Reklama

Liposukce VI. pro 2006

katarina (Ne, 9. 4. 2006 - 21:04)

ahoj dorotko, smim se zeptat u koho jsi byla na těch lipkách? pořád jsem se nerozhodla, kam zamířit. díky.

Karol (Ne, 9. 4. 2006 - 15:04)

Dobrý den všem,
nemáte někdo zkušenosti s injekční lipolýzou?
Díky

Marky (Ne, 9. 4. 2006 - 09:04)

Ahoj holki, já mám dnes přesně měsíc po tumescenční liposukci vnitřních stehen a kolen, začínám být maximálně spokojená, ale to opravdu až tak poslední dva tři dny, četla jsem příspěvky Zuzky, musím říct, že její poooperační stavy jsou naprosto shodné jako moje, prádlo jsem nosila 14 dní atd. Uvidíme, jak to bude vypadat za další měsíc, ale prý to bude ještě lepší, tak už se moc těším. Já byla v Praze v Medicom VIP, odsáli mi z obou noh dohromady 750 mililitrů, meřím 175 cm a vážím 65 kg, každý mi říká, že mám hezkou postavu, ale já měla samozřejmě komplexy, moc mi to psychicky pomohlo, i když někomu by se mohlo zdát, že mi toho moc neodsáli.

Dorotka (So, 8. 4. 2006 - 18:04)

Ahoj Marki, ty tmavé oblasti jem měla taky a už je to v pohodě... Jinak k financím. První lipka 15.000 + 1.000 za prádlo, další 3 vždy za 14.000. Celkem tedy 58.000. Po té poslední největší oblasti jsem pěkně zmordovaná a oteklá (brali mi celkem 2 litry) a můžu říct, že jsem ráda, že jsem šla po kouskách. Mám to sice dražší, ale měla jsem vždy velmi lehký průběh rekonvalescence. Po vnějších stehnech a podprdelnících jsem šla do práce po 36 hodinách. Teď jsem ráda, že mám na to 4 dny... Jak dlouho ti trval zákrok a za jak dlouho jsi byla schopná jít mezi lidi?

Puzza (So, 8. 4. 2006 - 17:04)

Suso ja te miluju konecne jsem nasla spriznenou dusicku. Za prve toho tveho zubare mi urcite musis dohodit. Teda jest topu hodinu po cerstve plombe to je bomba. A provize bude neboj. Tady nektere damy taky pisou ze dohazujou bez provize a pritom berou a berou a berou.
A k te tvoji sousedce co potrebuje liposukci leveho kolena mam dobrou zpravu. Jsem na stope nejlepsimu doktorovi. Prestav si ze tvoje sousedka nemusi vubec nosit kompresni pradlo. To je bomba co. Ten doktor to dela podle nejnovejsi metody, kterou vynalezl nevlastni synovec nemeckeho doktora Sattlera. Kam se hrabe Linzer se svyma dvema tydnama. Ale upozorni ju ze ju nedohodim zadara. Ja na rozdil od Zuzy priznavam ze beru.

markéta (So, 8. 4. 2006 - 15:04)

Dorotko gratuluji. V létě budeš kočka. Můžu se zeptat na kolik tě to kompletně vyšlo?
Já mám dělané co ty nadvakrát a dohromady mě to stálo 40 tis. Teda bez kolen.

markéta (So, 8. 4. 2006 - 15:04)

Andělo, buď vklidu. Měsíc po je to normální. Já to měla po stehnech taky, postupně to mizelo a objevovalo se to už jen po cvičení nebo, ve velkém mrazu. Teď jsem půl roku po a nic. I citlivost se úplně vrátila do normálu. Takže žádné mravenčení, svědění, píchání, bolest. Měsíc je krátká doba. Mám měsíc po břiše, tak mám ještě otoky, a někdy to i svědí.

Anděla (So, 8. 4. 2006 - 14:04)

Ahoj holky.
Kobliho teď jsem se chystala napsat svůj problém a po přečtení pár stránek dozadu jsem zajásala - nejsem sama! Mám měsíc po lipošce vnějších stehen a odsáté oblasti se mi zdají pořád nějaké tmavé a při dosedání (např. na záchod) pořád bolí. Strašně jsem se bála, že to mám uvnitř nějaké přetrhané, či co... O tom tu ještě nikdo nepsal, o těch tmavých oblastech. Tak díky Zuzce a ještě asi ?Dorotce? nevím, kdo psal ten druhý příspěvek, za radu. Počkám ještě pár týdnů a uvidím. Musí to zmizet!!!!!
To jsme opravdu jen my dvě, komu se to udělalo?

SUSA (Pá, 7. 4. 2006 - 23:04)

Ahoj Puzzko,ty jsi teda talent a ta tvoje nezištnost mě bere.Ještě k tomu mému zubaři je fakt dobrý.Onehdá mi dělal blombu povídá tak ted dvě hodiny nejíst.Tak jsem si za hodku dala tatarák s topinkou a nic se nestalo.Dobrá práce zub vydržel,tak že vám radím-mám to vyzkoušené na vlastním těle stačí hodka. Mám na tebe prosbu mám sousedku,která byla u specialisty-víš on je specialista na liposukci pravého kolena.Užasná práce,je velice spokojená,ale má velký problém,nemůže najít specialistu na levé koleno.Nevíš o někom? Já jí řikám at to skusí jinde-nellépe co nejdál od bydliště,ale ona chce úzkou specializaci.Porad? nebude to zadarmo,máš s těmi sukcemi zkušenosti já řikám sukce jako sukce,hlavně že se saje.Pa

Dorotka (Pá, 7. 4. 2006 - 22:04)

Ahoj, tak po této středě mám za sebou kompletní rekonstrukci podvozku. Během 2 měsíců jsem podstoupila 4 liposukce: 1) vnitřní stehna + kolena, 2) horní + spodní břicho, 3) vnější stehna + podprdelníky, 4) zadek + pas + boky. Mám dole celkem přes 5 litrů tuku a to by mi už mohlo stačit. Tak za půl roku dám vědět, jaké jsou výsledky. Ahoj všem a buďte se sebou spokojené - to pak nebudete mít potřebu tady plivat jedy.

Puzza (Pá, 7. 4. 2006 - 07:04)

Zdravim holciny. Suso vidim te jako mou budouci nejlepsi kamaradku. Budem si urcite rozumet. Ja byla na sesti potratech jestli budes potrebovat kontakt tak dohodim.
Trapna Zuzana nema sanci.

Zuza (Čt, 6. 4. 2006 - 20:04)

jezisi to je nalet jehovistu nebo jsou erupce na slunci? Je tu nekdo pri smyslech nebo jste se rozhodly tuhle diskuzi zmenit na Xaverov?Fakt to nekomu stoji za to, tak nevim, jestli je pisatel stastny clovek, kdyz nema nic jineho na praci...jeste ze zivot je o necem jinem a ja uz tady nic nepotrebuji, kdybych byla na zacatku tak asi zoufam. No, hlavne ze vam chutna:-))))

Susa (Čt, 6. 4. 2006 - 18:04)

Puzzo,to je super,uvažuju,že pujdu na 6lipku a to je bezkonkurenční.Mám pro tebe návrh,byla jsem 5x u zubaře a nyní hledám stránku,kde bych převzala jako hlavní poradce,takže kdybys potřebovala,tak ti na revanč poradím,nebo vnutím svého zubaře.Kdyby to bylo málo tak ještě přihodím právní poradu.Měla jsem 6 soudů,dva jsem projela,jeden se ještě táhne,ale už v tom umím chodit .Tak JU?Susa

Puzza (Čt, 6. 4. 2006 - 17:04)

Holciny mam pro vas nabidku ja jsem byla na 5 liposkach u nejlepsiho doktora ve stredni Evrope ma kliniku v zapadnich Cechach. Neni vubec drahy a liposku dela takovou metodou ze se stahovaci pradlo po 4 dnech muze zahodit. Odsavaci kanyly ma tenky 1-2 mm. Na kuzi nezustavaji vubec zadne jizvicky. Co je proti tomu Linzer se svyma dvema tydnama ve stahovacim pradle, vysokou cenou a nutnosti oprav.
Za maly uplatek vas k nemu dohodim.

Zuza (Čt, 6. 4. 2006 - 16:04)

Ach jo

Sona (Čt, 6. 4. 2006 - 16:04)

Zuzanko Iva má pravdu. Jak na tebe někdo může být tak zlý na takovou hodnou holku, která se nezištně dvacetčtyři hodin denně s námi dělí o své bohaté zkušenosti.To všechno na úkor svého soukromeho života.
Ale my co tě máme rádi tě nedáme.

Zuza (Čt, 6. 4. 2006 - 16:04)

Ivo, ja se snazila uz drive tohle resit s adminem, bohuzel marne. Neni to poprve, co si tu vystupuje nekdo nejen mym jmenem, ale taky si uzila Katka, kde nasimi jmeny psal nekdo neuveritelny pitomosti. Je to marny, registrace neexistuje a je to na skodu teto diskuze. Uz jsem to psala, provozujeme sve forum o motorkach, kde bez registrace by to nebylo mozne udrzet v mezich slusnosti, Vsude se najde nejaky cvok nebo se nekdo rad necha unest diskuzi za hranice slusnosti - bezne je upozornime na nevhodne chovani a pak se da zablokovat IP adresa nebo smazat vulgarni prispevky, od toho tam admin je. Tady je to hodne volne a dle toho taky uroven. Obvykle tu kazdeho normalniho otravi a jde jako Hana jinam. Pitomosti nikoho nezajimaji.

iva (Čt, 6. 4. 2006 - 15:04)

V tom případě bys Zuzko měla upozornit správce těchto stránek, když někdo na Tebe uvede mobil bez Tvého vědomí a ještě propaguje něco Tvým jménem. Vůbec nechápu, proč tato diskuse není pod registrací osob, tím by se zabránilo takovým nedorozuměním a zbytečné vtipálky by to odradilo. V jiných diskusních fórech má zakladatel diskuse právo vyřadit registrované osoby z jeho diskuse, když šíří takové nesmysly a zakázat jim přístup. Tady se z toho stává postupně pomlouvací bojiště a uniká smysl podstatných informací (podle mého názoru, každý ať si udělá obrázek sám).

Monika (Čt, 6. 4. 2006 - 15:04)

Omlouvam se, poslala jsem to dvakrat, mame v praci pretizenou sit a sem tam to nefunguje. Vsichni asi blbnou na netu.... No, byla jsem v Ostrave u MUDr. Stefan Lisanik. A spokojenost? Zatim maximalni. Uvidime jak to bude pokracovat dal.

Zuza (Čt, 6. 4. 2006 - 15:04)

Moniko, gratuluju, jeste kdybys napsala kde si byla, treba je to tip pro nekoho kdo se jeste rozmysli, i kdyz ja jsem bojovnik proti narkozam, nekdo muze mit stejne duvody a je to pro nej treba snesitelnejsipredstava. At jsou tu informace o vsem:-) Dik.

Reklama

Přidat komentář