Reklama

Herbalife

Jája (St, 18. 1. 2012 - 13:01)

Mám stejný názor, jako...Jen poznámka: prodavačka HL není výživová poradkyně. O výživě nic neví.

Hanka (St, 18. 1. 2012 - 10:01)

Vyzkoušel jsem herbalife s...Mám stejný názor, jako Ondra. Po nadšení mé kamarádky, jak zázračně a lehce zhubla jsem se rozhodla H. vyzkoušet, abych také zhubla. Ale mám ten samý názor jako vy, že to není koktejlem, ale tím ostatním jídlem, které za den sním. Držím se nyní svých vyzkoušených receptů, bez H. a jde to také. Taky myslím, že je to nesmysl. Pokud budete jíst to, co vám řekne poradkyně, že můžete jíst ke koktejlům, tak to zhubnete i bez koktejlu. je to můj názor. Můžeme si pak Ondro nějaké recepty vyměnit.h.

Ondra (Po, 16. 1. 2012 - 14:01)

Ahoj lidi,chtěla bych se...Vyzkoušel jsem herbalife s jídelníčkem od poradkyně (byl jsem jako model, měl jsem to zdarma). Dále jsem vyzkoušel svůj jídelníček, který jsem si vypiloval podle různých návodů na internetu skládající se pouze z jídla. A hádejte jaký je efekt? O hodně lepší, než s produkty Herbalife. Výsledkem jsou tedy ušetřené tisícovky korun za předražené produkty Herbalife, kde je výrobní cena podstatně nižší. Horší je to, že se najde hodně lidí, oblbnutých účinkem čajíků, proteinů apod., kteří tomu věří tak, že si to kupují. Přitom stačí tolik nejíst a hýbat se. Potom to jde dolů samo. Doporučuji tedy všem, kteří o tom uvažují, ať si přečtou informace na internetu a zkusí to nejdříve tou druhou cestou, kterou jsem se vydal já.

Ono ty samozvané "poradkyně", které si myslí, že po pár přednáškách mohou dělat výživové experty, jsou úplně mimo. Ale věřím, že inteligentní člověk to pozná. Kdybych za to měl platit, tak se na to vykašlu.

Mili (Čt, 12. 1. 2012 - 08:01)

Když jsem to odeslala, tak...Evo, první než vypustíš z pusy nějakou blbost, tak si prověř fakta a vyzkoušej to, než aby jsi tu psala bláboly. Takoví lidi mají plnou hubu keců, ale skutek utek. Zajímalo by mně, co říkáš na složení jídla, prášků.. to ti asi připadá hodně "zopdovědné" co? Člověk by neměl věřit všemu co někde slyší, ale udělat si vlastní názor nastudováním dané věci.

Eva (Po, 9. 1. 2012 - 22:01)

Když jsem to odeslala, tak jsem se sama sebe zeptala, proč si tady píšu s nějakou fanatičkou přes něco tak prolhaného jako je HL.
Takže končím. Nestojí to za to.

Eva (Po, 9. 1. 2012 - 21:01)

Nechápu poslední...Děvče zlatý, ty mě opravdu vytočit nedokážeš. Zkus najít důvod, proč mi cpeš, že se cítíš skvěle. Třeba na něco přijdeš.

Marcelo, souhlasím, lepší než nějaký koktejl:)).

Marcela (Po, 9. 1. 2012 - 21:01)

Holky, chtělo by to dopřát si pořádný sex.

Aja (Po, 9. 1. 2012 - 21:01)

"Jen zastávám...Nechápu poslední příspěvek,nevím proč bych měla být naivní.To jako když někdo řekne něco jiného než ty je hned naivní.Evi,ne každý má stejný názor jak já a ne každý bude souhlasit s tebou.Pro mě je důležité to jak se cítím já. A to se cítím skvěle.Jsi podrážděná,třeba by to chtělo ten koktejlík!Ale nebudu tě ještě vytáčet dobrou noc.

Eva (Po, 9. 1. 2012 - 19:01)

"Jen zastávám názor,žen když budem trochu k sobě zodpovědní,tak vydržíme déle."

...to je převratný názor:)). Kdo by to byl býval řekl?

Snad chápeš, proč píšu, že tvé příspěvky jsou o ničem. Jako kdyby se Šípová Růženka probudila. Tak se měj a ať ti ta naivita vydrží co nejdéle.

Aja (Po, 9. 1. 2012 - 17:01)

Nikdo nejsme bez poskvrny.Jen zastávám názor,žen když budem trochu k sobě zodpovědní,tak vydržíme déle.To je můj názor,ne nějaké dealerky.Snažím se tak chovat a hlavně se udržovat v kondici cvičením.Ale jak je to s těma špatnýma bunkama,to já nevím.Jen doufám,že moje spí a nic nechcou.Zatím vše funguje jak má,tak jsem spokojená.

Eva (Po, 9. 1. 2012 - 16:01)

Ahoj Evi,víš ty máš jeden...??? proč, já chci vědět jak je to s tou výživou "špatných" buněk.

Ajo, ty totiž píšeš úplně stejný věci, jako do mě hustila dealerka - základní kámen, narodíme se bez poskvrnky a HL nás tak udrží do 100 let, podpořím obrynyschopnost buňek, bla bla bla...proto si myslím, že jsi dealerka.

Aja (Po, 9. 1. 2012 - 09:01)

Prosím, když už píšeš...Ahoj Evi,víš ty máš jeden argument a ten tu opakuješ po několikáté a já píšu o ničem.Ne neprodávám HL jen hi užívám.Já jsem spokojena a tak jsem se k tomu vyjádřila.Ale nechci,aby mě tu někdo za můj názor napadal.Tak Evi,začni argumentovat i jiným důvodem a pak se třeba pobavíme o něčem jiném.

Eva (Ne, 8. 1. 2012 - 20:01)

To jsem si myslela že se...Prosím, když už píšeš pořád o člověku, jaký se má narodit, tak ZDRAVÝ. Zdraví je postatné jméno.
A jinak píšeš o ničem. HL má vyživovat buňky. A myslím, že HL je jedno, jestli ty buňky si zrovna dávají šlofíka. Tělo se skládá z více jak 200 druhů buněk a ne všechny jsou tělu prospěšné (a nemusí to být zrovna buňky rakovinotvorné). Ty to nevíš? To ti do hlavy nenarvali?
Z toho, jak dokážeš psát dlouhé články o ničem, usuzuji, že jsi dealerka.

Aja (Ne, 8. 1. 2012 - 18:01)

To jsem si myslela že se hned chytneš toho,že ne každý se narodí zdraví.To bylo vzato v globále.Já tím chtěla říci,že jsme předurčení k tomu,abychom fungovali zdravě.A je jedno jestli používáš Herbalife,nebo něco jiného šlo o to,že jak se člověk k tělu chová,tak také sklízí.A naše tělo je vytvořeno tak,aby s těmi špatnými věcmi bojovalo a ta obranyschopnost buněk je tak kouzelná,že je to až neuvěřitelné A jestli v člověku ty bunky nebují,tak se ani ničím nemusí vyživovat.Oni začnou reagovat až člověk začne být nemocný,potom teprve se začnou živit v nás.Do té doby spí a nic nechtějí a to je pak zásadní rozdíl.Ty nevíš,že tyto bunky vlastně v tobě můžou být celý život a vůbec se neprobudí?Tak proč by se měli vyživovat?Víš jak se to říká,kdo spí,ani chleba neptá.

Eva (Ne, 8. 1. 2012 - 17:01)

Ahoj Evo,je mi jasné,že...No, mně to nepovídej. Já žiju zdravě a nějaké nahrážky jako HL nepotřebuji. Ale jak správně píšeš, každý má v sobě i špatné buňky. A ten váš HL je teda také vyživuje, že? Kdo tady píše hlouposti? Strašně si protiřečíš.
A mimochodem každý se zdravý nenarodí.

Aja (Ne, 8. 1. 2012 - 17:01)

Ahoj Evo,je mi jasné,že nechceš,aby tvé rakovinotvorné bunky něco vyživovalo.Ale když se nad tím trochu zamyslíš,tak píšeš vlastně hloupost.Zdraví člověk přece nemá rozjeté bunky na rakovinu.Ano všichni ji máme v sobě,ale narodili jsme se snad všichni zdraví a záleží jak na těle,tak i na nás,jestli se to rozbují,nebo ne.Když tělu dáš zabrat a nedbáš na jeho potřeby je jasné,že si pro tuto nemoc připravuješ zázemí.Ale když tělo podpoříš výživou a správným stravováním a k tomu ještě cvičením,dáváš mu větší možnost fungovat lépe a lépe se s nemocemi vypořádat.Znám to,neb jsme to nyní absolvovali s manželem.A můžu říct,že tělo je schopno se zregenerovat podstatně rychleji a lépe.Tím nechci říct,že kdo nejí Herbalife,nemůže být zdráv,abys to špatně nepochopila,ale je to jedna z variant,jak tělu pomoci.Rychle,zdravě a každý den.Tak jen tolik jsem k tvému příspěvku chtěla říci.Pěkný večer.

Eva (Ne, 8. 1. 2012 - 13:01)

To asi záleží na koho...Jiřino, to mi opravdu řekne každý dealer. Ale já si nepřeji, aby cokoliv vyživovalo rakovinotvorné buňky, geneticky narušené buňky, atd.

Jestli potřebuješ zhubnout, víš sama, že k tomu je potřeba pouhá změna životního stylu, není potřeba vyhazovat peníze. Když člověk ztratí nějaké kilo, je normální, že se cítí vitálnější i že ho přestanou bolet klouby.

Je tu někdo, koho oslovil příspěvek Zoltána?

Jiřina (Ne, 8. 1. 2012 - 12:01)

On je problém v tom, že...To asi záleží na koho člověk narazí. Jedni nejspíš dělají distributory jen pro peníze, jiní dělají poradce protože mají vlasní zkušenost a ty finance jim dojdou samy. Já měla štěstí že jsem narazila na člověka s vlastní zkušeností a nešla jsem do toho pasivně. Jak jsem narazila na nějakou nejasnost, tak jsem využila možnosti kdykoliv zavolat a popovídat si o tom. Taky mají docela dobré poradny po internetu, vždy když můžu tak se tam mrknu. Co jsem se dozvěděla o buněčné výživě? Že vyživuje tělo od "základního kamene" - tedy od buňky. Látky obsažené v buněčné výživě jsou navzájem kombinovány tak, aby se mezi sebou nerušily, ale doplňovaly a byly maximálně vstřebatelné. To ale člověk nejspíš zjistí od každého distributora. Složení jejich výrobků mě v celku nezajímá, nejsem chemik ani specialista na míchání podobných věcí. To je věc výrobce. Jediné co mě zajímá - jestli to funguje. Co se stalo u mě - zhubla jsem, centimetry šly dolu, jsem vitálnější a odešlo různé pobolívání kloubů. Osobně jsem velmi spokojena. Což neznamená, že by měl mít každý stejnou zkušenost - proto se účastním této diskuse.

Zoltán (Ne, 8. 1. 2012 - 06:01)

Chtěl jsem si koupit nějaké vitamíny a zkusil jsem tohle. 44 dávek 600,-
Animal pak - Universal nutrition

Tabulka nutričních hodnot:

2 balíčky
energetická hodnota 16 kcal
bílkoviny 3 g
sacharidy 1 g
vitamín A 9900 IU
vitamín C 1 g
vitamín D 680 IU
vitamín E 300 IU
vitamín B1 76 mg
vitamín B2 76 mg
vitamín B3 82 mg
vitamín B6 72 mg
kyselina folová 400 mcg
vitamín B12 6 mcg
biotin 300 mcg
kyselina pantothenová 76 mg
vápník 2 g
fosfor 228 mg
jód 150 mcg
hořčík 133 mg
zinek 30 mg
selen 50 mcg
měď 600 mcg
mangan 11 mg
chrom 6 mcg
draslík 200 mg

Profil aminokyselin:

2 balíčky
L-valin 760 mg
L-leucin 100 mg
L-threonin 48 mg
L-lysin 300 mg
L-methionin 500 mg
L-fenylalanin 560 mg
kyselina glutamová 700 mg
L-arginin 2000 mg

Další složky:

2 balíčky
eleuthero 2 g
ženšen 250 mg
mléč zelinný 500 mg
alfa lipoová kyselina 200 mcg
inosin 500 mg
pyridoxin alfa ketoglutarát 200 mg
karnitin 25 mg
pikolinát chromu 50 mcg
koenzym A 20 mg
koenzym B12 10 mg
fosfatidylcholin 200 mg
para aminobenzoová kyselina 400 mg
hovězí kolostrum 25 mg
argentinská hovězí játra 3,9 g
cholinový komplex 1,2 g
bioflavonoidy 1 g
linolenová kyselina 200 mg
olejová kyselina 100 mg
betain HCl 200 mg
pepsin 64 mg
papain 64 mg
pankreatin 700 mg
mykozym 64 mg
lipáza 10 mg

Složení:

maltodextrin, sulfát vápenatý, citrát cholinu, stearát hořečnatý, kyselina stearová, petržel, lopuch, vojtěška, řeřicha vodní, otruby, celulóza, šípek, neobsahuje cukr, škrob, konzervanty a barviva

Informace:

potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce

Eva (Ne, 8. 1. 2012 - 00:01)

Prostě paráda, když se...On je problém v tom, že když jsem se dealerky zeptala, tak mi jen odříkávala naučené fráze.
Co je buňečná výživa?

Reklama

Přidat komentář