo by to Laře pořádně udělal a proto je na nás tak nasraná! No tak kluci, udělejte ji to někdo konečně tak, aby byla spokojená a nenavážela se tady do nás!!!!!!

Vítek (St, 15. 12. 2004 - 20:12)

Mně se dlouhovlásky taky moc a moc líbí.Když jsem letos na dovolený viděl jednu,která je měla něco pod zadeček,tak sem skoro přestal dýchat.Dodnes na ní nemůžuzapomenout.Jsem Libore rád,že seš zase tady a doufám,že ty zdejší mozkový maséry budeš držet na uzdě.

Aha (St, 15. 12. 2004 - 18:12)

Ad Libor: ach Pedro, tys tu fakt chybel... auuuuuuu.. uz ten vyplach mozku zase zacina.

Libor (Út, 14. 12. 2004 - 08:12)

... A co ty, Laro? Co tobě který muž udělal?

Libor (Po, 13. 12. 2004 - 08:12)

Že na světě nejsou pouze lidé dobří, kteří nikomu neubližují, se všichni dozvídáme již od raného dětství. Tím nejideálnějším zdrojem tohoto poznání je citlivé a věku přiměřené sdělení nejlépe formou pohádky, či dobře promyšleným poučením. Všichni ale takové štěstí nemají, neboť tento poznatek získají tzv. na vlastní kůži. Mezi ty nejhorší záležitosti, kteří si mnozí prožijí, patří bezesporu znásilnění. Je to fyzické a duševní trauma, jehož následky si poškozený často nese po celý svůj život. Projevy takovéto zkušenosti jsou různé, ale mezi ty nejčastější patří nenávist a odpor vůči lidem stejného pohlaví, jakého byl dotyčný násilník. Druhým častým projevem je potlačování vlastních sexuálních znaků a změna sexuální orientace. Je to jakési instinktivní chování, kterým se takovýto jedinec chrání před případným opakováním prožitého traumatu. Určitě není třeba dodávat, že ti největší a nejčastější násilníci jsou z řad nás, mužů, a oběťmi jsou mladá, nezletilá děvčata. Takovéto události jsou pak nezřídka příčinou, že se z nich stávají zaryté feministky, které vnějšně bojují proti všem mužům a samy se snaží co nejvíce se nám podobat.Ironií ale je, že si tím samy ubližují. Aniž by si to totiž uvědomovaly, tak potlačováním své ženskosti (krátkými vlasy, oblečením, chováním....) snižují možnost seznámení se s charakterním a citlivým mužem, se kterým by mohly prožít šťastný, láskyplný život. Ubližují tím ale i jinak...Je to podobné, jako špatná zkušenost se psem: Jeden nás může v mládí šeredně pokousat, jiný nám může být dobrým společníkem, nebo nám zachránit třeba i život...

Libor (Ne, 12. 12. 2004 - 16:12)

Mě dokáže docela nadzvednout, když nějaká ženská tvrdí, že ví, co chlapi, tedy i já, chtějí a po čem touží. Taky by mě zajímalo, co je to dokonalost. Dokázal by mě někdo vysvětlit, jak vypadá dokonalá žena, která se zaručeně líbí každému muži? Časem možná v partnerství dochází ke kompromisům, lidé se ale rozvádějí mnohdy právě proto, že u někoho jiného právě onen kompromis v čemkoli dělat nemusejí. Když se někomu líbí dlouhé vlasy, tak ho vůbec nezajímá, jestli se podle někoho jiného hodí k tomu, či onomu obličeji, protože je to právě a jenom o dlouhých vlasech a ne o obličeji. Je mi ale jasné, že jsou na světě lidé, kteří si o sobě myslí a veřejně tvrdí, že jsou odborníci na ženskou krásu a tudíž přesně vědí, ke kterému obličeji který účes padne. Když se jim pak podaří oblbnout dostatečné množství klientů, tak se to nejen pro ně stává docela slušným výdělečným podnikem, u kterého se věru nijak nenadřou. Smutné na tom mnohdy ale je, že svojí aktivitou udělají mnoho lidí nešťastných. To mám na mysli muže, jejichž partnerky dávajípřednost právě těmto samozvaným odborníkům před přáními svých partnerů.

Venca (Ne, 12. 12. 2004 - 07:12)

Tak mně se zamlouvají dlouhé tmavé vlasy,ale nepohrdnu i světlýma.Pak je zde ještě opak a to jsou krátké vlasy,které mám rád černé a musí ladit z pleti.Je to dosti náročné pro ženu skloubit účes ze svojí tvářičkou.Nakonec mně život postavil úplně na jinou dráhu a mám ženu,která má jiné vlasy,ale to již není tak důležité.Za důležité to považuji,když hledá muž svoji partnerku.To má každý své představy a nechce z nich ubrat.Časem stejně dojde na kompromis.

Johana (So, 11. 12. 2004 - 19:12)

Ne ne,ženský chtějí být dokonalé, chlapi nás milují takové jaké jsme, ale nám to nestačí, chceme se podobat dívkám z časopisů a držíme diety a podobné blbosti. Ale ne kvůli tomu,že by to chlapi vyžadovali, to si jen namlouváme.

Dominika (So, 11. 12. 2004 - 16:12)

Lara ma pravdu v tom, ze chlapi chcu dokonalost. Ale neuvedomuju si, ze nie je v ludskych silach.

Lachim (Pá, 10. 12. 2004 - 13:12)

TO Lara: Je mi Te uprimne lito. Nevim, jak Ti kdo ublizil, ale kazdopadne Ti neublizili muzi jako takovi, ale par exemplaru, mozna zrovna blbcu. Me zase urazi porad poslouchat, jaky jsou vsichni chlapi svine. Tvuj pripad sice neznam, ale kdyz si moje kamaradka zacala s fetakem, co od nej asi tak mohla ocekavat. Pak at se nedivi, ze ji ublizil, ale otvirat si pak sva krasna usta na vsechny muze je nefer a ubohe...Zkus se zamyslet taky nad sebou a nad tim, co rikas.

Lara (Pá, 10. 12. 2004 - 12:12)

Ale houby s octem, chlapi prostě chtějí dokonalost, prahnou po dokonalé ženě, sní o ní, onanují nad jejími obrázky, ale doma mají většinou ženu, o které tvrdí že je průměrná, obyčejná, normální... Mě takový mužský přístup k ženám uráží a nehodlám mužům nikdy odpustit, jak moc mi ublížili a jak moc mě zranili... ať si ten ženskej život žijou sami, mě už to nebaví!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erik (Pá, 10. 12. 2004 - 11:12)

Já tvrdím, že dlouhý vlasy k ženský patří bez ohledu na stáří jejího obličeje. Bylo tomu tak vždycky, tak si myslím, že to platí i dneska. Dlouhý vlasy jsou prostě krásný, navýsost ženský a sexy!

L (St, 8. 12. 2004 - 16:12)

Lara: jemným vlasům sice délka do pasu nesluší, ale pokud nejsou opravdu extrémně řídké, tak je můžeš nosit delší. Chce to jen se o ně opravdu starat (počínaje výběrem šampónu až po úpravu účesu).

Lara (St, 8. 12. 2004 - 10:12)

Mám hodně jemné vlasy a tak mi dlouhé nesluší, jsem z toho smutná, ale co nadělám, za uchvacující krásku nikdy nebudu no...

Reklama

Přidat komentář