Reklama

Herbalife

Michal (St, 6. 4. 2011 - 18:04)

Sandro, výrobky nejsou...Mila Moncii, je to smutne, ale Sandra uz asi nezije. Ten prispevek psala skoro pred 8 lety a pravdepodobne neuzivala hl a ted pokud i zije se trapi ve velkych bolestech. Jak ukazuji studie, bez hl se neda zit. Ted vazne. Jaky ma hl smysl, kdyz nefunguje s tim rohlikem? V tom je ten princip, odlozis li rohlik a nahradis ho necim zdravejsim, pak hl nepotrebujes a hubnes, ziskavas kondici atd. Pokud ale rohlik neodlozis, ani hl ti nepomuze. To je jasny dukaz toho, ze hl je jenom placebo berlicka, at si dealeri rikaji co chteji.

monchichi (Po, 4. 4. 2011 - 21:04)

Herbalife je pěknej hnus a...Sandro, výrobky nejsou podvod, Herbalife znám, viděla jsem co dokáže, ale bohužel 90% lidí není tak daleko, aby dokázali polykat tablety, vzdali se dobrého jídla, aby dokázali dodržovat pravidla zdravé výživy... Tohle je o lidech a o jejich rozhodnutí, ale pravda je taková, že Herbalife je na celý život. Není to jen dieta po určitou dobu hubnutí, je to napořád, pokud si chceš váhu udržet. Jsou lidi, kterým koktejl na snídani vyhovuje, jsou tací, kteří se rohlíku s máslem nevzdají. A ti co s HB vydrží jen tu krátkou dobu, po kterou berou produkty a pak se nemůžou dočkat toho rohlíku, tak potom říkají, že je to podvod. Ale takhle nefunguje jen Herbalife, takhle funguje skoro všechno:)

Co se týče společnosti jako takové, tak měla jsem "tu čest" spolupracovat... no, ani nepřítele bych tam nedotáhla po mých zkušenostech. Spousta lidí, co jsou teď ve vysokých funkcích, udělala Herbalifu špatné jméno a bohužel ti samí lidé teď vymývají mozek dalším a dalším dealerům. Setkání a sezení, jak je kdo úspěšný... je to je propaganda, v reálu Vás nutí sponzoři objednávat víc a víc zboží, nutí vás k zadlužení, abyste se mohli kvalifikovat a oni z vás měli královské šeky. Snaží se vám vsugerovat, že každý má peníze a kdo bude říkat, že jsou pro ně produkty drahé, tak lže, protože peněz má dost apod. Tím že se zadlužíte v bance, tak vyvíjejí nátlak na vás, že nebudete mít z čeho splácet atd atd...

Cena produktů je přemrštěná. Já když jsem chtěla slevit, tak se na mě sesypali, že přijdu o licenci, až potom jsem zjistila, že je to nesmysl, že firma nemá nikde striktně dané ceny, že si můžu prodávat za kolik chci. Na internetu je poměrně hodně e-shopů, kde lze nakoupit levněji, ale dávala bych si pozor. Určitě doporučuju brát někde, kde je nějaká záruka.

Nechci házet všechny do jednoho pytle, ale púravda je taková, že z něčeho, co může opravdu pomoct, se stal jen prachobyčejný obchod, továrna na peníze a jakákoliv ochota pomáhat se někde ztratila. ..

Můj názor je takový, že Herbalife funguje, ale je to celoživotní změna a že Herbalife je drahý, ale jde sehnat i levněji. A co se týče pracovní příležitosti, pokud nejste bezpáteřní lidé, tak Vám spolupráce s touto firmou vyhovovat nebude...

Já osobně mám zkušenosti víc než špatné a proto se omlouvám, pokud jsem se dotkla někoho, kdo se snaží z řady zmanipulovaných prodejců vybočit..

zuzana (So, 2. 4. 2011 - 20:04)

Ahoj Markéto
Možné to...Tomasko zlaty dealersky,na internete su prave produkty od HL,len vy dealeri sa to snazite zakryt a pises nieco,o com netusis,roky si z netu kupujem vyrobky a kedze som kedysi bola aj ja jedna otravna dealerka,ktora nastastie dostala rozum,tak poznam ich vyrobky a nicim sa neodlisuju,tak tu ludi nezavadzaj a netrep bludy. na herbaprodukt.cz su 100% orginalne vyrobky len o polovicu lacnejsie

Jirka z Klemova (So, 2. 4. 2011 - 07:04)

Ja rikam HERBALIFE nebrat!!!

Tomáš (Po, 28. 3. 2011 - 17:03)

mám jeden dotaz, užívám...Ahoj Markéto
Možné to není, neboť Herbalife produkty (originální) ti může objednat jen konzultant.Výrobky na internetu jsou:
1) smýcháno více nějakých výrobků dohromady
2) úplně jiný výrobek v originálním balení
Zeptej se svého konzultanta na nějakou slevu..Určo ti ji dá :-)

* (Po, 28. 3. 2011 - 16:03)

mám jeden dotaz, užívám...Zéleží, jesli seš zaregistrovaná a máš slevu, nebo to kupuješ stále za cenu plnou.

markéta (Po, 28. 3. 2011 - 12:03)

mám jeden dotaz, užívám koktejl, čaj a tablety od 1.1.2011 a doteď jsem zhubla 6 kg. Kupuju to od poradce a chodím co 14 dní na konzultace. ted jsem na internetu objevila ty samé výrobky za cca poloviční cenu. je to možné????????????????

Pavle, (So, 26. 3. 2011 - 11:03)

to reaguješ na 8 let starý příspěvek? Přestaň tu kravinu jíst, hloupneš...

Pavel42 (So, 26. 3. 2011 - 10:03)

Herbalife je pěknej hnus a...Co to meles za blbosti,jsi mimo mísu...

Michal (Po, 21. 3. 2011 - 16:03)

jsem nejenom zhubla a navic...Marki, Ludmilo, a ted po pravde. 20kg zajistil hl nebo zmena stravovacich navyku? cpat do sebe zbytecne nadmiru proteinu neni urcite cesta.

Michal (Po, 21. 3. 2011 - 16:03)

S produkty herbalife mám...Magdi, konecne jsem nasel smysluplny uzitek hl - vyroba bioplynu :-)

Magda (Ne, 20. 3. 2011 - 22:03)

S produkty herbalife mám osobní zkušenost, jsem obéznější ale tak nějak si z toho hlavu nelámu, obleču si volnější oblečení nahodím úsměv a své kila navíc neřeším. Jak už to bývá nechala jsem se namluvit na buněčnou výživu a pozoruji změny na odcházejících plynech z těla a věřte mi že už se tolik neusmívám. Při každé příležitosti navštěvuji toaletu a jsem ráda když si můžu pořádně ulevit.

ludmila (Ne, 20. 3. 2011 - 20:03)

Souhlasím s Mirkem Herbalife...jsem nejenom zhubla a navic jsem se zbavilase vredy zaludku.Myslim si ze kdyz clovek si to nevyzkousi nemuze o tom vubec hovorit!!!

Iva (So, 19. 3. 2011 - 19:03)

mě jenom udivuje, jak to, že v geniální Americe, trpí filmové hvězdy hladem, když přeci je to tak jednoduché:-))

Kdybych zhubla 20kg, měla bych 30kg. To bych byla kočina:-)), takže asi zůstanu u vyvážené stravy. Jím 7x denně a dopoledne i sladké.

marki (So, 19. 3. 2011 - 15:03)

Herbalife je pěknej hnus a...Souhlasím s Mirkem Herbalife je ten nejlepší výrobek co se hubnutí týče a nejen že jsem s ním spokojená (díky těmto výrobkům mám 20kg dolů), ale ani to nestojí takovou hrůzu peněz jak píšeš.neodsuzuj něco o čem nemáš ani páru

Michal (Pá, 18. 3. 2011 - 20:03)

Zdravím všechny. Pokud...Jardo, urcite se s tim da souhlasit. Je pravda, ze bychom nemeli jist hamburgry a hranolky. To je jasne, ale nahradit to HL je opravdu stupidita. Tendencni a pro prostacky mimo realitu, kteri potrebuji nejakou berlicku je to pravdepodobne jedina cesta. Co si ale udelat treba porovnani bezne zdrave stravy a HL? Kde mas srovnani stejku a HL. No, kde je vic proteinu? Co lip chutna? Jaka je energeticka hodnota...To opravdu sektari a zaslepenci z HL nejsou schopni pochopit.
Musim rict, ze budu rad, za kazdeho koho se mi podari obratit na viru pravou a to NEZRAT HL. Zacal jsem u sebe. Stalo me to 2500,- ale zkusenost je to k nezaplaceni.

Michal (Pá, 18. 3. 2011 - 19:03)

Asi si nějak nerozumíme....Martino, Helo, opravdu dnu zaplatpambuh nemam. Jsem jen linej a tloustnu a tloustnu. Mel jsem pocit, ze si koupim vibracni pas, sednu si k telce, kde si pustim zumbu dvd rozbalim si ty skvarecky, spicek a klobasky, k tomu par lahvacu a zapiju to F1 nebo Thermojetics a budu zase kluk jak buk.

Michal (Pá, 18. 3. 2011 - 19:03)

Zuzo, ale ne každý bere a...Proc ale kazda reklama na HL zacina - Chcete zhubnout....

Michal (Pá, 18. 3. 2011 - 19:03)

Moniko,držím všechny palce...Jardo, vysvetli mi prosim te jako malemu diteti, proc se HL za tech 30 let jeste masove nerozsiril? Muze za to farmaceuticka lobby, moje negativni energie, vedecke studie nebo zkusenosti lidi, kteri to vyzkouseli.

Jani, (Čt, 17. 3. 2011 - 22:03)

co to je kidat??? Bereš mov Háčka, bacha, blbneš:-))

Reklama

Přidat komentář