Reklama

Herbalife

Šárí (Út, 9. 8. 2011 - 09:08)

Ale kdepak, i dnes existuje spousta potravin, které nejsou náhražkami. Nekupuji vůbec nic, v čem je aspartam, a téměř nic s izolovanou sójovou bílkovinou. Dokonce lze najít i uzeniny, kde se podobné náhražky nevyskytují, i v běžném marketu.

Aspartam je náhrada za cukr, to pochopitelně vím. Špatná náhrada za cukr. Aspartam je nechutný, zbytečný, a zdá se, že dokonce škodlivý a nezdravý, jak se v poslední době dočítám. Volila bych stevii, když už něco. Ta je bohužel také nechutná, aspoň podle mého názoru, ale zřejmě není škodlivá.

Mirek (Út, 9. 8. 2011 - 09:08)

Pavlovi-je li tomu tak proč je to dia sladidlo?Milanovi-pravda je že spoutu lidem pomáha se spoustou zdr.potíží o kterých nemáš ani páru a jenom kalíš vodu nebo máš malý obzor,víc čti možná ti to pomůže.Nebo jseš taky placený prudič?

Milan (Po, 8. 8. 2011 - 18:08)

Myslela jsem,že to je hovor...Musíte uvádět pravdu o přípravcích herbalife.Já neznám žádnou.

Pavel (Po, 8. 8. 2011 - 15:08)

Chceli někdo dikutovat na...Aspartam je jed pozor na to!
Ale když se chcete trávit tak prosím.

Mirek (Po, 8. 8. 2011 - 14:08)

Chceli někdo dikutovat na úrovni musí na ni být.Milá Ajo, diskutovat o přirozené stravě?To se dostanem někam jinam,je to obchod točí se tu velké peníze nkdo ti to nevymlouvá.Nahražky-to je skoro každé jídlo.Když už si taková odbornice tyto látky se vyskytují téměř ve všem co si koupíš v marketech i v léčivech.Bude možná lepší řict co je aspartan-Náhrada za cukr.Sojová bílkovina-běžná věc salámy,pokud vim zdravá věc,používejme kdyžtak pro normání lidi srozumitelné názvy aby tomu rozuměl každý.

Šárí (Po, 8. 8. 2011 - 12:08)

Spousta lidí má nadměrný příjem bílkovin, hlavně živočišných, a tak nějaký čas s Herbalifem jejich organismu odlehčí. A oproti tomu, co lidi běžně v Čechách dlabou, je Herbalife skutečně téměř zdravá výživa, bohužel, i přes ten aspartam a sójovou bílkovinu. Takže není divu, že to na mnohé skutečně "zabírá".

Kdo holt nedokáže zdravě se stravovat přirozeně a sám, musí v případě nouze či potřeby sahat po podobných náhražkách. To je podle mně i případ různých těch slavných lidí, co se Herbalifem a podobnými věcmi skutečně živí-prostě jim to ušetří čas, je to jakžtakž vyhovující výživa a tak je to vhodné pro toho, kdo to snadno zaplatí a nechce se zatěžovat zájmem o přirozenou zdravou stravu.

Aja (Po, 8. 8. 2011 - 11:08)

Tak daleko bych nešel.Ale...Myslela jsem,že to je hovor na úrovni a ne,aby si tady někdo vyrovnával s někým účty.Tak proč používat takové slova a výrazy.Když to má být diskuze na úrovni,tak se bavme o podstatných věcech a ne kdo je k.. nebo ne.Díky

Mirek (Po, 8. 8. 2011 - 09:08)

Tak daleko bych nešel.Ale pusinka jí už nejede,na pádné argumenty už nemá slov pipina.

Milan (Ne, 7. 8. 2011 - 18:08)

Kateřině.Už jsem o tobě...Paní Hřebejková je kurva!

Mirek (St, 3. 8. 2011 - 08:08)

Kateřině.Už jsem o tobě na jiné diskusi četl,kolik ti platí za poškozování cizího jména.Zkušenost mám s OKG a dalšími rádoby dobrotami a jinými dalšími,jo-jo jako blázen a poradˇsi sám.Hubnutí jako takové je velký obchod,vydělávají je na důvěřivosti na pomluvách a hlouposti.

Kateřina (St, 3. 8. 2011 - 00:08)

Od Herbalif ruce pryč.. zbytečně drahé a stejně to nepomáhá..vyzkoušeno.
Mě osobně pomohl až Emulips Slim od OKG. Zhubla jsem 11kg a jsem opravdu spokojená. Kamarádka je vyškolená specialistka v téhle firmě a poradila mi právě Emulips Slim. Pokud by jste o něj měli zájem, tak si napite na ruprechtova.k@gmailcom . Nakupuje za velkoobchodní ceny, tak bychom se na ceně určitě domluvili. Na internetu je za 1300kč.

Jarda (Út, 2. 8. 2011 - 21:08)

Pane Mirku vy musíte být...Vážení, když jsem přinesl Herbalife domů, žena nadávala, co je to za svinstvo. Když si to v klidu přečetla a ochutnala, nyní na koktejl nedá dopustit. Možná by se štíhlá linie dala udržovat jiným a složitějším způsobem. Mně se to tak líbí, je to jednoduché, levné, chutné a cítím se po tom skvěle. Ti co ho kritizují jistě s ním nemají osobní zkušenost, jen nějaké pocity. Je to jejich věc, ve svém okolí jich mám také dost - ještě neuzráli.

Mirek (Út, 2. 8. 2011 - 20:08)

Aje-vytočit kým čím,nějakým troubou který nikdy nic nedělal,jo-jen kritizovat to umí.Děláme to jak to jen jde,jenže takoví chytráci a vyčůránkové vše jen kazí.

Aja (Po, 1. 8. 2011 - 20:08)

Nezakrývám jsme se ženou...Mirku,vůbec se nenechejte vytáčet jinýma názorama.Jestli to prodáváte a máte s toho radost,dělějte to jak nejlépe umíte.Dělejte to lidsky a uvidíte,že komentáře nějakých lidí Vás nemůžou ani vytočit a ani urazit.Každý máme nějakou práci a nikdo nám nic zdrama nedá.Tak at se Vám daří

Mirek (Po, 1. 8. 2011 - 09:08)

Nezakrývám jsme se ženou prodejci,tonení žádná hanba.panáčku nic o mě nevíš a ani nemůžeš,ke všemu musíš dojít sám.My jsme je odmítaly hodně dlouho,nakonec jsem se nechal přesvědčit.Proč by to používal Messi,Bekham,spousta sportovců(mezi které patřím)a lidí kteří mají mnoho zdr. problémů a částečně se jich zbaví,človíček jenž je zdráv nemá vůbec pochopení pro problémy nemocných a postižených,nemůže to vůbec pochopit.

Aja (Pá, 29. 7. 2011 - 19:07)

Produkty nelépe sehnat od distributorů Herbalife.Protože jestli chcete pravé produkty a k tomu poradenský servis,je to nejjednoduší cesta.

Tomáš (Pá, 29. 7. 2011 - 17:07)

Zdravím.Kecy ktere tady...Pane Mirku vy musíte být určitě dealer Hebalifu. Čirou náhodou jsem byl včera já a moje manželka na poradě s "odborníky přes výživu". Provedli nějaké testy a pustily se do vysvětlování jak zdravě žít. Po hodině debaty se z nich vyklubali dealeři Herbalifu. Byli tři jedna paní o sobě tvrdila, že má 18let praxe v obory zdravé výživy a produkty Herbalife jí celá její rodina a další dva s nějakým životním osudem spojený jak jinak taky s produkty Herbalife. Jeden z nich byl muž, který o sobě tvrdil, že měl spoustu nemocí a že bral 12-14 léků a že před rokem začal brát Herbalife a už má léky 2 a to puze jen na tlak. Takže podobnost čistě náhodná nebo nová strategie Herbaleifu jak ukecat lidi a vyždímat z nich peníze?

* (Út, 26. 7. 2011 - 16:07)

Musím souhlasit s Jiřím....Jiří kecá hovadiny, cukrovku nikomu nevyléčil.

Martina (Út, 26. 7. 2011 - 14:07)

dostal jsem se k tomuto...Musím souhlasit s Jiřím. Opravdu to je problém v přístupu k životu. Kdo zdravě jí, nepřežírá se, cvičí alespoň tak, jak mu věk dovolí, naučí se znát své tělo, kdy vysílá jaké signály, je v pohodě a nemusí jít HL.

Jiří P. (Út, 26. 7. 2011 - 11:07)

dobrý den,zajímalo by mě...dostal jsem se k tomuto tématu náhodou, ALE musím se taky vyjádřit. Vy všichni do jednoho tady, říkejte a pište si co chcete, ALE je fakt, že díky produktům HERBALIFE jsem pomohl hodně lidem od alergii, migrén, cukrovky, cholesterolu, nespavosti a dalších civilizačních chorob. Jsou to skvělé produkty a pokud své klienty vedu správnou cestou, tak jsou spokojení a doporučují mi další členy rodiny a kamarády. Vy, kteří se na tyto produkty vyjadřujete hanlivě či negativně, měli by jste se zamyslet prvně sami nad sebou - problém není v produktech, problém je v přístupu.

Za svým názorem, si stojím.

Vasezdravi.com

Reklama

Přidat komentář