Reklama

Herbalife

Krista (Pá, 14. 8. 2009 - 12:08)

Ahoj Peťo, myslím si, že pokud jsi byla distributorem a máš svoje ID,a mají ho i ve skladu, tak pak je možné si objednat přímo ze skladu s 25% slevou. Pokud chceš napiš si do skladu na e-mail: info"herbalife.cz. Měj se Krista
www.superpostava.com

ForBio (Pá, 14. 8. 2009 - 10:08)

Patříte také k lidem, kteří začínají "řešit" svůj zdravotní stav až ve chvíli, kdy se projeví příznaky onemocnění? Také přehlížíte rodinnou anamnézu, tzn. vrozené dispozice a "čekáte" až na období, kdy se "něco" objeví? V takové situaci je základním předpokladem úspěšné léčby, ale také prevence, včasná a co nejpřesnější diagnóza.
Je mnoho způsobů, jak najít řešení a pomoc. Jedním z nejefektivnějších je využít nabídky Studia ForBio, nově zřízeného pracoviště v Plzni s možností špičkové diagnostiky přístrojem METATRON 4025GR Hunter. Tato NLS diagnostika nabízí velmi přesnou metodou komplexní vyšetření Vašeho organismu s vysokou mírou přesnosti. Je to jediná NLS diagnostika s certifikací pro lékařské účely. Metoda je schopna odhalit i nádorová onemocnění v jejich raném stadiu, stejně jako odhalit skrytá stadia různých onemocnění ještě před projevem jejich vnějších příznaků. Tímto neinvazivním a pro člověka bezpečným vyšetřením zjistíte, jaký je skutečný stav Vašeho organismu a účinným způsobem předejdete onemocnění a zdravotním komplikacím. V převážné většině to má zásadní význam pro rychlou prognózu a následnou volbu léčby. Můžete tak rychle a efektivně provést zásadní rozhodnutí směřující k Vašemu zdraví a dobré kondici. Více na www.forbio.cz

peta (Čt, 13. 8. 2009 - 21:08)

ahoj,mam takovou otazku.jsem registrovana u herbalife, ale uz distributora nedelam, byla to celkem kratka zalezitost, takze uz se ani s byvalyma kolegama nestykam. pokud bych si ted chtela objednat vyrobky napr pres internet, jde nejakym zpusobem uplatnit ta 25% sleva?

mikes (St, 12. 8. 2009 - 14:08)

Herbalife mohu doporučit zabývám se těmito výrobky a jsem distributor,a za mou téměř roční práci v tomto oboru jsem neregistroval žádné stížnosti,takže mohu doporučit.www.katalogcrv.cz/forlive

Návštěvník (Út, 11. 8. 2009 - 21:08)

bože můj ty jsi KRAVA!!! prej proc je v americe tolik tlustochu...s tak debilnimi lidmi nema ani cenu se bavit...

ALVEO.PINKY"sez (Út, 11. 8. 2009 - 07:08)

Pro taky medičku, mohu Vám nabídnout spolupráci se společností, která vyrábí špičkové přírodní doplňky stravy. Registrace stojí 400 Kč, je trvalá a dědičná. Společnost Herbalife dlouhé roky působila v mnoha zemích, než se dostala do ČR. Naše společnost jde směrem opačným z ČR ven. Zatím působí ve 14 zemích a další budou následovat, celkem se má jednat o 50 zemí.
1.6.2009 byl otevřen obrovský ruský trh.
Pokud budete mít zájem, na výše uvedeném kontaktu Vám poskytnu potřebné informace.

aneta (Po, 10. 8. 2009 - 23:08)

Dobrý den.Chci se vás zeptat,používala jste někdy herbalife?? Já můžu říci že jsem s herbalifem moc spokojená.Vážila jsem 90 kilo a za měsíc jsem zhubla 8,5 kilo což je velmi dobrý výsledek.Pokuď se chcete dozvědět o herbalife více napište mi na email A.herbalife"email.cz DĚKUJI.

Návštěvník (Po, 10. 8. 2009 - 23:08)

Ahoj Heleno, zaslechla jsem reklamu na podnikání z domova, kde je nabízená distribuce přípravků Herbalife. Nemáš nějakou zkušenost s tímto typem práce? Nevíš kolik je potřeba zainvestovat? Jsem taky medička.
Děkuji moc.

tatiana (Pá, 7. 8. 2009 - 12:08)

Já mám takisto skúsenosti s Herbalifom, a sú len pozitívne. Moje deti berú z času na čas kokteil a nepoznáme žiadne nachladenia a podobné choroby, ktoré často deti sužujú. Moja kamarátka a sestra odkedy beru Tang-kuej- na ženské problémy, majú pravidelnú ale čo je najlepšie - nebolestivú menštruáciu- preddtým kôli tomu boli aj 2 dni odstavené od práce. A takto by sa dalo pokračovať ďalej. Takže si myslím, že tieto produkty sú fakt prospešné zdraviu, hoci si ich málo kto môže dovoliť, aj vrátane mňa.

Mony (Pá, 31. 7. 2009 - 20:07)

ANO..NABRAT NA SVALOVÉ HMOTĚ! email
www.halo35"email.cz

Jana (Čt, 30. 7. 2009 - 17:07)

Beru výrobky už 3 roky, celé naší rodině to pomohlo, já jsem zhubla 25 kg a jsem u poradců v Plzni vedle besedy a sestavili mi jídelníček, jak mám cvičit a nabídli mi, jestli chci i doplňky, žádné nucení atpod...měla jsem na vybranou samotný jídelníček nebo do jídelníčku zahrnout i produkty...Cítím se fakt dobře, pomohli mi i mé rodině a jsou tam super lidi...je potřeba zvážit to, že je to člověk od člověka, v minulosti jsem potkala taky rádoby prodejce a ty mi to nacpali a nic nevysvětlili. nejde baštit jen produkty a sedět s pekáčem buchet na zadku...tam mě pomohli a nedám na to dopustit na produkty já, moje děti atd budeme brát a kosmetika je taky fajn...doporučuji...

Helena (Po, 27. 7. 2009 - 12:07)

Ahoj, mám zkušenosti a sama vedu poradenství a mám samé spokojené klienty. Jsem medik a spolupracuji s lékaři. Buněčná výživa je tak logická a dává smysl i lidem bez zdravotnického vzdělání, takže já ji klientům dopodrobna vysvětluji. A účinek se dostaví ke každému, jehož tělo se skládá z buněk ;-) takže ke každému :-) jen u každého jsou vnější výsledky vidět za různě dlouhou dobu. Pro další info mi můžete napsat na poradna-zdravi"email.cz

Helena (Po, 27. 7. 2009 - 12:07)

Ano, i to je možné. Já mám s Herbalife také úžasné výsledky a sama dělám poradentství a mám samé spokojené klienty. S produkty je možné redukovat váhu, ale je také možné nabrat do SVALOVÉ hmoty (tudíž zdravě, žádné tuky) :-)
Pokud byste chtěla nějaké další info, tak mi klidně napište na poradna-zdravi"email.cz nezávazně samozřejmě. Jsem medik a spolupracuji s lékaři - takže to opravdu není nic šamanského :-)

Návštěvník (Po, 27. 7. 2009 - 10:07)

S Herbalife jsem pořádně naletěla a nic moc to nefunguje až jsem narazila na přírodní produkty a nemůžu si je vynachválit.
www.okg-prirodniprodukty.webnode.cz

Návštěvník (Po, 20. 7. 2009 - 15:07)

pro ka:
s HB lze pribirat i hubnout nebo si postavu udrzet ... zalezi na nastaveni..

Návštěvník (So, 18. 7. 2009 - 09:07)

Proč bys vyhazovala peníze za Herbalife. Pořádně se nažer a je to vyřízený.

ka (Pá, 17. 7. 2009 - 21:07)

Když jsem hubená, můžu s Herbalife přibrat??? díky za odpověď

sun (Čt, 16. 7. 2009 - 13:07)

Taky jsem se setkala s Herbalife a mam jen dobre zkusenosti... a vsem, kteri spokojeni nejsou, mohu jen rict, ze za to nemohou produkty, ale spatny distributor, ktery nedodrzuje etiku a nezvlada poradenstvi ... bohuzel i takovi existuji a kazi tak dobré jmeno nečeho,co uz desitky let funguje a lidem pomaha ..

Návštěvník (Čt, 16. 7. 2009 - 07:07)

Jaké má HB obchodní podmínky.

Pavel (Út, 14. 7. 2009 - 08:07)

Luciano,jsem distributorem Herbalife a můj názor je,že máš jen pár kilo navíc.Pokud máš 170cm a 70kg tak máš ideální váhu.Štíhlost je 170cm a 65kg.A co se týče antikoncepce,nevím poradit,protože takového klienta nemám.

Reklama

Přidat komentář