Reklama

Herbalife

Eva (So, 20. 2. 2010 - 15:02)

Chtěla jsem vědět, jestli je...Hlavně jde o to, že distributor věnuje klientovi čas, za který si nic neúčtuje. První konzultace trvá hodinu, někdy hodinu a půl a distributor si za to nic nevezme a za pravidelné kontroly také ne. Je to v ceně toho programu. Na internetu jsou levnější, ale už se Vám někdo věnuje a radí Vám jak to přesně užívat, kontroluje Vás, chválí apod.? Myslím si, že ne, jen prodá a šmitec, žádný čas ani energii do Vás nevkládá.

Mirča (Pá, 19. 2. 2010 - 16:02)

Ahoj všem hledala jsem práci doma po internetu a tak jsem se dostala i k Herbalife.Kdysi dávno mi to taky někdo nabízel a já odmítla.Teď jsem ráda, že jsem začala používat produkty, zhubla jsem a čaj Thermojetics je úžasný dodává mi energii, kterou jsem před tím neměla.Je to sice dražší, ale až budu brát koktejl jednou denně na udržení váhy tak to půjde.Zdravím z Nového Boru.

Granvin (Pá, 19. 2. 2010 - 15:02)

Chtěla jsem vědět, jestli je...Pokud je zboží zabaleno v originál nádobě a nemá prošlou záruční lhůtu, o čemž pochybuji, že by bylo někde praktikováno, tak jde jen o konkurenční boj a neetické jednání distributorů na netu. Ale tak to už se možná vyplatí nechat si poradit od distributora osobně, pokud on je kvalitní a dokáže poskytnout kvalitní rady.

Míla (Pá, 19. 2. 2010 - 11:02)

Chtěla jsem vědět, jestli je kvalitativní rozdíl v ceně výrobků na internetu a stejných výrobků od distributorů. Je to jen nemorální tahanice o cenu nebo je levnější produkt z internetu šmejd, který nefunguje?
Prosím, kdo ví, odpovězte. Dík

Lucie (Čt, 18. 2. 2010 - 21:02)

Já jsem bral hrebalife 3 roky...A dodržoval jste tu samou dobu, co jste hubnul i udržovací program? Po tom se už kila nevrací...

Halina (St, 17. 2. 2010 - 23:02)

Firma Herbalife své produkty prodává pouze přes školené distributory s poradenstvím a jinak její výrobky prodávány být nesmí. Všechny její výrobky prodávány jiným způsobem jsou nelegální, podezřelé anebo propadlé záruční lhůtou (viz. stránky firmy). Distributoři mají pevné a stejné ceny.

Milunka (St, 17. 2. 2010 - 22:02)

Jak je to s kvalitou výrobků herbalife, koupených přes internet? Jsou stejně kvalitní a jedná se jen o nemorální přetahování zákazníků, nebo jsou to šmejdy, které nefungují?

Granvin (St, 17. 2. 2010 - 22:02)

Dealeři se drží doporučených maloobchodních cen. Eshopy jdou pod tuto cenu, což je neetické a daná firma by měla proti tomu zakročit.

Šárka (St, 17. 2. 2010 - 21:02)

Jak je možné, že na internetu...Ceny produktů na internetu a od dealerů mi také vrtají hlavou?! Je to zavádějící! Není pak důvěra vůči nabídce dealerů, jestli jde o lidi nebo o peníze.

Ludmila (St, 17. 2. 2010 - 20:02)

S Herbalife od Jana jsem velice spokojená zhubla jsem 10 kg a cítím se skvěle.Všude se propouští ale já jsem povýšila, život se mi změnil k lepšímu mám atraktivního milence a to vše vdaka Janovi a jeho produktum.

Jan (Út, 16. 2. 2010 - 23:02)

Je v tom výrobku nějaký...Ten rozdíl je opravdu jen v ceně, jsem také distributor Herbalife, ty ceny které jse tu uváděli jsou ceny základní a ty nižší jsou ceny přes distributora jako jsem třeba já, s výrobky mám velmi dobrou zkušenost. Většinou každý distributor výrobky sám také užívá. Jestli něco budete chtít vysvětlit nebo objednat , tak piste na [email protected]

Milunka (Út, 16. 2. 2010 - 22:02)

U nás je (nejen) herbalife...Je v tom výrobku nějaký rozdíl, nebo jen v ceně? Míla

Tramwayák (Út, 16. 2. 2010 - 22:02)

Jak je možné, že na internetu...U nás je (nejen) herbalife brutálně předražený. Ta internetová nabídka - to bude nejspíš HL dovážený z USA.

Míla (Út, 16. 2. 2010 - 21:02)

Je to tím, že ne všichni lidé...Jak je možné, že na internetu nabízejí produkty Herbalife za mnohem nižší cenu, než se prodává v centrech? Např. Formule jsou za POLOVINU -790,- Kč, když jinak za 1405,-Kč, čaj Termojetic na internetu 790,- Kč, při objednávce z centra stojí 1547,- Kč. Tak velké rozdíly v cenách? Z toho internetu to je prošlé nebo nějak znehodnocené nebo má distributor tak velký zisk? Proč je takový rozdíl v ceně ?

jurasek (Čt, 11. 2. 2010 - 10:02)

Jsem také člověk, který Herbalife nevěřil, ale vyzkoušel jsem ho a opravdu jsem zhubnul.
Pomohla mi s tím poradkyně, u které jsem vyplnil formulář na jejich webových stránkách. Člověk opravdu nemá odsuzovat nic dopředu. Asi je důležité, aby jste to také nejedli bez školeného odborníka. Pokud máte někdo zájem o její telefon, tak mi pošlete email a já vám pošlu její kontakt.
[email protected]

Hanaka (Čt, 11. 2. 2010 - 09:02)

Ahoj všichni
I já jsem byla skeptik, co se týče produktů Herbalife a dívala se na to skrz prsty. Je mi 52 let a asi před dvěmi lety jsem začala mít velké zdavotní problémy. Protože jsem tušila, že se jedná o něco vážného, tak jsem ještě před tím, než mi byla určena diagnóza začala ze zoufalství a bez víry užívat celý program Herbalife. Asi po dvou týdnech mi lékaři diagnostikovali rakovinu dělohy. Aniž bych stále měla nějakou víru, že by mi tyto produkty mohly jakkoli pomoci, užívala jsem je dále. Byla mi odoperovány děloha, vaječníky, vejcovody a 42 lymfatických žláz a asi po měsíci od operace mělo následovat ozařování, případně chemoterapie. Bylo opravdu velkou radostí, když mi lékař z onkologie pouze vzkázal po měm gynekologovi, že tato léčba je již zbytečná. Všechny testy do dnes jsou naprosto v pořádku a Herbalife stále užívám, ustoupily různé bolesti hlavy, nespavost a cítím se naprosto skvěle, řekla bych, že takto jsem se cítila tak před 20 lety. Díky tomu tyto produky začal brát i můj partner, vážící 136 kg. Po 3 měsících zhubnul 12 kg bez nějakého hladovění a podotknu, že i on byl velký skeptik, co se těchto produktů týče. Tak to jsou mé zkušenosti s Hefbalife.

Filip (St, 10. 2. 2010 - 19:02)

Mám zkušenosti s Herbalife a dokonce pracuju jako distributor...Přestal jsem mít žaludeční problémy, vyčistila se mi pleť,přestal jsem být unavený a celkově je mi lépe...Moje mamka si nejen zhubla ale hlavně se zbavila častých migrén,bolestí zad a rukou a babička po 1.měsíci zmenšená štítná žláza atd...Ale každý člověk reaguje na výživu individuálně...Než začnete posuzovat tak to napřed vyzkoušejte a zaručuji vám, že vám to bude fungovat...Kdyby vás to zajímalo stačí zavolat 773 961 153 Zlín

* (Po, 8. 2. 2010 - 07:02)

je to dobře,že je to na...Kdyby se řádně zaregistrovali, tak mají slevu a nikdo je nemůže okrádat. Nikdo na webu ti nedá takovou slevu, jakou můžeš mít, když seš zaregistrovaná. Navíc registrace je dědičná a slev tak mohou využívat i potomci.

jana (Ne, 7. 2. 2010 - 20:02)

je to dobře,že je to na webu,aspoň se lidi nemusí nechávat okrádát.

Mirka (Ne, 7. 2. 2010 - 17:02)

Mete nekdo zkusenosti s... S Herbalifem mám osobní zkušenost, výrobky používám od října.Shodila jsem šest kilo. Nejsem nyní už unavená, celkově jsem v lepší kondici.Z tohoto důvodu jsem se rozhodla začít pracovat v této oblasti a pomáhat druhým lidem, kteří chtějí řešit svůj zdravotní stav. Pracuji v Centru zdraví v Brně, Josefská 25. Naši klienti jsou sledováni a program jim je upraven na tělo.
Trpěla jsem častou migrénou a bolesti
kloubů. Více info na tel.č.608 723 156

Reklama

Přidat komentář