Reklama

Herbalife

Simona (Pá, 8. 10. 2010 - 18:10)

Absolutní čůrák jseš...no slovník teda "máš", ale jinak máš pravdu. Tento druh prodeje je vždycky předražená obchodní spekulace, proč není k prodeji normální cestou? Protože použivájí verbální nátlak. Hrnce ještě neprodávají?

Simona (Pá, 8. 10. 2010 - 18:10)

Ahojky.moje zkušenost je...nedojídej kašičky, až polezou zoubky, jistě zhubneš i bez těch drahých zázraků.

Heinrich (Pá, 8. 10. 2010 - 17:10)

No ty seš ale chudák....Absolutní čůrák jseš jedině Ty, nejspíše čůrák na úrovni supervizora že? Ty jeden zkurvysnu, je mi z celýho Herbalifu na zvracení, nechápu jak můžete natahovat obyčejný pracující lid o těžký prachy, když ty produkty, ty hnusy, který musíte zahalovat do závoje lží, nemají cenu ani desetinovou, na netu se to dá sehnat i o půlku levnějš, na to argument nemáš ty vypatlanej zmrde, co? Dobrý produkty se prodaj sami a nepotřebujou aby ho nějaká banda idiotskejch mamrdů prodávala v tak zlodějskym systému jako multi level marketing zkurvenej. Táhněte s tím do píči, každej kdo má trochu rozumu si radši koupí obyčejnej sachariďák za 400,- než vaši vyjebanou formuli1 za 1400,-. Jste ubožáci, Herbalife je pro mě synonymum nejvyššího stupně zmrdí existence. Takže asi tak.

Heinrich 2 (Pá, 8. 10. 2010 - 11:10)

Herbalife je naprostá...No ty seš ale chudák. Takhle se opravdu může vyjádřit jen absolutní blbec. Se nejprve podívej co jíš v běžné stravě, co všechno to obsahuje. Ty jsi určitě jeden z těch blbečků, kteří všechno znají, všude byli, jednu kapsu máš prázdnou a druhou vysypanou a přitom si nic v životě nedokázal.

iveta_z_lbc (Pá, 8. 10. 2010 - 10:10)

Ahojky.moje zkušenost je dobrá zhubla sem za měsíc 6 kg ale už je to pár let zpátky.pak přišlo mimčo a kila šli nahoruchci to zkusit znovu jen nemohu sehnat distributora a někoho kdo by mi poradil v liberci.nevíte o někom?POMOOOC

Simona (Pá, 8. 10. 2010 - 09:10)

Herbalife je super !
hubnu a...nemůžeš pracovat i za mě?

Simona (Pá, 8. 10. 2010 - 09:10)

zde jsi ukázal svoji...ale řekl to od srdce a vystihl to.

romanitta (Pá, 8. 10. 2010 - 08:10)

Herbalife je naprostá...zde jsi ukázal svoji inteligenci a tvůj vybraný slovník je opravdu na úrovni. Je vidět, že absolutně nevíš, o čem mluvíš!

Heinrich (Pá, 8. 10. 2010 - 08:10)

Herbalife je naprostá zkurvenost, zasraný sprostý kapitalistický ulhaný zmrdi, který prodávaj sračky a ukecaný jsou že by jim jeden za takový sprostý lži dal přes držku, taky jsem se bohužel nechal nachytat, nejsou to nic víc než svině, na potkání jim minálně nasříkejte pepřák do xichtu a nic od nich nekupujte, jsou školení v profi lhaní a klamání. Je to cely jen placebo efekt, s tema jejich kecama by vam vsem bylo dobre i po susenejch hovnech. Vymysleny to maj dobre ale jsou to jen zmrdi.

workholik (Pá, 1. 10. 2010 - 19:10)

Herbalife je super !
hubnu a mám energii pracovat víc než doposud.
rodiče se uzdravili, babča omladla.

Aja (Čt, 30. 9. 2010 - 21:09)

S HERBALIFE SKUŠENOST MAM...Trochu mi vadí praktiky "odchytávačů". Pod záminkou změření tuku jsem se najednou ocitla na přednášce o produktech herbalife a když jsem prohlásila, že si nic nekoupám, chtěli po mně peníze za čas strávený se mnou? Byl jsem v šoku. A tvrzení, že bez Herbalife nezhubnu, tak to mě taky dostalo.

PETRA (Čt, 30. 9. 2010 - 10:09)

S HERBALIFE SKUŠENOST MAM ZHUBLA JSEM PRVNI MESIC 1KG,2 2 KG ....kDYZ JSEM OTEHOTNELA SOUCASNE NEUZIVAM.pO PORODU ROZHODNE BUDU HUBNOUT S HB.

workholik (Ne, 26. 9. 2010 - 20:09)

mám hodně peněz a chci udělat něco pro své zdravý

Thunova Dagmar (Ne, 26. 9. 2010 - 10:09)

A nemáte někdo zkušenost s...S herbalaifem zkušenosti nemám, ale mužu vam doporučit přírodní výrobky od OKG sama je užívám a pomáhají. Poradí si i bolestmi žaludku. Máte-li zájem kontaktujte mě na [email protected]

zajdete za pora (Čt, 23. 9. 2010 - 14:09)

Herbalife ještě existuje? To už musíte mít působiště v zapadlých vesnicích.... Dávkování pro každého jiné? vy to víte? vy to poznáte? Hnala bych vás svinským krokem.

Gábina (Čt, 23. 9. 2010 - 14:09)

Herbalife je pěknej hnus a...No jestli to není také v tom, že něco jiného je lehká nadváha způsobená životním stylem, nedostatkem času na jídlo i sport a na druhé straně chorobná rozežranost. Na tu žádná dieta ani HL neplatí. Součást úspěchu hubnutí nejen s HL je pevná vůle. kdo chce žrát jako čunče, nic mu v tom nezabrání. Např. já hubnu právě teď pomocí koktejlů 2 kg nabraná po měsíční dovolené - pozdě jsme chodili na večeři. 2 kg budu mít dole tak za 10 dní. Koktejly dlouhodobě snídám a některé dny v týdnu i večeřím....

Monika (Út, 21. 9. 2010 - 14:09)

Ahoj,chtěla bych poradit,co...Každý člověk je jiný a potřebuje jiné dávkování.Není to o tom,že si koupíte přípravek a budete ho jíst.Proto je lepší když si zajdete za poradcem,ten Vás zváží na speciální váze,proberete zdravotní stav a pak Vám poradí přípravky,které by přímo Vám pomohli.Jestli máte zájem klidně mi napište na email [email protected]

pakka (Út, 21. 9. 2010 - 11:09)

Ahoj,chtěla bych poradit,co...Ráda Vám poradím.Máme na to skvělý přírodní přípravek, který opravdu pomáhá.Není to Herbalife!Napište mi na email [email protected] a napíšu Vám víc informací.

Jolda (Po, 20. 9. 2010 - 18:09)

Ahoj,chtěla bych poradit,co si mám koupit pro redukci váhy.Myslím tím ,jaké výrobky a jak je užívat.Budu moc ráda,když mi tady někdo odpoví písemně.Díky

Evik (So, 18. 9. 2010 - 13:09)

někdo je bez práce, začne...Herbalife určitě není šmejd. Hodně peněz, to jo. Taky spoustu lidí má z toho oči pro pláč, protože do toho hodně investovalo (zpočátku se neřekne, kolik do toho musíte vrazit. Až něco dáte, objeví se další dejte)... a pak jim to nešlo prodat a museli to dát pod cenou internetovým prodejcům, kteří na tom zvesela vydělávají. Ale produkty kvalitní určitě jsou. Špatný je markteting. A tento druh prodeje není vždy předražený podvod. Jde o to, že zisk z prodeje nejde majitelům kamenných obchodů, skladům, přepravcům atd, ale dostanou ho distributoři. A o tom to je.

Reklama

Přidat komentář