Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Libor (Po, 27. 12. 2004 - 07:12)

Udělal jsem si čas a pokusil se vyhledat záznam z TV Nova o zmíněné dlouhovlásce - leč, nenašel jsem jej. Zavolal jsem tedy kamarádovi a požádal ho o pomoc. Po několika hodinách mě informoval: "Potvrzuji, že obě ženy mají naprosto stejná jména a příjmení (M.B.) a i barva vlasů je podobná. Žena, o které se na Nově zmiňovali, byla ale daleko mladší, měla štíhlejší obličej a i jeho ostatní rysy (nos, ústa, oči....) byly znatelně odlišné. S naprostou jistotou konstatuji, že se jedná o jinou osobu."A já k tomu dodám, že sám vím, že mám v republice několik jmenovců, kteří mají stejné jméno a příjmení, jako já...V každém případě se stal odsouzeníhodný zločin...

Libor (Po, 27. 12. 2004 - 07:12)

"OZNAČENOU ZPRÁVU > SMAZAT", to je můj rutinní úkon, který provádím vždy, když se v mé schránce objeví mailík s roztodivnými adresami, www stránkami, nebo podezřelou přílohou. Domnívám se, že mě tato činnost zabírá daleko méně času, než dotyčnému odbojáři. Píšu to sem, protože jsem soucitný člověk, kterému je líto, když někdo zbytečně plýtvá - byť i svojí - energií. Navíc nejsem žádný psík, který by utíkal tam, kam mu kdokoliv ukáže prstem.

Libor (Čt, 23. 12. 2004 - 07:12)

Vážená paní Maruško,Vaše zpráva tedy rozhodně nepatří mezi ty, za které by bylo možné děkovat. Na světě ale dochází i k nepříjemným událostem, o kterých je třeba informovat. I když je tato vaše zpráva nepříjemná a není žádná jistota, že se jedná o tutéž osobu, přesto Vám děkuji! Děkuji Vám za to, že toto fórum sledujete a také za Vaše povzbudivá slova. Jakmile budu mít trochu času, tak se pokusím zjistit podrobnosti a vše si ověřit. Co zjistím zde samozřejmě zveřejním.Osudy některých lidí jsou opravdu velice smutné a ovlivňuje je mnoho faktorů, které naprostá většina lidí není schopna vůbec ani náznakem domyslet. Teprve ve chvílích, kdy se stane něco podobného, co jste sem napsala, tak si člověk řekne: Kdyby...Ve zde několikrát zmíněném "Rozhovoru s ...", který byl ještě donedávna pouhým nedopatřením součástí stránky člověka, jemuž jde naprosto o něco jiného, nežli by jeho nezasvěcený návštěvník tušil, jsem se zmínil o dvou základních kategoriích, do kterých všechny lidi od jisté doby zařazuji. V té první jsou lidé na jakémsi nižším stupni vývoje. Poznají se na první pohled tím, že do všeho strkají svůj nos, vše a každého chtějí řídit a ovlivňovat, a ze všeho chtějí vytěžit maximum pro nikoho jiného, nežli pro sebe. Jsou to sobečtí primitivové, kteří netouží po ničem jiném, nežli po vlastní slávě, moci, bohatství, nebo fyzickém či duševním ukojení. Protože jsou těmito svými chtíči naprosto ovládáni a pro jejich uspokojení jsou mnohdy ochotni udělat cokoliv, nazývám je NÁSTROJI. Do svých aktivit často investují maximum energie, a protože se jim většinou daří své tužby uskutečňovat, tak jsou na této zemi zdroji zla.Za toto zlo však nenesou odpovědnost pouze tyto jeho nástroje. Jsou za něj odpovědni i ti, kteří mu nečinně přihlížejí a v jeho šíření těmto lidem nebrání. Nenechme se těmito lidmi ani ovládat, ani manipulovat, ani vykořisťovat, ani zastrašovat a sami tak nikdy nejednejme.Nenechme si od nich určovat, jak máme myslet, jednat, nebo vypadat a sami se tak nikdy nechovejme. Vlastní cit a svědomí by mělo být tím hlavním a nejdůležitějším rádcem, kterého bychom měli poslouchat.Pokud se těmito základními pravidly řídit nebudeme, pak na to doplatíme a nepomůže nám nikdo a nic.Před námi jsou svátky, které by měly být těmi nejhezčími v roce. Z určitých důvodů jsou však pro nás obdobím stresu a shonu. Jejich hlavním smyslem je něco ale úplně jiného.Odložme tedy onen shon za materiálnem a raději se zamysleme nad sebou, nad svými bližními a alespoň v této době se jim maximálně věnujme!A já Vám k tomu přeji jejich klidné a spokojené prožití!

Maruška (St, 22. 12. 2004 - 14:12)

Pane Libore, jednou jste se zde zmínil o někom, kdo se toužil setkat se ženou, kterou viděl v televizi a která měla hodně dlouhé vlasy. Shodou okolností jsem tuto paní ve zprávách na Nově taky viděla a i její jméno si dodnes pamatuju, protože mě délkou svých vlasů zaujala.Včera večer jsem v pořadu Na stopě slyšela, že byla zavražděna žena, která měla naprosto stejné jméno i příjmení jako ta dlouhovláska. Řekla jsem si, že by to mohla být náhodná shoda jmen, ale ta zavražděná paní prý byla rozvedená a bezdětná a měla blond vlasy něco přes ramena. Pracovala jako recepční v nějakém hotelu a právě tam ji někdo zavraždil. Prý byla hodná a neměla žádné nepřátele. Podobou si ale nejsem moc jistá, protože už je to dost dlouhá doba. Taky to byla pouhá chvilka, co jsem jí tenkrát na Nově viděla.Pane Libore, vaše zdejší aktivita je výjmečná a velice smyslná! Držím vám palce a prosím, pokračujte v tom!

Libor (St, 22. 12. 2004 - 08:12)

Před nějakým časem mi jeden můj kamarád zapůjčil videokazetu, na které měl z různých televizí zaznamenány části pořadů a filmů ve kterých se vyskytovaly ženy, jež byly výjimečné délkou svých vlasů. Je svobodný a tyto nahrávky mu dle jeho slov sloužily k tomu, aby alespoň občas mohl potěšit své oko. V mnohých těchto pořadech to byli právě moderátoři, umělci, zpěváci, či jiné, veřejnosti známé osobnosti, které právě ony dlouhovlásky do svých pořadů záměrně pozvali a jejich výjimečnou krásu kladně komentovali.Uvádím to zde proto, že NELZE házet všechny lidi do jednoho pytle... Všichni opravdu NEJSME STEJNÍ!

Libor (St, 22. 12. 2004 - 08:12)

Ano, "Vypadáš skvěle!" rozhodně nepatří mezi ty pořady, které by měly veřejnost pouze bavit. Ve svém posledním příspěvku máš - Áto, (dle mého názoru) naprostou pravdu, neboť totéž si myslím i já!Zalistoval jsem na úplný počátek tohoto fóra a na jeho prvních dvou stranách našel dva zajímavé příspěvky od jednoho moudrého a svobodomyslného člověka. Tento bojovník za nevměšování se do rozhodování žen o svém zevnějšku se tehdá jmenoval Charlie, a já nemám žádných pochyb, že je oním bojovníkem, takticky se skrývajícím za pestrou paletu jmen, či jejich zkratek dodnes. Abyste se nemuseli zdržovat návratem na tento počátek, vložím vám jeho moudra sem:Charlie - 1....Ještě takovou drobnou poznámku... Když se mám vyjadřovat k vlasům (potažmo vzhledu) někoho jiného, cítím se trochu nepatřičně a nekompetentně. Jakýkoli jednoznačný a kategorický názor zde totiž může působit tak trochu jako diktát a já NECHCI, aby někdo přizpůsoboval svou podobu tomu, co se líbí mně (nebo někomu jinému). Podle mého názoru je nejhodnotnější ("nejkrásnější"), když někdo vypadá tak, jak se líbí jemu samotnému, a vyzařuje z něj jednota jeho vnitřního sebepojetí a vnější podoby.Charlie - 2.Já Petře rozumím. Umím si představit, jak by mi bylo "příjemné", kdyby mi někdo diktoval, jak mám vypadat a co mám dělat, abych se mu zalíbil. Spíš mě zaráží, že se tu ještě nikdo (hlavně z ženské strany) nepozastavil nad duchem této diskuse: "Napište mi, co se vám líbí a já se podle toho zařídím. Vždyť jsem tu přece pro vás!"Protože jeho jméno mezi kritiky té "naší", do lidských rozhodování nevměšující se, a námi všemi povinně sponzorované televize stále postrádám, nutí mě to zvolat: Kde je tento bijec za ženská práva dnes?Je ale nanejvýš pravděpodobné, že už svůj nesouhlasný a odmítavý postoj zmíněné, veřejnosti sloužící televizi již dávno zaslal, a že je jen otázkou času, kdy jej odvysílá. A nepochybně k tomu také dodá, že jsou dlouhé vlasy přirozené barvy pro PODSTATNOU část mužské populace tím NEJDůLEŽITĚJŠÍM znakem ženskosti!

Dominika (Út, 21. 12. 2004 - 22:12)

Ata, nemas pravdu, tu len muzski hovoria, ze sa im viac pacia dlhe vlasy, a na tom predsa nic zle nie je.

Áťa (Út, 21. 12. 2004 - 13:12)

Já si myslím, že tenhle pořad je docela nátlakovej a svým ovlivňováním ženských můžerozvracet manželství tak, jak se dělo v podobných manipulačních kampaních v minulým století! Všude říkaj, že je demokracie a každej o sobě může svobodně rozhodovat. Dřív se ale taky rozhodovali svobodně, protože je k tomu nikdo s klackem v ruce nenutil! Jenom jim všude říkali, co maj dělat, jak se maj chovat, jak maj myslet a jak vypadat. V novinách, televizi, rádiu jen občas někdo něco řekl....... Věděli to miliony lidí, který se začali chovat, myslet a vypadat přesně tak, jak si přála ta hrstka manipulátorů ve sdělovacích prostředcích. ,,Říkali to přeci v televizi." Co se pod vlivem takových manipulací dělo a dodnes děje určitě každej ví. Hlavně v politice!Miliony lidí maj stejný, nebo podobný přání a názory, ale nikdo z nich se to nedoví, protože nemá jak. Každej z nich se ale doví názory a přání hrstky lidí, který většinu manipulují a jejich názory vytvářej a měněj.Není to zvláštní? Já si myslím, že to je docela zrůdný a k demokracii to má hodně daleko!

Dominika (Út, 21. 12. 2004 - 11:12)

Libor, Ty si ma nepochopil. Ja som len chcela povedat, ze dlhe vlasy su pekne len ked su kvalitne, huste, a kludne mozu byt aj rovne. Ja som nositelka hustych vlasov, musim si zaklopat, a uplne chapem, ze chlapov dlhe vlasy prirodzenej farby pritahuju, mne ide len o to, ze mam kamosky, ktore by dlhe vlasy chceli, ale bud su jemne, alebo moc lamave...proste nevyzeraju tak dobre ako huste a kvalitne dlhe vlasy. A preto ta otazka, ci dlhe vlasy za kazdu cenu. Neodsudzujem vas chlapci za to, ze mate radi dlhe vlasy, ja v podstate tiez, ja sa len pytam, ci dlhe vlasy za kazdu cenu. Toz vse

Libor (Ne, 19. 12. 2004 - 08:12)

Jí vím, Aho, že by sis rád(a) hrál na intelektuála, který za každým příspěvkem neomylně pozná jeho autora. Skutečnost, že Libor = Pedro jsem zde ale prozradil sám, když jsem se jako Pedro zmínil o jakémsi pacholkovi, kterému jsem byl podle jeho slov užitečný, a zřejmě mohl být i víc, kdyby... Pro nezasvěcené dodám, že to byla zmínka o tom, že jsem pro něho kdysi vytvořil textovou část jedné sekce, kterou na moji nedávnou žádost PRÝ "promptně" odstranil. Protože se někteří lidé drží hesla "ani pravda, ani lež", můžete ji stále spatřit na této adrese:http://www.lhair-cz.com/hft1.htmkde by mi (kdyby tam nebyl odkaz na domovskou stránku) až zas tolik nevadila...Osobně je mi naprosto lhostejné, pod jakým jménem sem kdo co napíše, protože ZDE je to - Bohu dík - o myšlenkách a názorech, a ne o autorech. Nejen tvé bývalé identity jsou pro mne v této době nedůležité, proto se po nich nepídím...Dle mého skromného názoru má každý (samozřejmě za podmínky dodržování zákonů) - tedy i já - právo na veřejné prezentování svých myšlenek, názorů, případně svého vidění světa. To je totiž mé pojetí demokracie, kterou mohu nejen já historicky poprvé využít až nyní, tj. v době existence Internetu.Je mi ale naprosto jasné, že se to nejen tobě nelíbí, a že mnoho lidí "skřípe zuby". Pravda vždy byla, je a bude hodně lidem nepříjemná - taková je realita. Budete se hold muset smířit s tím, že o tom, co bude chtít kdokoliv na netu napsat, vy rozhodovat NEBUDETE!Pokud vám váš dosavadní deviantní klub nestačí, založ si tedy se svými kumpány klub další a vyplachujte tam čtenářům mozky, jak se vám zlíbí. A jestli se někdo nechá, tak ho odtamtud klidně vyhazuj! Svými příspěvky to zde ale nejen ty zpestřovat rozhodně můžeš. Jestli chceš, můžeš mi zde dělat "opoziční tandem", ano?P.S. Ještě mě - pane/paní Aho, napadlo, že bys mohl/a (třeba jménem zdejší partičky manipulátorů, případně dalších, s touto problematikou ekonomicky spjatých zoufalých jedinců) požádat tu vaši, myslím Českou televizi, aby vám na svých netových stránkách vytvořila k pořadu "Vypadáš skvěle!" stejné diskusní fórum, jaké má u většiny svých ostatních pořadů. A kdyby se snad báli, tak jim vyřiď, že jsem zde veřejně slíbil, že se vám tam do toho nebudu plést. Tam budete konečně moci komentovat zdařilost jednotlivých proměn a případně jménem široké veřejnosti polemizovat o tom, zda některé ženě nenechali její vlasy ZBYTEČNĚ dlouhé, případně zda na ní přílišnešetřili s tou, či onou reflexní barvičkou. Ono takovéto zdánlivé, avšak velice podstatné detaily opravdu nelze do tamní hlasovací ankety vtěsnat. A třeba to budeš zrovna Ty, který zcela náhodou vyhraje letenku do nějakéhozapomenutého ráje...

Aha (So, 18. 12. 2004 - 19:12)

Pedro, ty maily od Libora jsou preci psane stejnym stylem, delkou jako byvale tve vylevy, i s podobnou mirou demagogie a sebevedomi. Znam ty maily dost a pochybu o tom vazne nemam. Pokud vim, diskuse pred nejakou dobou ustala, jsa totalne zahlcena kombinace tve paranoi (cely svet se spolcil za ucelem strihani vlasu, ktery ma hlubsi socio-politicko-zednarsky duvod), schizofrenie (tve vicecetne identity to tu slusne zasiraly), xenofobie (nenavist vuci homosexualum a lidem, kterym se libi kratke vlasy) a fetisismu (absolutni posedlost dlouhymi vlasy). Pedro/Libore/???, bez nekam na terapii a dej tu uz konecne pokoj.

Jana (So, 18. 12. 2004 - 19:12)

Čtenáři, ale no tak..:o) Ženský v tom pořadu dopadají ještě hůř..Jen by mě zajímalo, jestli se jim to fakt líbí, nebo jestli se přetvařují kvůli kameře.

Barbora (So, 18. 12. 2004 - 18:12)

Eriko,s tou starsi pani jsi me potesila. Jsem jedna takova,a mam svoje vlasy take moc rada.Uz mi hodne lidi reklo,ze pri me kvalite bych si mela nechat nejaky mladistvi strih.Pry nejradeji nad ramena. Ale mas pravdu,ze mi to tvrdi jen zeny.Muzi se opravdu otaceji,a ne malo mi lichoti,jak pry nestarnu.

RU (So, 18. 12. 2004 - 17:12)

ERIKA: Naprosto s Tebou souhlasim. Zeny si hraji na modu JEN kvuli ostatnim zenam. ONY se divaji co se nosi a vzapeti si uvedomi, ze vypadaji divne...musi to co nejderive napravit (spznit - muj nazor). Pak jsou spokojene a muzou do ulic. A jen do okamziku, kdy uvidi ZAS neco co MUCI mit....jako muz to nechapu. Kazda zena je jina a i tak se citi. Ja osobne mam rad zeny prirodne prirozene. Kdyz se umi hezky upravit je to pocta hlavne pro ni samou a samo sebou bude se i libit. Moda neni vzdy to NEJ.

i-ZÍTRA (So, 18. 12. 2004 - 16:12)

Šmrncovní sexyúčes s módníma barvičkama od vyhlášeného kadeřníka? 856,50 Kč.Padnoucí kostýmek s rajcovníma botičkama a stilovou kabelkou od uznávaného stailisty? 18.794,99 Kč.Infarkt manžela po návratu domů? K nezaplacení!Sledujte pořad Vypadáš skvěle, kde jinde, nežli ve Vaší, tedy České televizi!Ta tady přece vždy byla, je a bude pouze pro Vás!

Marika (So, 18. 12. 2004 - 15:12)

Čtenáři, tebe máti v dětství zneužívala násadou od mopu, že tak nenávidíš ženské? Dej si sprchu. Pokud sis nevšiml, tak toho chudáka kluka s tím hnusným přelivem tu lidi litujou...

Čtenář (So, 18. 12. 2004 - 15:12)

To ste přesně vy ženský! ,,Chudáček kluk......, s takovýmhle účesem bych ho nepustila do baráku...."Když sem předminule viděl tu ženskou, tak sem si řek, že je to na ten věk dost přez 40 docela kost. Když tam pak z ní udělali tu příšernou kraslici a ona se pak tam natřásala a skákala jako koza, tak sem si pomyslel: bože to je ale slepice vymaštěná!! Vy máte právo udělat sesebou co se vám zlíbí a my máme držet hubu, žejo? Ste emancipovaný, svobodný a nezávislý na mužích a my vás musíme milovat, chválit, obdivovat a být vám samozřejmě věrní ať se sebou uděláte co se vám zlíbí, žejo? Víte koho já lituju? Lituju každýho chlapa, kterej má doma slepici, co ze sebe po tomhle pořadu udělá kraslici!!! Měl by ji nakopat někam a najít si nějakou jinou, normální!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MMM (Pá, 17. 12. 2004 - 21:12)

Tak na to se nemuzu divat, krome asi jednoho dilu jsou ty promeny strasny... kdyz tam byl ten "sedivy" kluk, myslela jsem ze to je snad jen vtip... a ty pomluvy na ulici... radeji nemluvit.

Jana (Pá, 17. 12. 2004 - 17:12)

Ahoj, když už to Áťa trochu nakousla, chtěla bych se vás zeptat, jak se vám líbí proměny ve Vypadáš skvěle, pokud to někdy sledujete. Mně přijde skoro každá proměna jako katastrofa.. Tím nechci říct, že by účinkující proměnu nepotřebovali, ale nějakou "k světu". Nejhorší byl asi ten kluk (chudák), kterému udělali ten modrošedý stařecký přeliv :-O Já bych tam nešla ani za nic, protože by mi určitě ošmikali moje dlouhatánské vlasy a nějak mi to "moderně" rozčepeřili, brrr..:o/

Áťa (Pá, 17. 12. 2004 - 16:12)

To je přesný a výstižný! Byli, jsou a budou LOKAJI! Dřív podepisovali anticharty a lezli komančům do prdele. Po revoluci se z nich stávali maskoti privatizačních fondů a kampeliček a dneska vymejvaj lidem mozky v reklamách, nebo v pořadech typu Vypadáš skvěle. Je to všechno jedna pakáš, která za prachy udělá a řekne všecko, co po nich jejich chlebodárci chtěj!

Reklama

Přidat komentář