Reklama

Herbalife

Tymi (Pá, 14. 5. 2004 - 15:05)

Katko, a pak ze Herbalife neni predrazeny kdyz jen opravdu dobry dealer ma na tom 50% z ceny. A ti co jsou nad nim, tak ti z toho taky jeste neco maji a samotny vyrobce to taky nebude vyrabet bez nejakeho zisku. Skoda ze to neprodavaji v obchodech jako jine firmy jine koktejly, mohlo by to byt o hodne levnejsi. Jako treba napr. produkt firmy Nutrend ktery prodava koktejl. Stoji kolem 550 Kc a je toho cely 1 kg a nemusi se to rozpoustet v mlece a je tam mnohem vic podpurnych doplnku jako treba HCA, L-carnitin, taurin, atd. atd, ktere v F1 nejsou. Jeste ze zacina fungovat ta neviditelna ruka trhu a nekteri prodejci Herbalifu zacali taky zlevnovat. Mozna vypustili zbytecne meziclanky z MLM site.

Mia (Čt, 13. 5. 2004 - 20:05)

A za jakou cenu je to čistý?

Katka (Čt, 13. 5. 2004 - 19:05)

Moji drazí imaginární přátelé :o)))Ano, zdá se mi to jako charita a to z důvodu, který jsem už uvedla... Maximální provize pro prodejce je 50% a cena, kterou tu uvádíte je ještě nižší... zkrátka buď je to puding nebo to pašujete z Polska nebo já nevím co, ale není to čistý...A ty proboha trochu mysli!Fakt si myslíš, že když odešleš dva příspěvky po půl vteřině pod dvěma různými nicky, tak to nikomu nedojde :o))))))

Hanka (St, 12. 5. 2004 - 21:05)

Ty ceny vám někomu připadají jako charita?

Vašek (St, 12. 5. 2004 - 21:05)

No, ochutnával jsem ten za 1450,- i za 3000,- a bylo to úplně to samý.

Katka (Út, 11. 5. 2004 - 22:05)

asi takhle, když je dealer hodně dobrej, tak má až 50%... fakt si nedovedu představit, že by někdo dělal takovou charitu... můžete si tomu klidně věřit, ale podle mě to smrdí... ale takovej vanilkovej puding za šest stovek asi chutná dobře, co ;-))))

Veronika (Út, 11. 5. 2004 - 21:05)

Když je to takhle levný, nemají to prošlý?

VAŠEK (Út, 11. 5. 2004 - 20:05)

Moje holka od nich kupuje, jsou zatím nejlevnější, co jsem viděl.Vždyť si tam kdokoliv můžete zavolat, jestli nevěříte.

Linda (Út, 11. 5. 2004 - 20:05)

Něco jako : Ahoj Bobe, ahoj Tome! Jste príííma publikum, žejo?

Katka (Út, 11. 5. 2004 - 09:05)

ahoj všem!Zajímavý jak se nám zvýšila návštěvnost, co? A ten rozhovor mezi imaginární Mášou a imaginární Markétou... teda řeknu vám, autor těch dvou nemá moc velkou představivost :o))) Jinak teda nevím jestli www.herbalife.levne"volny.cz je el. adresa nebo ww stránky, ale pěkně to smrdí...No ale zas musím přiznat, že celý ten výplod jednoho člověka mě fakt pobavil :o))))))))))))))))))))))))))

Máša (So, 8. 5. 2004 - 20:05)

Zrovna jsem tam volala, dík za tip.

Markéta (Pá, 7. 5. 2004 - 22:05)

Jo, ty znám, mají F1-F5 za 1450,-, že jsou to oni?

Sisina (Pá, 7. 5. 2004 - 21:05)

Poraďte mi někdo , kde nakoupit HL za slušnou cenu!Díky Sisi

Katka (Pá, 7. 5. 2004 - 13:05)

ahoj holky,já tedy teď musím souhlasit s Majkou, v tomhle je Herbalife jedinečný... Nemusíte celý den myslet na jídlo, ten klídek a pohoda je k nezaplacení... Katko, ono se to cvičí a dodržuje dieta, když má člověk čas sám na sebe... já mám skoro tříletýho kluka, na krku celou domácnost a honičku jak blázen a do toho ještě myslet na to, co můžu a nemůžu jíst? No to teda ani omylem... to buď budu tláskat pátý přes devátý nebo se vůbec nenajím...Dneska už mám po pár měsících zajetý s HL takový režim, že mi jídlo nedělá žádné potíže...Jinak ale musím s lítostí říct, že jsem už pár týdnů pořád na stejném bodě a nic se neděje... takže trošku depka na mě padá, ale to se holt stává, musím zas přidat...Andreo, já jsem se nad tím jen zamyslela, pravda je, že HL obsahuje jen vitamíny a minerály, takže by to šlo nahradit... jo a jedno jídlo mě na 22,- určitě nevyjde, připočti si mlíko, kefír nebo v čem to rozpouštíš, já třeba v jogurtovém nápoji...

Katka (Čt, 6. 5. 2004 - 19:05)

Cvičení doma není určitě špatné. Já mám doma Cindy Crawfordová a plně mi vyhovovalo, když jsem to cvičila, že jsem si nejdříve nasadila menší zátěž a pak jsem se postupně zlepšovala. Člověk pak vidí výsledky a má z toho dobrý pocit!

Majka (Čt, 6. 5. 2004 - 09:05)

Běhat 4x týdně, jak ráda bych to dělala. V mládí jsem běhávala denně, vždy večer a během týdne jsem chodila 2x cvičit. Jenže uběhly roky, přišla nemoc a stáří. Běhejte s 60 kg nadváhy, kloubovým revmatismem (při kterém jste rádi, že chodíte)a s jinými neduhy, které přináší věk. Cvičení se musí odehrávat jinak, přiměřeně věku a zdravotnímu stavu. Pokud nepočítáte cvičení doma, potom necvičím. V chůzi jsem trochu omezená (kvůli kloubům), ale doufám, že se to časem změní a začnu opět jezdit na kole a chodit. Čím nahradím Herbalife? No přece jídlem, a to zdravým, jak už mám dlouho ve zvyku. Jenže postupně, a ne jako předtím. Chybami se člověk učí. Mějte se hezky a ať se Vám daří, ať už s Herbalife nebo bez.

Gabriela (Čt, 6. 5. 2004 - 07:05)

Cau holky!Andrejko,mam to podlozeny! A jinak vysad koktejl Herbalife a taky priberes,to snad musis chapat,ze je to zalozene na snizenem prijmu energie jako vsechny koktejly.A s tim volanim,ja hubnu,protoze chci ja a mam vuli a nepotrebuju podporu jinych vis.Zvlast kdyz pak vsechny poteze svedou na detox a muze to byt pritom i nezavisly zdravotni problem.Jo holky,vy jste nevedeli,ze Herbalife funguje na pyramidovem systemu?No nic,jedu na kole,at mam vydej.To je zarucenej zpusob.Mejte se hezky.G.

Katka (St, 5. 5. 2004 - 22:05)

Tak doufám, že Vám to vydží a že si váhu udržíte i po vysazení Herbalifu. No, já to mu fakt moc nevěřím. Co budete dělat? Čím to nahradíte? Budete se divit, ale vím, co je to jojo efekt a taky vím, jaká je hluboká propast mezi teorií a praxí- není jednoduché dodržovat zdravou životosprávu, když je člověk zvyklý se stravovat celý život jinak. Právě proto mě napadá myšlenka, co budete dělat potom? Je vám přeci jasné, že pokud se vrátíte ke starým stravovacím návykům, tak zase přiberete. Ale taky vím, jak se člověk užásně cítí a má ze sebe radost, když se mu daří hubnout- prostě skvělý pocit, že znovu žije. Já teď nasadila strategii ve stylu nepřejídej se ,ale zase nestrádej. Jenže chodím 4krát týdně běhat a je to super. Běhám ráno podle daného programu, takže s tím programem rostu. Celý den mám plno energie a žádné výčitky ze sladkého! Já mám to štěstí, že mi nedělá problém ráno vstávat. No, dost už o mně. Já vám přeju , ať to zvládnete. Né, že bych Vám to nepřála, jen si myslím, že člověk po vysazení většinou najede na starý způsob stravování...no a pak je tu jojo efekt. třeba zrovna vám to vyjde... :-)

Majka (St, 5. 5. 2004 - 07:05)

Milá Katko, na www.stob.cz jsem víc než doma. Mohla bych teoreticky dělat z fleku dietní sestru a sestavit zpaměti jídelníček o 4200-5000 kj denně. Není to ale o tom, že jsem to nezkusila na sobě. P r á v ě proto, že jsem se s tím dva roky mořila, mě odradilo. Výsledky totiž neodpovídaly mé snaze. Úbytek váhy se zastavil na nějakých cca 4 kg a dál už mi stačil tento omezený přísun kcal pouze na udržení váhy. Netrpím ani chorobnou žravostí, ani mlsáním a podobnými výkyvy a přesto jsem se nedostala dál. Asi nic nevíte o zpomalení metabolismu po opakovaných a drastických dietách, o anorexii a bulimii. Nebudu opakovat, co jsem už napsala předtím, ale teprve režim s náhražkami jídla mi začal posouvat ručičku váhy opět směrem dolů. I bez dealera dnes už vím (po předchozích chybách), že udržet váhu je mnohem těžší, než ji snižovat. Moc dobře mám na svém těle vyzkoušen JOJO efekt. Už jednou jsem zhubla víc než 40 kg, a možná, kdybych se už tenkrát setkala s Herbalife, znovu bych je neměla zpátky. To je moje odpověď.

Katka (Út, 4. 5. 2004 - 13:05)

Myslím si, že počítat striktně kalorie je nesmysl. To člověka musí jednou omrzet. Jsem zvědavá, ale jestli do smrti vydržíte jíst Herbalife...vždyť teď jste taky omezená v jídle- 2krát denně máte to stejné, kokteil- no nevím, ale mě by to lezlo asi po měsící krkem! Pokud jste počítala jouly, tak přibližně víte, jakou energetickou hodnotu má každá potravina a víte, čeho můžete jíst dost a čeho s mírou. Je hloupost některé potraviny vůbec nejíst, ale člověk musí vědět, kdy má dost a né se přejídat. Když se nebudete přejídat a cvičit, tak zhubnete!!! Jenže Vám se nechce přemýšlet nad tím , co jíte a hýbat se a to je váš problém...ale do konce života vám ten Herbalife stejně nevydrží. Dřív nebo později se vám zprotiví a vy se vrátíte ke svým stravovacím návykům. Zkuste si zjistit zásady zdravého životního stylu- třeba na www.stob.cz. Když zapojíte tyto rady do svého životního stylu, budete moci po opuštění Herbalifu plynule pokračovat v navyklém zdravém způsobu stravování! Jen by mě zajímalo, jestli Vám dealer poskytl informace o správném pohybu a stravování. Díky za odpověď a přeju hodně úspěchů.

Reklama

Přidat komentář