Reklama

Herbalife

Marty (Čt, 7. 7. 2011 - 13:07)

A ještě oprava - tak to nebyla studie na univerzitě v Utrechtu ale na Univerzitě v Ulmu, teď jsem to dohledával. Tak znovu se omlouvám. Jinak samozřejmě, že ty informace si může každý prověřit, vždyť je to všechno dostupné a milińkrát prověřené. Tak např. někdo mi tvrdí, že nějaký vedoucí fakulty pro nutriční výživu na jedné z nejstarších univerzit v USA je členem poradního sboru pro vývoj výrobků HL a že v tomto poradním sboru působí také nositel nobelovy ceny Luis Ignarro. Tak si to prolustruji - najedu na stránky www.herbalife.cz proklikám se "o herbalife" - Věda v pozadí - vívím dvě fotky a jména - to jsou dva předsedové jinak je tam daleko více lékařských odborníků. No a teď si ty kecaly od Hl prověřím volně na internetu. Zadám si to do googlu, přečtu si o nich na wiki. Najedu si na samotné stránky university of california Los Angeles - mrknu se do sekce uplně nahoře Directory (vedení) kliknu na departements of UCLA zadám do vyhledávacího okénka human nutrition a vyjede mi výsledek, tam mrknu kdo toto oddělení vede a vím jestli mě tady někdo tahá za nos. Když je mi to málo tak tam zavolám. Ke všemu přistupujte s rozumem a ověřujte si co vám kdo říká. Já to tak dělám vždy, hlavně nevěřte nepodloženým a povrchním tvrzením. Tak to je ode mne skutečně vše a ještě jednou krásný den.

Marty (Čt, 7. 7. 2011 - 10:07)

Jen malá oprava, -...A poslední reakce na to že si člověk kupuje jídlo a ještě HL. Ano v rámci redukce váhy, stále přijímáte jedno běžné jídlo denně, s vhodným složením tohoto jídla vám váš poradce může také pomoct pokud má člověk zájem. Tohle jsou věci pro lidi, kteří skutečně chtějí zhubnout a změnit svůj životní styl a to je to o co jde především, pak se člověk může těšit z dlouhodobé dobré kondice a vyváženého metabolismu, ale musí především sám chtít a poradce mu je v jeho snaze oporou, kterou by jinak neměl a výrobky jsou oporou pro jeho tělo obojí dohromady dokáže zaručit trvalý výsledek. Člověk si musí trošku přeskládat priority, ale vyplatí se to, nehledě na to, že existují slevové programy, které finanční dopady zmírňují - tím nemyslím registraci.

Marty (Čt, 7. 7. 2011 - 09:07)

Všechny programy vycházejí...Jen malá oprava, - Univerzita, v rámci které působí fakulta zaměřená na lidskou výživu se jmenuje University of California Los Angeles UCLA, fakulta v rámci této univerzity zaměřená výhradně na výživu se jmenuje Centre of Human Nutrition. Omlouvám se - trošku jsem se do toho zamotal:-) Teď už je to ok.

Marty (Čt, 7. 7. 2011 - 09:07)

Všechny programy vycházejí z vědeckých poznatků Lékařského poradního sboru a klinických studií prováděných jak v Evropě tak v Americe. Zakamuflované to není, všechny informace jsou dostupné, můžete se mrknout jak na www.herbalife.cz tak na www.herbalife.com - zde to bohužel nebude v češtině. Vím že jedna ze studií probíhala i na univerzitě v Utrechtu, ale univerzity nezveřejňují firmu a výrobce, z pochopitelných důvodů. Ale máte pravdu, že to na vás nikde nekřičí z bilboardů nebo televizních reklam. Nutriční fakulta, zaměřená výhradně na výživu, provádějící výzkumy aplikované i v produktech se jmenuje Univerzity of California Los Angeles, fakulta zaměřená na lidskou výživu se jmenuje UCLA.
Ve vědeckém a lékařském poradním sboru Herbalife je jak vedoucí této fakulty tak i nositel nobelovy ceny za objev v Lékařství v oblasti kardiovaskulárních chorob Luis Ignarro. Nic není zastřené, všechno je volně dostupné, jen prostě nehledejte kvalitní informace od lidí z takovýchto diskusí, ale u lidí, kteří s tím pracují a něco o tom vědí - je jich spousta. Předražené - pro mě je předražený rohlík za 2 koruny, který vám nedodá žádné živiny, zanese tělo a odvede vápník dodá prázdné kalorie a trochu toho tuku k uložení. Výživa je složitá problematika nic není úplně dokonalé, ale jak já to vidím HL věci k tomu zatím mají pořád nejblíž. Tak hodně štěstí a hezký den.

Hanka (St, 6. 7. 2011 - 17:07)

Tak samozřejmě je to o...A kdo na to přišel? Jak je to ověřeno. Na netu je vše tak zakamuflované, že to tvrdí jen fi HL, ale nikde jinde ani slovo.
Jinak, pochopila jsem dobře, že člověk si nejen kupuje jídlo, ale ještě předražený HL? Kde na to důchodci berou?

Marty (St, 6. 7. 2011 - 12:07)

Jenže průšvih je ten, že...Tak samozřejmě je to o prioritách, nicméně rozhodně nejde o to pít koktejl a nejíst. Pokud si někdo rád připravuje jídlo a vyhraje si s ním, tak to je přece jen dobře i na redukčním programu stále přijímáte běžné jídlo.
Buněčná výživa - znamená to, že zatímco u konvenční stravy se zdaleka nevstřebává vše živiny pak odcházejí bez užitku, pokud není strava opravdu pečlivě vybraná obsahuje i řadu látek, které stěnu střeva nadále zanáší a tím se vstřebávání nadále komplikuje. Buněčná výživa v tomto smyslu znamená předasimilovaná, tedy daleko lépe stravitelná než u běžných potravin, díky tomu se živiny z koktejlu vstřebávají až z 98% a prakticky všechny se tak mohou dostat až do mezibuněčného prostoru k buněčným membránám. Takto dáváte buňkám šanci daleko lépe obnovit všechny biogenní prvky a ty pak mohou efektivně regenerovat, nastartuje se tak metabolismus, tělo je vyživené a nemá potřebu nadále setrvávat v úsporném režimu, začne spalovat, pokud k tomu přidáte lehký pohyb řekněme těch 30min denně je to ideální režim. To je celý princip. Takže to nejsou jen tak smíchané levné potraviny v koktejlu, ale je to skutečně výživa v pravém slova smyslu. Snad to tak stačí. Přeji hezký den.

Hanka (St, 6. 7. 2011 - 11:07)

Jenže průšvih je ten, že mám ráda chutě a pěkně upravené jídlo. Co uvidím na koktejlu? Nic.
Ráda kvalitně jím, s nákupem si opravdu vyhraju, baví mě to. Žiju tak už 8 let a naprostá spokojenost. Jde o hlavu, ne o nějaký koktejl, smíchaný z normáně dostupných věcí za pár kaček.
Ale jesli má někdo hodně penízků a neví co s nimi, proč ne. Jinak to jsou vyhozené prachy.
Vysvětlí mi někdo konečně, co si dealeři HL, představují pod pojmem buněčná výživa? Ještě nikdo mi neodpověděl.

Marty (St, 6. 7. 2011 - 09:07)

Ahoj - ještě doplním co se stane s lidmi, kteří přestanou užívat Herbalife. Pokud s poradcem správně přejdou vysazení, tedy udržovací program a dostanou pokyny jak správně jíst, tak vůbec nic. A jinak to stejné co by se s nimi stalo, kdyby hubli prostřednictvím klasických potravin hlídali si energetický příjem a příjem živin. Po nějaké době je to unaví a přejdou zase ke špatným stravovacím návykům, prostě to naberou zpět. Herbalife je výživa - není třeba z toho dělat čarodějnický lektvar po kterém zhubnou a nikdy víc nenaberou i když budou jíst jak neuvázaní a pak naberou a je to problém a ono to nefunguje a nadávají a kopou kolem a obviňují všechny okolo. Kvalitní lehce stravitelná vyvážená výživa - vyživujete tělo - přijímáte méně kalorií, máte lepší kontrolu, není to tak časově náročné a pracné, živiny jsou pro tělo lépe dostupné. Nic víc nic míň a pro řadu lidí je to řešení jejich problému, který nedokázali vyřešit žádným jiným způsobem, ale ne každý poradce je zodpovědný to je fakt, nicméně primární odpovědnost nese každý člověk sám za sebe. Tak se svým poradcem komunikujte. Přeji hezký den.

Tyna (Út, 5. 7. 2011 - 23:07)

To mi někdo chce tvrdit,že...taky studuji v oboru výživy a nemyslím si,že Herbalife je špatný. Ano hodně lidí zhubne přirozenou stravou,ale jak jejich přirozená strava vypadá?Musí si pečlivě hlídat co si koupit,co sníst a co ne.Ale proč všechny živiny a potřebné věci,které má člověk získat z potravy nemůže získat v jednoduše připraveném koktejlu? Někteří lidi jsou dnes líní,ale spíš je doba,kdy se každý žene za kariérou nebo dělá přesčasy aby si svoji práci udržel a nepřišel o ni.Proto si myslím,že je pro ně lepší jednoduše získat všechny důležité živiny a ne lítat po nákupech a hlídat si přesně kdy co sním. A co by se stalo s lidma,kteří přestanou užívat produkty herbalife? Žádný očekáváný jojoefekt! Mám známé,kteří užívali produkty herbalife,měli skvělé výsledky a přesto třeba s užíváním přestali,ale svoji váhu si stále drží.

Suzi (Čt, 30. 6. 2011 - 12:06)

Ano dokážu to vysvětlit....To mi někdo chce tvrdit,že hubnutí přes normální a přirozenou stravu není zdravé a jedinou zdravou volbou je herbalife? Uz 7 let studuji a zabývám se výživou, viděla jsem v různých poradnách spousty lidí co zhubli, váhu si drží a nemají žádný jojoefekt, prostě změnily svůj životní styl a nepoužívali žádné výrobky herbalife. Onehdy jsem byla pozvaná na jedno sezení o hubnutí, nakonec z toho vylezl herbalife to co sem tam slyšela mě někdy rozesmálo.Podle mého k hubnutí patří správná strava složená z normálních a správně zkombinovaných potravin a hlavně sportu,na sezení jsem se dozvěděla, že nejdůležitější je herbalife a sport není potřeba. Mám spoustu známých co herbalife užívali a všichni mě z toho zrazovali a potvrdili mi můj názor na něj. Dnes jsou lidé líní a sahají po něčem co jim nezabere tolik času. Jen by mě zajímalo co se s nimi stane až výrobky z herbalifu přestanou užívat.

Renáta (Út, 21. 6. 2011 - 14:06)

Herbalife pro mě bylo dlouhá léta jen něco, co z lidí tahá peníze. Asi před rokem a půl se mamka rozhodla tímto způsobem hubnout, a kupodivu se úspěch brzy dostavil. I já se proto neubránila a též herbalife začala užívat, protože šest měsíců po porodu se 76kg jsem si připadala jako kysna. Nyní po 4měsích mám 66kg a cítím se úžasně, mám ze sebe radost, a brzy budu mít svých původních 60kg. Jde to a funguje to. Já i mamka jsme moc spokojené.

Milan (So, 18. 6. 2011 - 18:06)

Hřebejková je pěkná piča!

Michael (Ne, 29. 5. 2011 - 23:05)

Herbalife je pěknej hnus a...Ano dokážu to vysvětlit. Američanů je hodně a taky je tam hodně tlusťochů co s tím nechcou nic dělat. Ti co s tím shodili a váhu si drží a o těch se mluví na různých školeních a podobně. Jenže těch je určitě méně. Protože ono je to vše složitější. Herbalife je změna životního stylu. To málokdo zvládne. Dá se to, ale musíte hodně mít velkou motivaci a taky dobrého poradce...atd

Sanny (Út, 24. 5. 2011 - 06:05)

S Herbalife od Jana jsem...Konečně vím jak na milence. HERBALIFE !!!

Michal (Út, 17. 5. 2011 - 09:05)

Nerozumím větě, žádné...Myslela asi takto hodne. Jinak podobny gaunersky zpusob pouzivali i jine spolecnosti.

JIndra (Út, 17. 5. 2011 - 08:05)

nie je tam potrebne ziadne...Nerozumím větě, žádné jiné doplňky se takto neprodávají. Jak takto?

zuzana (Po, 16. 5. 2011 - 19:05)

Dvě otázky:
1. musí mít...nie je tam potrebne ziadne specialne vzdelanie,moze to robit hocikto,kto vytiahne peniaze a zaplati za zmluvu...HL robi len nejake vlastne skolenia,ktore vsak nemaju ziadnu hodnotu mimo firmy HL,mozno su aj taky sponzori,ktori si potrpia na nejake vedomosti a az tak registruju,ale ja osobne som sa s tym nestretla...takze delaer HL nie je o nic lepsi ako bezny clovek venujuci sa inym zalezitostiam ako su doplnky vyzivy...a co sa tyka bunk. vyzivy,tak HL s tym operuje preto,lebo ziadne ine doplnky sa takto nepredavaju a snazia sa tym ludi zaujat,ze je potrebne vyzivit telo na urovni bunky a zdoraznit,ze "jedine" HL dokaze telo vycistit od nanosov a dovyzivit,co vsak nie je pravda,pretoze to dokazu aj ine podobne vyrobky,ktore vsak nie su az tak zname,lebo nemaju dealerov,ktori by o nich stale a vsade rozpravali...

Jana (Po, 16. 5. 2011 - 13:05)

ahoj v herbalife se pohybuji...Dvě otázky:
1. musí mít člověk prodávající HL nějaké vzdělání?
2. vysvětlí mi konečně někdo, co je buněčná výživa, kterou oplývá jen a pouze HL?
Děkuji.

jana (Po, 16. 5. 2011 - 12:05)

Mete nekdo zkusenosti s...ahoj v herbalife se pohybuji a dělám výživového poradce.Buněčnou výživu mohu jenom doporučiz.Pokud chceš vědět víc napíšu

Eva (Pá, 13. 5. 2011 - 14:05)

Evo, tvůj manžel pije k...Jano,k tomu se raději nebudu vyjadřovat,neb když nemůže někdo přijmout pocit druhýh,nemá cenu komunikovat.Tak Michale a Jano hodně štěstí.

Reklama

Přidat komentář