Reklama

Tramal

paja (So, 23. 8. 2014 - 08:08)

Můžete mi sdělit rozumný...Ahoj VŠEZNÁLKU,ta pomatená žena má jen strach o zdraví svého partnera a jak to tak půjde dál,když v tom pokračuje a dávky zvyšuje.Mej se.
Paja

Niki (Pá, 22. 8. 2014 - 12:08)

Koupím 100 ml tramabene kapky, akutně, co nejdřív, prosím nabídněte, pošlete kontakt

Jarda (Čt, 21. 8. 2014 - 07:08)

Hm, teba by si moj fotrik...Souhlasím s diskutujícím, který si říká "Satanovo dieta". Pokud Dominik nenajde někoho, komu by se mohl svěřit, mezi blízkými, pak by DOBRÝ dětský psycholog byl asi tou nejlepší volbou.

Jarda (Čt, 21. 8. 2014 - 07:08)

Můžete mi sdělit rozumný...Dobrý den "Všeználku". Myslím, že nemusíš psát o paní, která sem píše, jako o pomatené ženě. Hlavní problém, o kterém psala, není to, že manžel užíval Ibalgin, ale to, že užívá Tramal a velmi pravděpodobně je na něm závislý. A to je problém a může být ještě větší v budoucnu. Tramal ovlivňuje (zhoršuje) kongitivní funkce, zejména při dlouhodobém užívání a vysokých dávkách. To už je problém sám o sobě. Není vyloučeno, že dlouhodobé užívání Tramalu (ale i jiných léků, např. BZD) může vést k rozvoji Alzheimerovy choroby... Mimo to, nemá-li léky předepsány, může obstarávání Tramalu výrazně zatížit rodinný rozpočet....

Satanovo dieta (Čt, 21. 8. 2014 - 02:08)

Ten kluk má velmi špatný...Hm, teba by si moj fotrik Lucifer fakt "vychutnal", to je viac nez iste.
Mam dojem, ze tebou spominane AD zrejme skutocne pozieras a evidentne ti to nerobi dobre. Ono totiz ide o to (narazam momentalne najma na Dominicov problem), ze ten chalan ma len posranych 14 rokov!!! Aj idiotovi je zrejme jasne, ze typek ma psychicke problemy a podla vsetkeho nie male... Avsak pre mna za mna nech i samotne peklo zamrzne ak ti pride normalne, ze prave v tak nizkom veku chce svoje stavy riesit v podstate len unikom z reality v podobe roznych drog, a pritom je to predsa este stale dieta vo vyvoji, ty Vseznalek... Belzebub aby ta vzal.

Takze pouzi hlavu a zamysli sa, kam danym sposobom asi tak dospeje, kym bude mat, povedzme, nejakych cca 20 rokov. Btw, jasne, ze v zasade drogy ako take nie su vec na zahodenie, tym skor, ze v ludskej povahe je skratka zakodovane vyhladavat vsemozne sposoby, ako si napr. "ulahcit" zivot (casto prave preto, ze nevidia inu, rozumnejsiu cestu, trpia roznymi depkami, bolestami a inymi srackami).
Lenze pri samotnom Antikristovi, tu skratka ide o to, aby si Dominic komplet zbytocne nedojebal zivot viac, nez ho ma, zrejme, momentalne. Ved je to skutocne este decko vo vyvoji, tym skor by som mu (pevne verim, ze si to precita) odporucil zdoverit sa s problemami blizkej osobe (moj tato Leviatan sa uz-uz chystal zasiahnut, no radsej som ho kapanek pribrzdil). Avsak v zasade este rozumnejsie by urobil (a to sa prave azda i realne stane, ak to preberie napr. s rodinou), ak by navstivil detskeho psychologa. Stavy, ktore popisuje, rozhodne nie su ziadna prdel, no spolu s Belzebubom si myslime, ze v tomto pripade je jeho nizky vek este primarne vyhoda. Chce to najma DOBREHO psychologa (rozhodne nie ziadneho jebnuteho psychiatra, ktory by ho zacal ladovat psychofarmakami).
Skratka, spolu s pekelnymi entitami vsemozneho typu sa jasne zhodujeme na tom, ze DOBRY detsky psycholog ho zo sucasnych sraciek moze postupne krasne vytiahnut (aj keby to malo trvat niekolko rokov) a mily Dominic nasledne zrazu zisti, ze proste ziadne drogy napokon nepotrebuje.
Tak ci onak, rozhodnut sa musi sam za seba. Ja len zopakujem to, co som mu uz raz napisal... Ma viacere moznosti a zial, ak si vyberie nespravne, tak ho skor ci neskor zarucene privitame tu dole v pekle... To je jedina istota, ktorej garantom je sam Lucifer.

Mno... a co sa tvojej osoby tyka... ani tebe by zrejme nezaskodil mensi detox, pretoze vypatlany si zrejme celkom slusne. Mozno by ti helflo, keby ti tatuldo Belzebub dupol kopytom po hnate a ty sa nasledne preberies "ze sna tezkeho", ako sa hovori.

In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi!

AVE SATANAS!!!

Všeználek (Čt, 21. 8. 2014 - 00:08)

Ahoj Dominiku, Věřím, že...Ten kluk má velmi špatný psychický stav ať již vrozený, či získaný během života vlivem genů, jakožto psychického onemocnění.
Zjistil, že některé látky mu poskytují úlevu od utrpení, tak je používá. Je normální chudákovi vtloukat do hlavy, že je to špatně, protože správné je trpět?
Když přijdete o nohu, potřebujete berle, Já bych Vám je sebral a skákal by jste po jedné noze, protože berle jsou přece slabostí pro ubožáky.
Že drogy - co to vlastně je? - jsou útěkem z reality? Měl by jste si vzít tabletu antidepresiva Anafranilu - to je útěk z reality, protože ani nebudete vědět, kde jste, IQ se Vám sníží na 60b. Radši to zde nečíst. Hloupost a papouškování kvete :)

Všeználek (Čt, 21. 8. 2014 - 00:08)

Dobrý den,
mluvím s ním...Můžete mi sdělit rozumný důvod, proč nedáte manželovi pokoj? Dobře, tak jí Ibalgin řadu let, evidentně mu to neškodí tj. perforaci GTI zřejmě nemá, tak o co Vám vlastně jde? Vyčítá on Vám stále "něco" např. nadváhu a stále dokola? Také bych se rozvedl, než-li být stále terčem provokací pomatené ženy.

paja (St, 20. 8. 2014 - 22:08)

Dobrý den,
Víte, tady bude...Dobrý den,
mluvím s ním už 5let.Je vzteklejší a dokonce mi řekl,tak se rozvedem.Opatřuje si je různě,ale předepsaný je nemá od lékaře.
Díky
Paja

Enigma (St, 20. 8. 2014 - 12:08)

Pana Jardu docela na psychologa typuji. ;-)

Jarda (Út, 19. 8. 2014 - 17:08)

Beru drogy protože mam...Ahoj Dominiku, Věřím, že máš problémy a že se Ti nežije lehce. Na dálku se těžko radí, ale možná to první, co bys mohl udělat, by bylo svěřit se někomu, ke komu máš nejblíž, komu nejvíc důvěřuješ - někomu z rodiny, nebo i ze známých - jaké máš trápení a jak je to pro tebe těžké. Je možné, že si toho nikdo nevšiml, že to vlastně nikdo neví. A možná Ti někdo podá pomocnou ruku, kterou teď potřebuješ. Drogy tou pomocnou rukou nejsou. Ve většině případů jsou jen útěkem, prostě si tu situaci po drogách méně uvědomuješ. Ale ona trvá.... Pokud bys mezi blízkými nikoho nenašel, mohl bys to říct i lékaři. Většina z nich je rozumných a neodbude Tě. Zkus to!!! Přeju hodně odvahy!!! Jarda.

Jarda (Út, 19. 8. 2014 - 17:08)

Dostal ho na bolest...Dobrý den,
Víte, tady bude každá rada drahá. Pro odvykání jakékoli závislosti je to nejdůležitější, aby ten, kdo je závislý, odvykání sám chtěl. To asi zatím případ Vašeho manžela není. Mohla byste o tom ale začít mluvit znovu, a pokud přijme, že jste mu ty tablety našla, bude možná následně otevřenější dalšímu rozhovoru. Zatím je asi roztrpčený, že jste na to přišla, protože je asi ve stádiu, kdy to chce tajit a myslí si, že na to nikdo nemůže přijít. Může se to podařit zvládnout, bude to ale asi nadlouho a z Vaší strany to bude vyžadovat mimořádnou trpělivost. Uvidíte. Dejte mu tak 2-3 dny a zkuste s ním o tom mluvit znovu. Tak bych to asi udělal já. Jen tak mimochodem - Váš muž má ty léky předepsané, nebo si je nějak opatřuje za peníze? Zdravím a přeji hodně trpělivosti a vytrvalosti.

pajp (Út, 19. 8. 2014 - 17:08)

Dobrý den Pajo,
Na co Váš...Dostal ho na bolest ledvin,ale doktor nevěďel,že lupe ibalgin 6-8 tablet najednou.Už od 14 let mu je matka dávala na bolest hlavy po dvouch.Už zkoušel psychiatričku,ale po třech sezeních přestal tam chodit.Má je schované všude kde se dá.Jednou jsem uklízela a spadla mi pumpička,z ní se taky vykoulela jedna tableta za druhou.Dnes jsem zkoušela s ním znovu promluvit.S takovou nenávistí s jakou mi odsekl a celý den mne ignoruje.

Dominic12 (Út, 19. 8. 2014 - 15:08)

Beru drogy protože mam zkaženej život, nic mě nebaví, za ničim se neženu, stydim se, jsem uzavřenej, a všechno mě trápí, mam silný deprese, a jediný co mi pomáhá jsou drogy.
Nesnášim svuj život.. a nevím co s tím dělat :(

Pavel (Út, 19. 8. 2014 - 10:08)

Ahoj, ještě sem se chtěl...v tvem veku si maximalne dej trochu do kokosa travky..
NIC VIC a ani ta trava se mi k tvemu veku nejak nezazdava........
Zacni sportovat a zapomen na zajebane drogy,leky jako takove potrebne budes potrebovat az budes starsi to mi na 100 % ver!!!

Pavel (Út, 19. 8. 2014 - 10:08)

No do prdele, clovece...NO vidis ted se mi tve prispevky zase ctou jako driv kdyz nepises tak agresivne ale snazis se reagovat na problemy druhych.
Jen tak dal.

Jarda (Út, 19. 8. 2014 - 10:08)

Ahoj, ještě sem se chtěl...Ahoj Dominiku. Proč potřebuješ užívat nějakou drogu? Je Ti v životě nedobře? Máš nějaké trápení? Pokud ano, má to jistě nějaké řešení, ale žádná droga Ti v tom nepomůže. Naopak!!! Zkus přemýšlet, proč chceš nějakou drogu. Snad v tom není jen to, že bys už samými roupy nevěděl, co zkusit.... :-)

Dominic12 (Út, 19. 8. 2014 - 09:08)

Ahoj, ještě sem se chtěl zeptat, jaký lék by se dal používat jako droga a bez lékařského předpisu ?

Jarda (Út, 19. 8. 2014 - 07:08)

Ahoj ,mam na tramalu...Dobrý den Pajo,
Na co Váš muž ten Tramal dostával (dostává), kolik ho užívá a jak dlouho? Určitě to má dobré řešení, nebojte!!

paja (Út, 19. 8. 2014 - 00:08)

Ahoj ,mam na tramalu závislého muže.Začal na ibalginu a teď má tramal.Ac je nemocný s ledvinama,tak mu ho předepsala doktorka.Kdyz jsem ji to říkala,tak mne odbyla.Je hrůza,když se vám milovaná osoba mění před očima a ten lék vám ji bere.pa Paja

Dominic12 (Po, 18. 8. 2014 - 21:08)

No do prdele, clovece...Moc děkuju za radu, od dneška se budu snažit si na to odvyknout.
Musim říct že je to fakt silně řečeno sračka.
Dneska jsem si kvůli tomu posral vztah s jednou holkou, už nikdy si tohle svinstvo nedám, vrátí se mi zdraví a všechno do původního stavu ?
Nechci mít ten pocit že sem mrtvej.. a to všechno co sem popisoval, dneska sem si dal poslední dávku, a už si nikdy nedam.

Reklama

Přidat komentář