Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

JanaK (Čt, 20. 1. 2005 - 11:01)

Akorát co mi hodně moc vadí na dlouhých vlasech je to, že strašně dloho schnou. Nechci si je fénovat, aby se mi neroztřepily a nezničily.

Spike (Čt, 20. 1. 2005 - 11:01)

Kdo to tu několik stránek nazpět zase omílal - myslím, že SiSSi - ono klišé, že ženy nad 40 působí v dlouhých vlasech starší - podle mého názoru léta nejvíce přidává nakrátko oškubaný účes v nějaké oranžové, na blond odbarvené či rudé barvě. A pokud jsou vlasy navíc zušlechtěny trvalou, tak to je totální tragédie.Jinak nepopírám, že někteří muži považují u ženy za nejdůležitější sexuální znak třeba poprsí, nohy atd., ale mnoho mužů přitahují dlouhé vlasy a Libor má pravdu v tom, že v této době jakoby byly coby sexuální znak zakázány.

Libor (Čt, 20. 1. 2005 - 08:01)

To seš Pankáčo celá ty! Já si myslel, že jsi celou dobu své zdejší nepřítomnosti využívala nějak smysluplně - třeba například ústavní léčbou, kde by ses zbavila alespoň své střihačské deviace. A ty ses zatím někde poflakovala... Jestlipak jsi alespoň za ten čas vyprodukovala nějaký ten nový střihačský příběh, aby měli tví kamarádíčkové se svým pasákem nad čím onanovat?"Ten je nějakej divnej", říká si mnoho z nás o někom, kdo uvažuje, myslí, nebo se chová jinak. To je totiž to jediné, na co se mnozí lidé zmohou. Kolikrát i vnímají svoji odlišnost od VĚTŠINY ostatních, ale divní, nenormální a úchylní jsou vždy ti druzí... A právě tato naše zdejší "dvojka" je typickým důkazem platnosti mého tvrzení. Pankáčina retardace, deviace a deprivace je navíc umocněna její bisexuální orientací, sama je prý se svým životem naprosto spokojená, protože nemá problém, ale nepřestává se divit, že se někde může diskutovat nad něčím, co větší část NORMÁLNÍ a ZDRAVÉ MUŽSKÉ populace vnímá jako důležitý sexuální znak ženskosti. S tím ale problém má!Máme zde tedy jedince, který trpí minimálně (protože ostatní nám mohou být skryty) čtyřmi duševními poruchami a přesto se vnitřnědomnívá, že je naprosto normální, přičemž poukazuje na odlišnost většiny ostatních.Zapamatujte si, prosím, jednu trvale platnou moudrost: Važte si každého člověka, protože každý je něčím užitečný - když, tak alespoň jako odstrašující příklad!P.S. Pankáčo a Sissinku -neopouštějte nás! Stali jste se zdejšími neodmyslitelnými maskoty a učební pomůckou!

Libor (Čt, 20. 1. 2005 - 08:01)

Říká se - co je malé, to je hezké! Vždyť jak i ta nejmenší Barbína s nejdelšími vlásky je roztomilá a pro mnoho holčiček neodolatelná. Má to taky jednu výhodu, že takovou (myslím skutečnou, živou) může ten její doopravdy na rukou nosit, aniž by si tím nějak ublížil :-) Já tu svoji kdysi opravdu na rukách nosil! Za tu dobu, co je se mnou, se však spravila a mně ubylo svalstva...Jeden můj kamarád mi kdysi napsal: Je mi naprosto jedno, jestli moje budoucí žena bude malá, nebo velká - hlavně, když bude mít vlasy až na zem! Dneska už ji má, unese ji, a jak je na tom s délkou vlasů? Typuji takových dobrých 80 cm a budou u cíle!

Pája (St, 19. 1. 2005 - 13:01)

Ruswano, tys tady někde četla, že se někdo udělává pohledem na dlouhý vlasy?

Káťa (St, 19. 1. 2005 - 11:01)

Med!Já se svým životem problém nemám :) a ty? pardon, nerada jsem zasáhla do citlivého místa!Ale jako vtip je toto fórum fakt povedený, jen co je pravda :)

Káťa (St, 19. 1. 2005 - 11:01)

Jojo, prostota je dar :)Liborku, dlouho jsem tady nebyla a nedávno jsem se proháněla po netu a jukla jsem prostě sem, zda tato diskuze zaznamenala alespoň nějaký posun kupředu. Zatímco já se zde objevím občas, ty se zde ukájíš počítám už nějakej ten rok :)) co? a dobrý? :))Jsi odporný netolerantní a vulgární hlupák a všechny tvé pseudonymy zrovna tak :)Pokud tě rozčilují moje příspěvky, nevím, proč je nemůžeš ignorovat. Pokud s tím máš problém, tak to ti bohužel nepomůžu. Diskuzní fóra stojí na pluralitě názorů a pokud budeš svými trapnými výpady otravovat okolí, bude ti to vráceno. Ta prasečí inkarnace vůbec není špatný nápad mimochodem :)

Med (Út, 18. 1. 2005 - 18:01)

Bane, Pankáču vzrušujou úplně jiný věci!Ta je na symetrickou postavu, hezký držení těla, zdravé vlasy, pleť a nehty. Možná že by ale nadutou prkenicí taky nepohrdla!A vůbec-kdysi se tady na ní objevila nabídka. Pankáčo, už se tě někdo konečně ujal, nebo na tebe všichni serou? Když se někdo diví,že se z ženský stane kvůli prachům nekrofil, tak to není žárlivost :-)))

Jan (Út, 18. 1. 2005 - 18:01)

Reagovat na takový hlouposti by mě snad ani nenapadlo :)

JanaK (Út, 18. 1. 2005 - 11:01)

Mám dlouhé vlasy skoro až do pasu, jen jednou jsem vyzkoušela mikádo, taky to nebylo špatné, ale dlouhé jsou pro mě nej. Kašlu na to, že jsem menší postavy a že by je malé ženy měly nosit krátké. Mně se to tak líbí. Dost často si vlasy stočím nahoru, připnu skřipcem a konce nechám volně splývat dolů, nebo jen obyčejné culíky a drdůlky.Je zajímavé, že všechny moje kamarádky, které měly dřív dlouhé vlasy, je teď mají buď dlouhé jen trochu na ramena, mikádo nebo jsou úplně nakrátko. Žádná nemá hřívu jako já. Miluju ten pocit, když se mi husté vlasy rozprostírají na zádech :-)

Ruswana (Út, 18. 1. 2005 - 11:01)

Teda chlapi, vy jste tak zakomplexovaní, až to není hezký. Číst tady, jak žárlíte na staré zazobané chlapy a jak se uděláte jen když vidíte dlouhatánské vlasy a jak si navzájem pochlebujete, no opravdu se u toho popadám za břicho :o))))))))))))

Ivan (Út, 18. 1. 2005 - 10:01)

Často někde čtu nebo slyším, že hodně ženských vzrušují prachy a bohatství. Díky tomu prej dokáže i nějaká dvacítka vlízt do postele s nějakým zazobaným dědkem, kterýmu už třeba začíná opadávat maso. Co ty na to Pankáčo! Ty seš určitě jiná, žejo?

Libor (Út, 18. 1. 2005 - 07:01)

Milý Jane, Tvůj krásný a upřímný příspěvek vypovídá o mnohém. Tím hlavním a nejdůležitějším je skutečnost, že to není ženský výstřih, do kterého by každý kluk od svého raného dětství toužil nakukovat, jak se snaží všechna média veřejnosti prezentovat a záměrně ji tím ze zištných důvodů mást. Do doby, než pasáci dlouhé vlasy ženám ukradli a zakázali je spojovat se sexualitou, všechny ženy věděly, jak silný erotický náboj je v nich obsažen. Byly si také moc dobře vědomy, že je nemusejí mít rozpuštěné, aby jimi dokázaly zaujmout. Takovéto různé drdoly a vysoké účesy pak byly nejen pohodlné, ale i dostatečně erotické. On totiž každý vlasomil dokáže instinktivně odhadnout, jak dlouhé vlasy může takovýto bohatý účes skrývat, a už jen takováto představa dokáže vykonat své... I toto ženy moc dobře věděly a občas se snažily jakýmsi drobným podvůdkem svoji atraktivitu zvyšovat. Do svých účesů si totiž zaaranžovávaly různé předměty, pečivem počínaje... Tím ale nechci rozhodně tvrdit, že právě toto byl případ oné, nepochybně krásné prodavačky, o které jsi se zmínil! :-)Já jsem neměl žádnou sestru, jejíž česání bych si nepochybně i já nenechal ujít a s radostí mu přihlížel. I přesto jsem měl mnoho příjemných zážitků, na které velice rád vzpomínám...Jako malý kluk jsem stále někde jezdil na kole, ať už sám, nebo s kamarády. Jednou jsem ale jel sám a povšiml si něčeho, co mě přinutilo zastavit. V oplocené zahradě stál patrový činžovní dům, a bylo to právě první patro, na jehož balkóně se přes zábradlí nakláněla dívka a česala si vlasy, jejíž délku odhaduji zhruba do pasu. Protože byla v předklonu, tak mě neviděla. Stál jsem jak přimrazený s hubou dokořán a kochal se tou krásou. Tímto místem jsem pak záměrně projížděl nespočetněkrát, ale tato krásná podívaná se mi už - bohužel - nikdy nenaskytla.P.S. Na ty předešlé přitroublé příspěvky prosím nereaguj. Neztrácej jimi ani čas, ani energií!

Libor (Út, 18. 1. 2005 - 07:01)

Když se omylem inkarnuješ do vepře, tak ti od jatek nepomůže ani krásná a šlechetná duše, ani svěcená voda...

Libor (Út, 18. 1. 2005 - 07:01)

Hle, my o koze a Pankáča za dveřmi! Kdepak, by se namáhala s vysvětlováním svých nesmyslných blábolů... Ovšem když se tady objeví nějaký vlasomil, tak je tady hned, a s radostí jej zahrnuje stejnými otázkami, jaké nespočetněkrát chrlila na mně, a na které dostala opět nespočetné množství jasných odpovědí. A hned se také rozproudí duchaplná diskuse o tom, jak je délka vlasů nedůležitá. Když tak pozoruji, jak dokáže nejen ona pohotově reagovat, tak si kladu otázku, jestli vůbec někdy chodí spát? Ono taková představa, že by sem nějaký vlasomil vložil příspěvek v pozdních nočních hodinách a Pankáča to se svým bratrem v deviaci prošvihla, je pro ni zřejmě hodně děsivá. Možná ale, že využívají techniky, která by je při nějakých zdejších aktivitách ihned probudila. A nebo že by měli rozpis pohotovostních služeb? A tak mě napadá, co je takhle někdy vyzkoušet...

Káťa (Po, 17. 1. 2005 - 20:01)

Davide, mně se na většině holek dlouhý vlasy taky nelíběj, ale zas musim uznat, že už jsem viděla pár fakt krásnejch ženskejch, ke kterým ty vlasy prostě patřily. Jenže stejně jako tobě se líběj vlasy krátký jsou lidi, který ženskou s krátkejma vlasama vůbec nepovažujou za ženskou, což je podle mě dost ujetej názor. ženskou přece nedělaj vlasy, žejo :)

Káťa (Po, 17. 1. 2005 - 18:01)

Ingrid, dobře žes to neudělala. Nemá smysl se ptát na názory okolí, pokud se na to necítíš. Já jsem se nechala ostříhat tak radikálně, že mě nepoznala vlastní babička, ale v mém případě jsem byla přesvědčená, že je to dobrá volba a ačkoliv to byl bezprostředně po zákroku šok pro mě i okolí, nikdy jsem toho nelitovala. Hele je to fakt velkej zásah do svého sebepojetí a jestli o tom nejsi stoprocentně přesvědčená, tak do toho nejdi, protože abys pak několik let litovala několika neuvážených šmiknutí a snažila se, aby ti vlasy zase dorostly, to je fakt blbost!Hlavně si pamatuj, že to jenom tvoje rozhodnutí a nikdo tě nemůže nutit si vlasy neostříhat nebo ostříhat, když budeš přesvědčená o opaku.Na tomto fóru je tedy zvykem spíš nutit ženy k celoživotně dlouhým vlasům, ale to je stejná manipuolace, jako kdyby tě někdo nutil se ostříhat! :)Jestli je to jen tvoje volba, víš proč chceš mít dlouhý vlasy, tak jsi udělala fakt dobře a už nad tím nepřemejšlej :)PS: Jsou situace, kdy bych je brala zpátky :)

David (Po, 17. 1. 2005 - 18:01)

Mně osobně se dlouhé vlasy extra nelíbí, nepřikládám vlasům větší váhu, než mají.Jeden čas mě braly holky, který měly úplně kraťoučký vlasy, protože jim vynikly oči a rysy v obličeji a prostě se mi to líbilo. Teď preferuji kratší účes, nejvíc mě rajcuje, když má holka pěkný krátký rozcuch a dlouhý krk, jsem asi ujetej na šíji. Prostě takový ten rošťácký kukuč a krátké vlasy mě dostávají, takové holky miluju, zvláště když jsou patřičně sebevědomé. Dlouhé vlasy mi příjdou nudné a opravdu v obličeji zestaršují, co si budeme povídat.

Káťa (Po, 17. 1. 2005 - 18:01)

Jane, ale krása - v celém svém širokém významu se přece nedá shrnout do existence nebo neexistence dlouhých vlasů. Když holka nemá dlouhé vlasy, tak se ti nelíbí, to chápu, ale pokud je má, tak snad ještě nemusí být tvůj typ, ne? Budeš potom milovat ji nebo její vlasy?

Jan (Po, 17. 1. 2005 - 18:01)

Zdravím všechny zdejší příznivce těch nejdelších vlasů, ale hlavně Tebe, Libore! Na dobu, kdy se mně začaly líbit dlouhé vlasy si už nevzpomínám. Bylo to snad od okamžiku, kdy jsem se narodil a začal vnímat své okolí, určitě to ale bylo v době, kdy jsem je poprvé uviděl a byla to moje sestra, která je v době mého dětství měla. Dodnes mám v paměti krásné chvíle, kdy jí maminka vlasy před spaním rozčesávala a já si tuhle krásnou podívanou nenechal nikdy ujít. Taky nikdy nezapomenu na jednu paní, která prodávala v krámku s pečivem. To jsem vždycky o víkendu chodil ráno kupovat rohlíky a do této prodejny jsem chodil velice rád, i když jiná, kde se daly rohlíky koupit byla blíž. Chodil jsem tam právě kvůli té paní, která se mi moc líbila. Byla asi ve věku mojí maminky a měla takový vysoký účes. Vždycky jsem si říkal, jak můžou asi být její vlasy dlouhé a tajně si přál, aby je měla někdy rozpuštěný, nebo aspoň v copu. Nikdy jsem jí ale s jiným účesem bohužel neviděl..... Dlouhé a zdravé vlasy jsou to nejkrásnější, co na ženě může být. Kdybych byl někde, kde by si na jedné straně nějaká dlouhovláska rozčesávala vlasy a na druhý třeba dvacet krátkovlasých ženských provádělo striptýz, tak bych bez mrknutí okem koukal na tu dlouhovlásku a kochal se její krásou!

Reklama

Přidat komentář