Reklama

Herbalife

Herbalife je sv (So, 1. 10. 2011 - 19:10)

Za tím si stojím! Píšou tu placení manažéři a ti co musí za každou cenu vydělat, aby živili pyramidu!!!!
Především ta mladá generace, to je furt nemocné, a končí to na dialýze v tak mladém věku. To nechápu! Platíte za svou blbost - berete bez rozmyslu antikoncepční pilulky. Doktoři kteří berou tučné peníze za to že vám to píšou na recepty/je v tom velký byznys a točí se v tom velké prachy/ a platí je farmaceutické firmy, aby měly odbyt. Vy za to platíte - emboliemi, zničenými játry, ledvinami a poškozenou imunitou. Narušujete si přirozené cykly v těle těžkou chemií, která vám likviduje křehkou střevní mikrofloru. Rozvíjí se těžká acidoza a další navazující problémy. Křehké cévy a žíly se lámou, hrozí ischemická choroba dolních končetin/s rizikem amputace končetiny v konečném stadiu/ nebo iktus/mozková příhoda s rizikem ochrnutí celé poloviny těla.
Proč to svinstvo berete? Proč neučiníte zodpovědným partnera za sex.styk? Proč ho nedonutíte aby si vzal kondom? Kondom vás chrání před pohl.chorobami, otěhotněním a hlavně nemá zdravotní rizika/pozor na alergii na latex/ Toto je vážné varování a žádný doktor to nepřizná!!!
JDE O VAŠE ZDRAVÍ*NEPOUŽÍVEJTE CHEMICKOU ANTIKONCEPCI-PILULKY. STANE SE Z VÁS INVALIDA ZA 10-20 LET. PERSPEKTIVA JE ŽE BUDETE PRACOVAT DO 70-TI LET, JAK CHCETE BÝT VE 40-TI LETECH INVALIDNÍ??????tak mladé??????proč??????kvůli sexu a užívání tabletek které ohrožují vás život?????

Iva (So, 1. 10. 2011 - 18:10)

Ivo stejný ne-li lepší...Wobenzym to jsem měla před lety také.Nejsem žádná osoba,která si je líná zjistit o všem něco podstatného.Ale opravdu si stojím za tím.A když jsem četla příspěvěk,jak kdosi do toho dal 50 tis.a nepomohlo to,tak upřímně 50tis dát do něčeho,co nemá výsledky si myslím,že to někdo s tím příspěvkem trochu přehnal.Já bych do něčeho tolik peněz určitě nedala.Vždyt zdraví rozum by mě to i nedovolil.A já jsem se s podomníma prodejcema nesetkala,já to probírala se svým doktorem.A věřte,než začnu něco brát,tak to proberu ze všech stran.

Pro Ivu (So, 1. 10. 2011 - 17:10)

Ivo stejný ne-li lepší výsledek by udělal několikrát levnější Wobenzym, který je pro stavy po operacích
takže hloupost a naivita žrát tuto lepkavou hmotu a několik pixlí s prášky s pseudoefektem
vím o minimálně stovce účinných přípravků, antioxidantů a celkově harmonicky působicích a léčivých látkách, např. peruánské byliny, čínské byliny, a jiné, člověk který chce, si dá práci aby něco našel, a rozhodně pokud zná LIKVIDAČNÍ ÚČINKY HERBALIFE se tomuhle svinstvu na hony vyhne!!!A rozhodně do toho nebude strkat desetitisíce! Stačí pár stovek za skutečně fungující prostředky. Nebudte leniví, na netu si najděte zdravou výživu, např. prodejny zdravých potravin, bylin, projděte si město, hledejte na netu, a najdete! Já beru hodně přípravků, střídám to, např. silymarin s jakonem, makou, nebo Cleanse, ten je úžasný na játra a očistu celého těla na podzim, stojí 600Kč. Vlastně každý tento přípravek je v řádu několika stovek, a nemusíte vyhazovat tolik tisíců, dneska snad už lidi nejsou všichni tak debilní aby podlehli podomním prodejcům Herbalife. Ti zpravidla zazvoní u vás doma/já je vyhodil hned sotva jsem uviděl visačku na jejich saku/

Herbalife (So, 1. 10. 2011 - 17:10)

PODVOD STOLETÍ
MĚLA JSEM SELHÁNÍ LEDVIN PO TĚCH SRA.Č.KÁCH....BYL O TOM I POŘAD V TV KDE VAROVALI PŘED TÍM HUMUSEM
PROBOHA HLAVNĚ TO NEKUPUJTE, TY TISÍCE ZA TO NESTOJÍ VYHOZENÉ FINANCE A NEDOSTANETE JE Z5

Iva (So, 1. 10. 2011 - 17:10)

hele mam nervy jak cip co mi...Tak na to musím reagovat.Manžel je po operaci nádoru ledviny a co mu pomohlo na vyčištění jizvy a břicha po operaci je Aloe vera a Herbalifeline.To uznal i primař,který ho operoval.Jeho rekonvalescence byla o mnohem kratší dobu,než u jiných.Tak mě těch pěněz líto nebylo,neb máme dvě malé děti a nerada bych byla bez manžela.Chce to jen někoho,kdo tomu opravdu rozumí a umí dobře poradit.Tak takovou mám zkušenost já.

lucie (So, 1. 10. 2011 - 00:10)

Je to tím, že ne všichni...hele mam nervy jak cip co mi na to napises herbalife mi nedali nic ani vysledky ani penize kvul kterym jsem prisla akoat mam zhobny nador na deloze po fiber a ferb a multivitaminu a bv i kdyz skobrtalova mluvi pravy opak me se opravdu ty vysledky spatne objevily po herbalife uzivani do ktereho jsem vrazila 50tisic a minus 50tisic zpet a uplne zdrava je mi na umreni

lucie (So, 1. 10. 2011 - 00:10)

Herbalife je pěknej hnus a...mas recht je to chujovina mam nervy jak cip,dala jsem tam 50tisic a nic zpatky co ted?

lucie (So, 1. 10. 2011 - 00:10)

Ahoj lidi,chtěla bych se...je to hruza slibuji hory doly,cerny les,ale skutek utek

lucie (So, 1. 10. 2011 - 00:10)

Mete nekdo zkusenosti s...e to blbost

Katka (Pá, 30. 9. 2011 - 23:09)

Zkus jednoduše projíst...Pavle, píšeš hlouposti.
Proč hned extrém FF? Osobně neznám lidi, kteří v mém věku - 34 let - se stravují pravidelně ve FF.
Jestli chce někdo zhubnout, satčí se chovat zodpovědně, tak jak píše Aja. Akorát člověk s vůlí k tomu nepotřebuje drahý HL, ale za ty peníze si raději nakoupí potraviny.
O HL se píše jako o buněčné výživě, tak nějak pořád nechápu, jak přežili naše babičky, dědové a rodiče BEZ buněčné výživy.

Pavel (Pá, 30. 9. 2011 - 22:09)

Možná zde někteří plýtvají energií, když by jednoduše stačilo pár základních a vědecky podložených informací o principu stravování a dodávání kvalitní energie do těla.
Myslíte si, že kvalita potravin v obchodech je OK?
U Herbalife oceňuji kvalitu, jednoduchost použití a hlavně jíž dva roky jsme nemusel k lékaři.

Pavel (Pá, 30. 9. 2011 - 21:09)

po vysazení produktů za...Zkus jednoduše projíst 3400kč ve fast-foodech celý měsíc a poznáš hned co vůbec tvé tělo potřebuje, jak se po takovém stravování zachová :-)
Jen mi něco napovídá, že ta částka ve FF ti na polopenzi na měsíc stačit nebude.

Aja (St, 28. 9. 2011 - 20:09)

po vysazení produktů za...Tak to záleží jak se potom,co to ukončíš budeš chovat.Je jasné,že když najede člověk na starý styl života,tak se to někde ukáže.Ale já se naučila spoustu věcí a důležitých věcí jak se stravovat a je pravde,že jsem zůstala na snídani a pak už si jen hlídám,abych se nenacpala jak za stara a je to v pohodě.Tak to je na každém z nás.

s (Út, 27. 9. 2011 - 09:09)

po vysazení produktů za 3400 kč stejně naberete kila zpátky.

jak jednou začnete do tohodle vrážet peníze, už nemůžete přestat - ale to vám dopředu nikdo neřekne. jen sliby - že zhubnete jednou pro vždy. a už navždy jim budete sypat prachy

x_x (Ne, 25. 9. 2011 - 09:09)

Tak to jsem fakt...To nic, hodně se toho dá v životě naučit.

Aja (Ne, 25. 9. 2011 - 08:09)

Ajo, on nereagoval na tebe....Tak to jsem fakt nepostřehla.Tak to beru zpět a omlouvám se. Dík za upozornění.

Ale, (So, 24. 9. 2011 - 19:09)

Baví mě číst,jak umíš...Ajo, on nereagoval na tebe. On opravdu reagoval na 8,5 let starý příspěvek od Sandry.

Aja (So, 24. 9. 2011 - 19:09)

Na tak tupý názor se snad...Baví mě číst,jak umíš urážet lidi.Je vidět,že jsi doma pěkně pod papučem a tak se tady vybíjíš na nás.Ale můžu jen říct,že mozek tukem fakt zasažen nemám.Jsem inteligentní mladá žena,která nemá potřebu nikoho urážet,neb tím upozorníš jen na hloupost svoji.Tak čauky

? (Pá, 23. 9. 2011 - 15:09)

Na tak tupý názor se snad...Luboši, on po tobě někdo chce, abys reagoval na 8 let starý příspěvek???
Jsi na hlavu?

miky (Pá, 23. 9. 2011 - 09:09)

Na tak tupý názor se snad...Jeje oni tu sou aj normalní to je prča. Tu máš troubo.

Reklama

Přidat komentář