Reklama

Zachráníme léčitelství v naší zemi

Vážení (Po, 28. 6. 2010 - 20:06)

kašpar to má v popisu práce. A teď se mrknu, prozřu, a pustím do světa to nejlepší, co ten blbeček stvořil:-))).
Debílku použiji proti tobě tvoje vlastní zbraně:-)))))

kaspar (Po, 28. 6. 2010 - 13:06)

Myslím, že nebyl řidič,...Taky byl řidič... Píše to o sobě.

Jarda Čep (Po, 28. 6. 2010 - 13:06)

Myslím, že nebyl řidič, dělal tištáky, ne? Taky super kvalifikace....pro práci s
lidmi
jinak ovšem občas stojí za to ověřit si, kolik ten salonek stojí.....

Eliška (Po, 28. 6. 2010 - 13:06)

Jarda Čep byl řidič. Ale...Díky za info. Už musím jít, přeji pěkný den.

Eliška (Po, 28. 6. 2010 - 13:06)

jděte k panu Čapkovi, ten...Čapka neznám, já byla u prof. RNDr. Jarmily Riegrové, CSc. a částka za seminář mi přišla celkem symbolická. Nebo alespoň adekvátní, když si spočítám, kolik stojí pronájem prostor, její čas, který mohla trávit jinak, skripta, její čas věnovaný přípravě.

kaspar (Po, 28. 6. 2010 - 13:06)

jděte k panu Čapkovi, ten...Jarda Čep byl řidič. Ale ten přišel s něčím novým, Reiki už tolik netáhne. Světelné dráhy tomu říká. Princip je stejný, zaplať si kurzy a nepřemýšlej o tom.

Eliško (Po, 28. 6. 2010 - 13:06)

jděte k panu Čapkovi, ten má teorii resp. obchodní strategii, že pouze jeho "zasvěcení" je to pravé..ostatní nutno přesvětit... hahaha
jinak můj výpočet na základě jeho cen a udaného počtu "klientů" vedl odhadem k zisku několik milionům
vzhledem k tomu, že jeho vzdělání spočívá v zaplacení kurzů Reiki, tak dobrý ne? Dobrý kšeft..a teď ještě to přesvěcování...před tím, mám pocit, byl řidič ale možná že si to s někým pletu...

Eliška (Po, 28. 6. 2010 - 13:06)

taky naprrosto jednoduché...Nevidím souvislost. Nikdo mi neříkal, že mám něco cítit. Stejně tak já netušila,co prožívají ostatní. Jediné, co mě zajímá, je můj vlastní prožitek. A to tenkrát i teď. Jsem člověk, který věří jen sám sobě. Vyslechnu ráda jiné názory, ale věřím, až když si ozkouším sama. I kdyby to mělo znamenat, že si rozbiju hubu. Poučím se jen z chyb vlastních. Neříkám, že je to dobře. Ale jsem prostě taková.

ctitelka (Po, 28. 6. 2010 - 12:06)

To je mi jasné, ale proč...taky naprrosto jednoduché pokud se někdo kolem tebe začne drbat a bude tvrdit že má blechy zákonitě se začneš také drbat .Všimni si jen když ty si zívneš kolik lidí začne také zívat.tohle všechno už je dávno vyřešený jen je to podávaný jako něco nového .prostě nová reklama na starou věc.

Eliška (Po, 28. 6. 2010 - 12:06)

Aha, tak teď už jsem...Nevzpomínám si, že by mi někdo říkal, jak se mám cítit. Jednoduše jsem pozorovala, co se ve mně odehrává. A můj prožitek dozajista nemusí být totožný s prožitkem někoho jiného. Jak třeba může někdo jiný cítit, jak prožívám radost, zlobu, zármutek? V tom jsme přece jedineční.

Eliška (Po, 28. 6. 2010 - 12:06)

zřejmě vhodný typ na to,...Aha, tak teď už jsem chytřejší. V tom případě si Reiki zopakuji a poprosím lektorku, aby mě přesvědčila, že jsem milionářka a případně nadiktovala čísla do sportky. Když je tak lehké mě přesvědčit, tak by to mělo fungovat, ne? Fakt je, že už je to víc jak 5 let, co jsem to absolvovala a opakování by mi neuškodilo.

kaspar (Po, 28. 6. 2010 - 12:06)

domnívám se, až tak jako...Ne. Exaktní poznávání má jednu zásadu: Nedělám závěry z toho, co neznám. Vytvořím-li hypotézu, říkám jí hypotéza a neučím ji za prachy jako jedinou životní pravdu.
S hypotézami se dá pracovat, ale s mylnými pravdami ne.
Jo, a sisyfy používám k tomu, abych nemusel pracně formulovat to, co oni vyslovili mnohem lépe, než bych byl kdykoli schopen já.

Kašpare (Po, 28. 6. 2010 - 12:06)

domnívám se, až tak jako ty nevzdělán, že Svět a Vesmír jsou o trochu složitější instituce, aby na ně finančně zainteresovaný syfylis, či jak tomu říkáš:-))), mohl dnešními znalostmi dosáhnout. Myslíte si, že jste sežrali všechnu moudrost. A ona to není pravda. Nemáte v sobě kousek pokory.

kaspar (Po, 28. 6. 2010 - 12:06)

A k Prahladbhai Janimu: prolétl jako ohromná senzace světem, a pak už po něm neštěkl pes. Jako kachna ke zvýšení čtenosti posloužil, a nic dalšího se od toho ani nedá čekat.
Nebo víte seriózně něco nového?

protože jsi Eli (Po, 28. 6. 2010 - 12:06)

zřejmě vhodný typ na to, abys věřila tomu, co ti někdo řekne
čili zaplatila jsi kurz Reiki, tam do tebe nabušili, že budeš něco cítit no a ty jsi teď sama sebe přesvědčila, že to cítíš...

kaspar (Po, 28. 6. 2010 - 12:06)

vymyslet si energii????...Tak zase ze sisyfa:

Hodnocení: V medicíně jsou samozřejmě využívány různé druhy energií jak v diagnostice tak terapii, ale termín bioenergetika používá jen medicína alternativní a léčitelé. Termín energie používají ve zkresleném smyslu, často jím označují i nemateriální, „duchovní energii“ nebo mluví o zvláštním typu energie, bioenergii, biofotonech. Všechny takové interpretace odporují vědeckému významu termínu energie (viz Energie). Pomůcky a přístroje určené pro zachycování, měření nebo naopak ovlivnění této „energie“ měří ve skutečnosti něco zcela jiného než udávají léčitelé nebo neměří nic. Výsledky měření ani léčebné efekty těchto přístrojů nebyly objektivizovány. Kuriózní je iracionální směs vědeckých, mystických a filozofických názorů, které mají vysvětlil principy jednotlivých metod. Vzhledem k mimořádné širokému spektru metod této „bioenergetické medicíny“ uvádíme bližší údaje u jednotlivých výše uvedených metod.

To je ze slovníku, kdyby chtěl někdo vědět víc.

... (Po, 28. 6. 2010 - 12:06)

Výsledky pokusů s Reiki se dají najít na netu..kde nic tu nic...dá se to srovnat třeba s výsledky působení psychologa, rozhodně žádné léčení nenastává..čili to doporučují třeba jako uklidnění pro určitý typ pacientů .. tím nevyléčí nic z toho, co Reiki mistři slibují ...proč se také natáhli po 1989 k nám? protože tu cítili dobré kšefty...např. Reiki je typicky podnikání typu letadlo či pyramida...zaplatím si kurzík a už "školím" další

Eliška (Po, 28. 6. 2010 - 12:06)

horko cítí proto ,že...To je mi jasné, ale proč já cítím to, co cítím? Já, ne příjemce. A proč jsem to necítila před tím, než jsem absolvovala semináře Reiki?

ctitelka (Po, 28. 6. 2010 - 12:06)

Tak proč člověk, na...horko cítí proto ,že místo na které přiložíš je nemocné a proto je citlivé jak na chlad tak na teplo .Proto lékaři doporucují suché teplo nebo studené obklady.Když budeš dělat maséra tak také hned zjistíš jde má člověk nejvíce zatuhlá místa protože ty místa zčervenají po prvních tazích rukama.A pokud ještě pacientovu mysl podpoříš tím že do něj pouštíš svou energii tak jeho podvědomí ještě posílíš .Nic světaborného na tom není to mi věř.A jen tak mimochdem to co ty dokázak i můj pes .Prostě se ke mě přitulil tam kde mě nejvíce boleli záda a po určité době mě záda také přestali bolet .Pes také dokáže vycítit kde máte bolestivý místo.

Eliška (Po, 28. 6. 2010 - 12:06)

proč ne. Ale pozor, může...To je reakce na můj příspěvek? Jsem si ten odkaz rozklikla a našla jsem celkem nic neříkající diskusi. Teda, aspoň mě to nebaví. A nic nepíšou o tom, proč cítím, to co cítím.

Reklama

Přidat komentář