Reklama

Herbalife

(St, 8. 2. 2012 - 17:02)

Katy, jsi další z dealerů, co? Ten jejich slovník znám důvěrně...Proč by sem nemohli napsal i negativní zkušenost, když ji mají?

Pepa (St, 8. 2. 2012 - 16:02)

HB funguje a je dobrý ... dealeři to mají docela drahé, nadruhou stranu celou dobu se o Vás budou starat.

Katy (St, 8. 2. 2012 - 14:02)

Dávám ti za pravdu.Dnes je...souhlasim s tebou Ajo... kdyz jsem si tady postupne cetla narozy a doporuceni na herbalife tak jsem se vlastne docetela ze "herbalife je svinstvo" a to ne proto ze by to byl nejaky driak ktery nici telo, ale proto ze tahaji z lidi penize . Ano ja s tim souhlasim, je to s tema penezma takto ,ale pokud nekdo soudi nejaky produkt podle toho ze se SAMI vydali a NALETELi na nejaky radoby konkurz kde se uchazeli se o misto v nejake no name firme a pak zjisti ze slo o herbalife, tak by se halvne sami meli zamyslet nad tim jak se vybira misto a jak to maji hozene kdyz natrefi na takoveto lidi...Takze nevedeme rozhovor o tom jak nam pomohly predrazene produkty teto firmy ,ale o urazenem lidskem egu ... Dostala jsem se tady nechtene kdyz jsem jen zahledla nadpis "herbalife je svinstvo " a zacetla se . A jsem asi i v soku .Ach lidi , pouzivejte MOZEK !!!

Aja (St, 8. 2. 2012 - 13:02)

ja tady nedavno psala...Dávám ti za pravdu.Dnes je in jen to špatné a samé nagativa.Pozitiva nechce nikdo slyšet.Pak jsme všichni naštvaní,nervozní a neumíme si vážit toho,co život přináší.Samo to pěkné.Nevím,kdo tady řídí ty příspěvky,ale jsou tu většinou ty co uráží něčí práci a kdo bere HB tak je úplně špatný a hloupý.Ale jak já říkám,každého věc co kdo dělá a co kdo jí.

Katy (St, 8. 2. 2012 - 13:02)

A proč nám ukazujete...ja tady nedavno psala prispevek na herbalife a byl docela neutralni,kdyz jsem zde najela po par dnech , byl fuc a zustaly jen ty "ne ne ne , fuj, nebrat, svinstvo, humus".Zas a opet mne "nekdo" presvedcil o tom jak se lide velice radi rypou v negativech a chteji slyset jen to bububu. Nejsem zaden dealer, jen obycejny konzument ..Ale ted uz vim ze asi i nekdo jiny, nez zbytek konzumentu co tady pisou ty hnusy .Nikoho nezajima nejaky normalni nazor, mozna by se lidstvo melo zacit zabyvat tim co kolem sebe tvori a ne otazkou herbalife. Hm ???

Aja (Út, 7. 2. 2012 - 16:02)

mě HB nepomohl,myslim si...To je sice pravda,ale změna jídelníčku musí nastat také.

hanka (Út, 7. 2. 2012 - 13:02)

mě HB nepomohl,myslim si ,že je to tahaní peněz z peněženky.za ty prachy si kupt e radši permici do fitka

Aja (Po, 6. 2. 2012 - 18:02)

To je super, všechny...Stačí si projít příspěvky,jsou tam i ty negativní.Jen se to musí probrouzdat.

Karel (Po, 6. 2. 2012 - 15:02)

A proč nám ukazujete příspěvky z roku 2003? Proč neukážete z roku 2012?

Pavla (Po, 6. 2. 2012 - 15:02)

To je super, všechny příspěvky, které byly proti HB, jsou pryč, to svědčí o skutečnosti, že za každou cenu chcete slyšet jen pozitiva. Trapné. Účelové.
Znovu opakuji, je to děsněj podvod na lidi.

Marie (Čt, 2. 2. 2012 - 20:02)

Mě se líbí,jak každý kdo...No fuj...další důvod proč být proti HL.

??? (Čt, 2. 2. 2012 - 18:02)

Samozřejmě, po vyřazení...Mě se líbí,jak každý kdo jí HB,tak hned u Vás žere a blbne.Ale oni jsou také lidi.Jen si vybrali něco jiného než Vy.Ale na druhou stranu mají také pravdu,že ti obézní,většinou svou váhu řešit nechcou a je jim jedno jak vypadají.Neb hambáč je tak dobrý.To já si ráno dám koktejl s kávou a je mi fajn.Večer pocvičím a vypiju druhý koktejl s ovocem a mám hotovo.Rychle a pohodlně.A ta pohodlnost vyhrává.Tak super.

! (Čt, 2. 2. 2012 - 16:02)

Je pravda, že v Americe je...Samozřejmě, po vyřazení sraček, jako hamburgerů atd. a nahrazením je něčím zdravějším a sem tam pitím koktejlů a zařazení pohybu, zhubne snad každý. Jenom detail - ten koktejl si můžu zrovna tak udělat z mléka a jahod, nebo bez mléka ze zeleninové či ovocné češrstvé šťávy a mám to zaručeně zdravější a levnější, jak nějaký předražený a umělý herbáč.

Helčo, (Čt, 2. 2. 2012 - 15:02)

Je pravda, že v Americe je...už ho nežer. Blbneš.
Odpovídáš na 9 let starý příspěvek:-)).

Helena (Čt, 2. 2. 2012 - 15:02)

Herbalife je pěknej hnus a...Je pravda, že v Americe je spousta tlusťochů, ale to nevypovídá o tom, jestli Herbalife funguje. Je totiž otázkou, jestli tihle tlusťoši vůbec chtěli řešit svůj problém nadváhy, jestli byli ochotní vzdát se hamburgerů a podobných nezdravých jídel a nahradit je koktejlem a pohybem. Za lidskou zodopvědnost nebo nezodpovědnost, nebo taky lenost, Herbalife nemůže. Já s ním mám za 15 let, kdy ho jen nepravidelně používám, ty nejlepší zkušenosti a mně i mým blízkým pomohl odstranit zdravotní problémy.

Marie (Čt, 2. 2. 2012 - 14:02)

Líbí se mě to před...Na to ti klidně odpovím, když ti to nedochází.
HB je tak "protřepáván", protože jeho prodavači všude prudí. Jsou za téměř každou nabídkou práce, za každou nabídkou diety, reklamou na zdravý životní styl - ha ha, vyléčení nemocí VČETNĚ rakoviny, atd.
Už ti je jasné, proč je lidmi ta sekta tak opovrhovaná a prodavači toho NIC lidem tak odporní?

??? (Čt, 2. 2. 2012 - 14:02)

Souhlasím s názorem, že HB...Líbí se mě to před jménem MUDR.Ale pokud vím,nic takového zatím nebylo.Jsou to podle mě zmatečné informace.A to že každému tak leží v hlavě HB,asi to k něčemu bude,když je tak protřepáván.

Mudr. Janča (St, 1. 2. 2012 - 15:02)

Souhlasím s názorem, že HB je nezdravý. V dnešní době je veden soudní spor s HB, obsahuje totiž velké množství olova. Pozor na alergie atd.

Luboš (St, 1. 2. 2012 - 15:02)

Reaguji na Pavlu, je to pravda, po jejich produktech fakt je člověk jiný, chudší o pár tisíc korun a k ničemu. Je to k ničemu. Jen mají jejich školitelé víc peněz. Lidé se nechají nabulíkovat do všeho. Já jsem také naletěl, vzal si dokonce půjčku na produkty, které nikdo ani nechtěl. Jsem rád, že už jsem z toho kola venku. Fuj, byla to má největší noční můra. Nikdy už HB.

Pavla (St, 1. 2. 2012 - 15:02)

Souhlasím, mě HB zdravotně nepomohl ale ublížil. Člověk, co mi nabídl HB se mi zdá, že po HB je zdrogován.Není to jen můj názor. Sám o sobě tvrdí, že je jiný. No prostě cvok. Neberte to.

Reklama

Přidat komentář