Reklama

Herbalife

Mirek (Čt, 11. 8. 2011 - 20:08)

Vidíš to je ono oco šlo,nemá zajem jo má prudit.Tedˇje potichu hledá inspiraci pro další hloupost.Čekal jsem zdalipak se někdo vloží.Vážím si každého názoru musí být korektní a především slušný.Mám skušenosti i mnoha jinými přípravky na popravení jak váhy a dalšíh zdravotní neduhů,ale v životě mě nenapadlo kritizovat aniž bych to vyskoušel,mnoho znich bylo na mě nefunkčních,některé nedobré,drahé ,levné z lékárny i od různých prodejců ,takže skušeností mám dost,ale nesnáším kritiky kteří jen plácají a plácají a nic.Mám jednu vlastnost pro kterou mě má málokdo rád jsem šťoura ptám se na vše možné o dané věci,za vším co jsem tu napsal si stojím.Pravdu najde ten kdo ji hlédá.

Aja (Čt, 11. 8. 2011 - 19:08)

Je opravdu vidět o co...Dobrý den, v této debatě.Myslím,že oba zbytečně marníte čas popichováním proti sobě.Já vždy říkám,že kdo o to má zájem,dozví se vše na stránkách Herbalife a kdo zájem nená,tak jen hledá chyby.Proto si myslím,že máme každý své a není nutno ještě se hádat v dizkusi.S toho není pak nic dobrého.Přeji Vám oběma at si svou práci vážíte a děláte jí co nejlépe.

Mirek (Čt, 11. 8. 2011 - 16:08)

Je opravdu vidět o co jde.Dojdouli někomu argumenty je vulgární,předpokládám že si už každý udělal obraz o této diskusi.Už jsem se se známými vsázel,a prohrál,co si vymyslíš dál.Sleduje nás tuto sprostˇárnu víc,abychom věděli jak se postavit k takovýmto lidem.Očekával jsem od tebe další část složení které je nebezpečné-žádné tam není!!!!

Šárí (Čt, 11. 8. 2011 - 10:08)

No, teď už je to jasné. Mirku, jsi blb.

Pokud se zde vyskytne nějaký solidní prodejce HL, mohl by mi prosím poskytnout odkaz na skutečně platné složení koktejlu?

Mirek (Čt, 11. 8. 2011 - 09:08)

Opět samá voda,taky tě platí?Bludy, bludy nemáš argumenty tak střílíš,platí co stále tvrdím jsi najatá podvodnice,kterámá za úkol pomluvy a výmysly.Má nabídka platí.Jsi lhářka nebo neumíš číst,sušenkové aroma nebo sušenky?Podvodníkovi nemám důvod něco dávat,stejně bys to překroutila pod sebe a zase bys našla nějaký nesmysl,prostě máš úkol a ten musíš splnit.Najdi si jinou náplnˇsvého dne.

Šárí (Čt, 11. 8. 2011 - 08:08)

http://www.hubneme-zdrave.cz/formule-1-koktejl-vanilka-p-47.html

-tak tady je to složení v podstatě stejné, jen ještě podrobnější. Aspartam rozhodně nechybí. Tekuté sušenkové aroma bude taky mňamka, a tutově bude přírodní :-)))

Mirku, předešlé neplatí. Je to jednoduché-buď dáš odkaz na skutečné složení HL koktejlu, když tohle je podle tebe podovod, nebo jen kalíš vodu. Platí jen fakta, ne řečičky.

Mirek (Čt, 11. 8. 2011 - 07:08)

Platí předešlé.O důvěře radši mlč.

Šárí (Čt, 11. 8. 2011 - 06:08)

Tak Mirku, chci odkaz na to originální složení na originálních stránkách. Není-li to veřejně přístupné, pak bohužel firma HL naprosto není důvěryhodná.

Mirek (St, 10. 8. 2011 - 18:08)

Pavlovi.O aspartanu jsem se dověděl:Jsou 3 druhy,jeden z nich je opravdu jed.Vůbec si nedovedu představit,že by si kdokoliv dovolil dát do jídla ,které je uznáno zdraví prospěšné něco co by ohrožovalo zdraví či život.Jak už jsem psal aspartan používají diabetici jako náhradu za cukr,už by bylo ponich.V orginále jsou používána pouze přírodní sladidla,pečlivě jsem to studoval a nechal si to potvrdit i z jiných zdrojů.

Pavel (St, 10. 8. 2011 - 16:08)

1.Blud nikde nic takového...Aspartam je jed
Co se týče samotného aspartamu, tak ten se rozkládá již při 30°C (ve skutečnosti 29,4!) na jednotlivé složky.Tímto je urychlována absorbce methanolu.Toto je pouze počáteční stupeň jeho rozkladu,dále se totiž přeměňuje na kyselinu mravenčí
(Přeměňuje se na nefyziologickou D-formu kyseliny mravenčí-PRUDKÝ BUNĚČNÝ JED,proto tato kyselina je pravým opakem přírodní kys. mravenčí,která je dokonce léčivá.)a formaldehyd.Formaldehyd je život ohrožující neurotoxin.Nejznámější následek
požití methanolu jsou problémy se zrakem.
Formaldehyd je známy karcinogen,zapřičiňující mimo jiné poškození sítnice, ovlivňuje replikaci DNA
a způsobuje porodní defekty.U aspartamu mne vážně znepokojuje jeho souvztažnost s mozkovými,stejně jako pankreatickými,děložními a vaječníkovými nádory a skutečnost,že provokuje takové množství syndromů k nerozeznání podobných příznakům Alzheimerovy choroby.

Mirek (St, 10. 8. 2011 - 14:08)

Vidím že zapšklost je hrůza na pořádné argumenty nemáš a mít nikdy nebudeš.Pravda je taková,že na každém balení je podle zákona prověřená etiketa na které musí být složení.Na těch stránkách žadné složení není,chce to se jen přihlásit,aby měli bod či co.Chceš etiketu kup si zdavé jídlo a budeš mít etiketu,ale od distrybutora Herbalife a ne od kočkopsa.

Šárí (St, 10. 8. 2011 - 14:08)

No tak mi dej odkaz na skutečné složení, chytráku, když tohle je podle tebe špatné. Vy se akorát vymlouváte a pravda z vás nevypadne a nevypadne. Nedivte se, že se šíří bludy, když pravdu nešíří nikdo.

Mirek (St, 10. 8. 2011 - 13:08)

Takže, složení je...Nic si tam nikdo nepřečte protože je to další prodejce falz a tam je možné cokoliv.Šarí je asi placená za propagaci.Tímto končím protože korektní dikuse tu neni.Napadat ,očernovat šířit bludy to ti jde.

Šárí (St, 10. 8. 2011 - 13:08)

Takže, složení je zde:

http://www.hl.cz/?id=vyrobky&vyrobek=vbunecna_slozeni

Přečtěte si každý sám.

Mirek (St, 10. 8. 2011 - 13:08)

1.Blud nikde nic takového není.2Jsou přírodní.3jsou z přírodních zdrojů a mimochodem z vlastního používání lepší.Upozornuji znova šíření poplašných informací je trestné.Internetové diskuse ano,ale korektně.

Šárí (St, 10. 8. 2011 - 12:08)

No jo, já se holt vyznám. Mně nestačí reklamní nicneříkající řečičky o tom, že něco užívají „Messi a Bekham“(co je mi po nich? a mimoto jim to firma nejspíš dává z reklamních důvodů zdarma-to bych brala taky :-)) ), nebo že aspartam je náhražka cukru(já mám o aspartamu a cukrech načteno pěkných pár článků). Já si žádám skutečné argumenty. A vida, argumenty nejsou, jen křečovitá sprostota.

Takže-je tu někdo od HL, kdo dokáže odpovědět na tyto otázky:
1.Proč je aspartam právě v čokoládové příchuti koktejlu? (Ve všech ostatních není uveden ve složení, takže předpokládám, že tam není.) Proč vůbec aspartam, když existují bezproblémové náhražky?
2.Aromatické látky v koktejlu-jsou přírodní nebo přírodně identické?
3.Vitamíny v multivitamínu – jsou získané z přirozených přírodních zdrojů, nebo uměle vyrobené?

Lenka (St, 10. 8. 2011 - 10:08)

Je to tím, že ne všichni...Já s tím zkušenosti mám a mohu jen souhlasit se Sandrou ;-)

Mirek (St, 10. 8. 2011 - 10:08)

Diskuse je opravdu zajímavá?Když ti je to fuk tak proč píšeš takové hovadiny a šíříš poplašné zvěsti,když ti je to jednonediskutuj o něčem co neznáš protože tím lidi mateš.O tom co je drahé a co má svou cenu radši mlč podle toho nemáš vůbec přehled a jen kalíš vodu.

Šárí (Út, 9. 8. 2011 - 11:08)

Pro obyvatele trochu většího města není zdravé nakupování vůbec nic složitého. A znám i lidi z venkova, kteří si to umí poměrně snadno zařídit. A když dostanu chuť na nějaký shit, koupím si ho a v pohodě ho zdlábnu. Nejčastěji to bývá oblíbená nepříliš kvalitní čokoláda Milka nebo pěkná vepřová kotletka, a to není jedovaté, takže nechápu, čeho bych se jako měla bát.

Velmi pravděpodobně je v zájmu prodejců HL a podobných věcí utvrdit lidi v dojmu, že nakupování zdravých potravin je něco bůhvíjak těžkého. Naštěstí na mně už to neplatí. A mimochodem, je mi úplně buřt, zda si někdo kupuje HL nebo ne. Informace o něm není těžké obstarat, takže buď si je dotyčný obstaral a je informovaně spokojený, nebo naletěl na reklamu a nenamáhal se informovat, a pak je to jeho věc. HL ani není žádné svinstvo, ani zázrak, jen hooodně předražená náhradní výživa.

Mirek (Út, 9. 8. 2011 - 09:08)

Vzbudˇse a nekal vodu naše dokonalá,nakupování musí být pro tebe něco stašného,stresujícího no hrůza.Tolik práce s tím,abys nekoupila něco špatného,to nakonec hladovíš.Ale nic k tématu,máš pravdu HB ti nechutná a basta některým jo s tím se smiř bohužel.

Reklama

Přidat komentář