Reklama

Reiki/Shiatsu a jiné energ.masáže

bobek (Pá, 17. 2. 2012 - 11:02)

...taky jeden sarlatan a zlatokop. co jineho by se od debila, ktery operuje s tachyony, dalo cekat

CH z archívu ID (Pá, 17. 2. 2012 - 11:02)

http://koliandr.blog.idnes.cz/c/235412/Je-lepe-dat-prednost-klasicke-nebo-alternativni-medicine.html#t2

Dnes vyšel v příloze IDnes zajímavý článek "Lékařská komora vzala na milost alternativní metody". Pokud byste to nečetli, jsem ochotna vám to přepsat, alespoň pasáž o Reiki.

Šárí (Pá, 17. 2. 2012 - 06:02)

Vanyrovi:

jitka.moraveci.sweb.cz

Vanyr (Čt, 16. 2. 2012 - 22:02)

Šárí, zaujala mě vaše...tedy myslím internetovou stránku :D

Vanyr (Čt, 16. 2. 2012 - 21:02)

Moje první terapeutka nemá...Šárí, zaujala mě vaše první terapeutka. Mohla by jste sem poskytnout její jméno, nebo internetovou adresu? Děkuji.

CH (Čt, 16. 2. 2012 - 19:02)

vlastně jsem Ti...ještě dovětek, ještě jeden důvod, když někdo použije/zneužije nick ve stejné chvíli jako já a má odlišný styl i názor, pak z toho vzniká guláš a dojem ? jestli u toho nehulím ?

CH (Čt, 16. 2. 2012 - 18:02)

vlastně jsem Ti neodpověděla, takže přiznávám Alice, Monča, Maja,Jm

CH (Čt, 16. 2. 2012 - 18:02)

Tak ty jména dobře znám s...Ch mám až tady, protože jsem reagovala na paní s nickem H. Jsem trochu založená na trvání svých názorů, a umím i couvnout a uznat lepší názor druhého. Popřemýšlím, přehodnotím a o tom diskuze jsou. Měnit podpis se mi vyplatilo, jak začnou vulgarity a urážky, končím. Pak přijde šikovný diskuter a já mám chuť si s ním povídat, píšu už pod jiným jménem, aby Ti sprosťáci nebo-li primitivové mi neotravovali život. Jiný důvod nemám. A taky, to už se usmívám, ab mě nebylo moc. TV nemusím, mám ji puštěnou jen jako kulisu a ráda si povídám s lidmi. A snažím se být na všechny hodná, protože starostí máme všichni dost a chodíme se sem odreagovat, bohužel někdo hádat, vyhledávat konflikty, to vžy načas končím.

Dalibor (Čt, 16. 2. 2012 - 18:02)

mě také velmi někoho...Tak ty jména dobře znám s jiných diskuzí a mě určitě taky znáte,jen nevím,ke kterému jménu zařadit vás a to že zde píšete bez podpisu,chápu,ale jedno vám řeknu.Diskuze je v podstě anonimní,nic a nikoho to neohrozí a proto se podepíšu všude na jakékoliv diskuzi,prostě je mi to jedno a at si každý myslí co chce.Ale všude a vždy píšu jen to,co mám vyzkoušené osobně a nic si nevymýšlým.

CH (Čt, 16. 2. 2012 - 18:02)

Tak jo,rád se podělím o...no vidíš, jak jsou diskuze užitečné.Na Vitalion chodím pro odborné znalosti o nemocech, protože pracuji s lidmi a dost se mě táží. Vědí, že nejsem žádný znalec, ale ne všichni jdou hned se vším k lékaři a hledají alespoň radu a neumějí si ji na internetu najít. Tak trošku povšechně, jak se říká, vyčteným textem jim chci pomoci. Na tu diskuzi kouknu.

CH (Čt, 16. 2. 2012 - 18:02)

CH, znalec nesmyslu nechce...mě také velmi někoho přípomíná z dřívějších diskuzí na všech vláknech o alternativě, tipuji dva, ale jsem líná listovat rok zpátky. Mě nevadí, protože jsem na skeptiky zvyklá a oni skutečně nejsou ochotni něco takového přijmout. Já jsem se takhle nechala blbě vyhecovat, jako vy nyní, před dvěma lety. Kašpar, Formol,Objektivní aj. a bylo to naprosto stejné, udělat z tebe totálního blbce,frustrovanou ženskou a jak docházely argumenty, vytkli pravopis a i blbou interpunkční čárku v souvětí. Dnes se tomu směji, povznesla jsem se nad tím. Čas sehraje svoji roli, kdo má pravdu. Ateistů je ještě pořád mezi námi dost. I když s náboženstvím to nemá co dělat, ale je potřeba připustit, "že prostě mezi nebem a zemí něco je".

Dalibor (Čt, 16. 2. 2012 - 17:02)

na pravopis se vykašli,...Tak jo,rád se podělím o zkušenosti,které jsem zažil na vlastní kůži.Pět let po úrazu oka(zapíchla se mi špona od brusky přímo do zorničky)doktor mi ji vytáhl,rána se zahojila docela rychle,protože jsem to šel hned to vytáhnout,ale pořát to bolelo,hlavně každé ráno oko nešlo otevřít bez boleti,míval jsem přilepené víčko k oku a musel jsem ho boletivě odlepovat.Doktor mi řekl,že mikroskopem nic nevidí,ale že to je určitě strup,keterý si každé ráno odtrhnu a že s tím nejde nic dělat(jasně,že jsem vyzkoušel všechny masti a léky,které mi doporučil a beze změny)tak jsem šel za dalším doktorem a pak ještě jedním a to je uznávaný docent,vysvětlení mého problému stále stejný a jen řekl.Prodělal jste závažné zranění a budte rád,že vůbec vidíte a konec všech nadějí na bezbolestné vstávání.Toto trvalo pět let,ale mě to nedalo,tak jsem hledal pomoc jidnde.Na dizkuzi VITALION,jsem našel bylinkářku BÁBINU,tak jsem ji svůj problém popsal a ona mi jen napsala,kupte si světlík lékařský,uvařte dle návodu,kapejte do oka dvakrát deně a do týdne bude oko zdravé.Já poslechl a už druhý den po kapání světlíku jsem vstával bez bolestí a do týdne jsem o tom ani nevěděl,že mě něco bolelo.

alt1 (Čt, 16. 2. 2012 - 16:02)

Znalec říkal, že má teď...CH, znalec nesmyslu nechce videt seriozni vedecke prace. Kdyz mu poslu odkaz, tak si to ani neprecte, s trapnou vymluvou, ze to nebylo uverejnene v casopisu, ktery on uznava. To, ze to byly vysledky z vyzkumu na univerzite v USA mu najednou nestaci. Takze mu nejde o vedeckou praci, ale o praci uverejnenou v casopisu, ktery je podporovan a pod vlivem farmacie. A i kdyz je to jen znalec nesmyslu, vi, ze takovy casopis nikdy nic proti ziskum farmacie a svym neuverejni. Takze kecy at ukazeme nejake vedecke prace jsou opravdu jen tupe zvasty. Jedinym cilem tohoto znalce nesmyslu je rozbijet diskuzi a hrat si na chytryho.
Obdobni znalci vystupuji na dalsich diskuzich, mozna je to ten samy pod jinym jmenem. A kdyz jim tam dal nekdo odkaz na tvrzeni nejakeho nositele nobelovy ceny, tak mistni genius napsal, ze to napsal ten vedec az ve stari a uz mu to nemyslelo, na rozdil od toho trouby co to psal smozrejme. Na teto bazi lze pomluvit cokoliv.
Nicmene nemusi ti byt smutno, protoze nas nesmysl urcite neopusti, i kdyz muze psat pod jinym jmenem, ale stejne nesmysly, nakonec na nesmysly je znalcem:-)))

CH (Čt, 16. 2. 2012 - 16:02)

Však proč ne,já proti...na pravopis se vykašli, nepíšeme slohovku. Znám to podle sebe, jak píšu rychle a spontánně a nečtu po sobě, tak také si vidím ty chyby. Pokud nejsou 3 hrubky v jedné větě, tam už omluva a tolerance nefunguje a pozná se špatný žák ZŠ.
Dalibore, jen piš, co cítíš, protože ostatní to může zajímat.

Dalibor (Čt, 16. 2. 2012 - 16:02)

Znalec říkal, že má teď...Však proč ne,já proti němu nic nemám,prostě s těmito metodami léčby nemá žádné zkušenosti,tak tomu prostě nevěří.Já je mám,tak prostě jen říkám co vím a co se mi ověřilo jako moc dobré,ale ještě přidám něco,co je dost neuvěřitelné.Škoda,že k takovím lidem,(myslím k těm co dokonale ovládají techniku sujok)nechodí každý občas na kontrolu,nebylo by tolik nemocí mezi lidmi a lidi by zbytečně tolik netrpěli,řeknu jeden příklad,který mluví za vše.Poslal jsem k tomu pánovi švagrovou,protože si stěžovala na zdravotní potíže,které doktoři už léta nejsou schopni vyřešit.Řekla mu vše,až na jedno,píchalo ji v místě slepáku,tak mu to schválně zatajila,at si ho vyzkouší.Po vyšetření hned řekl celkovou diagnozu a řekl.Tady v tom místě,kde je slepák vás to musí aspon trošku bolet,řekla a proč si to myslíte?Já si to nemyslím,ale vím,protože máte malí zánět slepého střeva.Tak jsem se ho na to ptal a on mi vysvětlil,že touto technikou pozná i to,co ještě přístroje,nebo kamera při kolonoskopii ještě nevidí,prostě že pozná zánět,který se teprv klube a je zatím schovaný ve tkáni a když se to začne hned řešit,tak ho zlikviduje za pár dní,ale pokud je to už vyšetřením u doktora i vidět,je to dost pozdě a léčí se to dlouho.Sice mě ještě nikdo nenapadl za pravopis,za což všem vám děkuji,ale omlouvám svou šílenou češtinu.

CH (Čt, 16. 2. 2012 - 15:02)

vážený věčný kverulante...Znalec říkal, že má teď hodně práce. Nemá na nás čas. Ale on ani není takový stěžovatel, chce jen vidět vědecké seriozní zprávy od institucí, které jsou k tomu kompetentní a tyto alternativy uznali jako racionální nebo jak to nazvat. Bude nám po něm smutno, byla štika v tichých vodách.???

Vám (Čt, 16. 2. 2012 - 12:02)

....odkaz na vědeckou...vážený věčný kverulante odporovat, je jako házet perly sviním.

Šárí (Čt, 16. 2. 2012 - 06:02)

Moje první terapeutka nemá nobelovku proto, že se u ní pro vyléčení musí dost těžce a nepříjemně makat-člověk si musí zpětně prožít všechny situace, které ho do jeho psychických potíží dostaly, a adekvátně je "na vlastní kůži" zpracovat. To je ochotno podstoupit jen velmi málo lidí, protože je to jedním slovem peklo. Spousta lidí to proto vzdá a raději si ponechají své potíže. I já jsem léčbu u ní dvakrát přerušila-prostě už jsem nesnesla další dávky a potřebovala oddech. Navíc se léčba táhne mnohdy léta...

Má druhá terapeutka má schopnosti natolik zvláštní, že vůbec není u 99% lidí, natož u klasických lékařů, šance na jejich pochopení. Dokáže někdy pomoci velmi účinně, jindy jí ale není dovoleno udělat pro člověka vůbec nic... těžko by se s ní dělala nějaká objektivní studie :-)))

Rakovinu ani "mrtvou" slinivku nedokáže vyléčit ani jedna z nich, mimochodem. Ony ví, na co stačí.

Dalibor (Čt, 16. 2. 2012 - 05:02)

Dalibore, že se teda s...Ale jen se pledte,na to ty diskuze jsou.Vpodstate máte pravdu,lidské tělo má schopnost samovyléčení,léčitel každému jen pomůže a ukáže tělu,jak na to.Asi to neřeknu moc přesně,ale sujok je založen na tom,aby zmáčknutí,nebo spíš promasírování určitého,ale velmi přesného bodu,se dá povel mozku,aby vyslal na určité místo vnitřního doktora.Jasně že by si tito lidé.kteří tyto techniky ovládají,zasloužily nobelovku,jenže nechápete,že naše zdravotnictví je jen velký biznys a s tímto uměním se nedá obchodovat jako s léky a doktoři chodí mnoho let do školy jen na to,aby uměli napsat recept,tedy vyjma těch,kteří nás poskládají do hromady,když se např.rozbijeme v autě.Na pacijenty doktorky Biljakové se ptát nebudu,nechci ho zatěžovat takovími věcmi,určitě najdete nějaké recenze na její osobu na netu.Recenze na toho pána,za který chodíme mi,jsem si našel mezi známími a pokaždé se dozvěděl,že vždy velmi pomohl,takže není žádných pochyb,o této metodě léčby.

?????? (Čt, 16. 2. 2012 - 03:02)

Jinak Mudr.Biljaková - pro ilustraci typický ukrajinský rodinný podnik

Obchodní rejstřík aktuální výpis , údaje platné ke dni: 09.01.2012, 6:00
Datum zápisu: 14.července 1995
Obchodní firma: STVP spol. s.r.o.
Zapsáno: 14.července 1995
Sídlo: Praha 4, Blatenská 2168Zapsáno: 14.července 1995
Identifikační číslo: 639 90 610Zapsáno: 14.července 1995
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Zapsáno: 14.července 1995
Předmět podnikání:
- koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
Zapsáno: 14.července 1995 - silniční motorová doprava - osobní nepravidelná vnitrostátní
Zapsáno: 18.března 1996 - zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb
Zapsáno: 18.března 1996 - průzkum trhu a poskytování informací
Zapsáno: 18.března 1996 - nestátní zdravotnické zařízení - druh a rozsah poskytované
zdravotní péče: ambulantní léčebně preventivní péče v oboru
pediatrie, všeobecné lékařství a akupunktura v rámci výše
uvedených oborů
Zapsáno: 21.června 1999 - pořádání přednášek, kurzů a seminářů
Zapsáno: 21.června 1999 - činnost účetních poradců
Zapsáno: 21.června 1999
Statutární orgán:
jednatel: MUDr. Viktoriya Bilyakova, CSc.
Praha 4, Chodov, Blatenská 2168, PSČ 148 00
den vzniku funkce: 16.ledna 2006Zapsáno: 30.ledna 2006
Jednání za společnost:
Jednatel jedná za společnost ve všech věcech. Za společnost se
podepisuje tak, že k vytištěnému nebo napsanému obchodnímu jménu
připojí svůj vlastnoruční podpis.
Zapsáno: 14.července 1995
Společníci:

Ing. Viktor Bilyakov, DrSc.
Praha 4, Chodov, Blatenská 2168, PSČ 148 00
Vklad: 34 000,- Kč
Splaceno: 100 %
Obchodní podíl: jedna třetina Zapsáno: 30.ledna 2006

MUDr. Viktoriya Bilyakova, CSc.
Praha 4, Chodov, Blatenská 2168, PSČ 148 00
Vklad: 34 000,- Kč
Splaceno: 100 %
Obchodní podíl: jedna třetina Zapsáno: 30.ledna 2006

Ing. Alexej Beljakov
Praha 4, Chodov, Blatenská 2168, PSČ 148 00
Vklad: 34 000,- Kč
Splaceno: 100 %
Obchodní podíl: jedna třetina Zapsáno: 30.ledna 2006
Základní kapitál: 102 000,- KčZapsáno: 14.července 1995

Výpis z obchodního rejstříku - aktuální výpis
Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy STVP spol. s.r.o. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce zobrazena rodná čísla a data narození fyzických osob, kompletní výpis včetně rodných čísel a dat narození naleznete v originálním výpisu obchodního rejstříku na stránkách justice.cz, IČO: 63990610

Výpis z obchodního rejstříku uváděný na stránkách serveru Kurzy.cz má pouze informační hodnotu k datu uvedenému v záhlaví výpisu, nenahrazuje oficiální výpis z obchodního rejstříku a nelze jej použít při právních úkonech, např. při jednáních se státními úřady. Oficiální výpis je možné pořídit u libovolného rejstříkového soudu, v jakékoli notářské kanceláři, na obecním či městském úřadě a na pobočkách pošty se službou Czech POINT.

Reklama

Přidat komentář