Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 12:01)

Martino, nemusim:-)....mas pravdu, kazdy je strujcem sveho stesti...a tebe na rozdil ode mne ceka nejake rozhodnuti:-)...ja nepremyslim kam jit, ja to vim:-)

Tana (Po, 9. 1. 2006 - 12:01)

Jajo - smekam.

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 12:01)

Jajo, zamysli se hlavne sama:-)....tahle diskuze vznikla na myslence, ze si tu budeme vymenovat dobre a spatne zkusenosti tak, aby nikdo nenaletel...aby mel kazdy moznost na dostatek informaci, co muze pozadovat za sve penize a kde ktery doktor z nas zkousi delat blbce, jen proto, ze o liposukcich obecne bylo vzdy malo informaci.Tady se doctes, kde to delaji levne...a vse najednou od nekterych a ode mne, kde to delaji kvalitne a mozna i za vetsi penize, ale za kvalitu se ruci.....jsem alternativa.To, ze napisu, ze nekde to delaji spatne, tim je nechci urazet, ale varovat dalsi, aby nemusely pak resit slozite opravy...je to z dobre viry a ne ze spatne.....Mozna se pouci i ten doktor a bude to pro dalsi jen lepsi.Porad jeste ctu na ruznych webech blbosti, co nejsou seriozni informace....a tak se snazim dat to co vim do placu, Vyber je na kazde...nikdo nemusi chodit tam kde jsem byla ja, ja nikoho nenutim, jen informuji. Pokud to nekdo nechape, neni to moji vinou....Alergii na dealery mam, to nepopiram, je to prave proto, ze kazdou diskuzi pokazi svymi neuprimnymi prispevky....v ychvalovani, jako zkusila jsem, je to vyborne je nefer, pokud se to nezaklada na pravde a je to hnane jen myslenkou prodat. To mi vadi! A tak me nekdy pripada, ze se to tu staci k tomu samemu jako je diskuze o Avonu...pravdy se nedoberes. Skoda...ja uz jsem proste na tom tak, ze si muzu dovolit se o sve zkusenosti podelit jen tak...nechci za to nic, ale obvykle sklizim jen nepochopeni...vztek a jesitne vylevy....Tam kde jsem - jsem vlastni silou, nic zadarmo nedostavam...snazim se a snazit se muze kazdy, ale moje snaha je na urovni, pod kterou nejdu ani v osobnim ani profesnim zivote. Od obecnych informaci neprechazim na osobni utoky dopisovatelek, neresim cim se zivi, ani jakou maji povahu, diskutuji jen a jen o liposukci. Zkus to taky:-)

Martin (Po, 9. 1. 2006 - 12:01)

Zuzo konec koncu vysvetlovat mi to nemusis, me je to jedno!!! Kazdy strujcem sveho stesti.Mejte se tady krasně

Jája (Po, 9. 1. 2006 - 12:01)

Takovouto úroveň měl chat, kdy se začínal šířit internet do domácností...bohužel ačkoliv spíš bohudík jsem z generace, která s PC rostla a chat jí neunikl...taky jsem zažila několik takových to stylů jednání, avšak milé dámy, byly to náctileté děti...které se díky anonymitě internetu vydávaly za něco čím zdaleka nebyly.Ať si chodí kdo ke komu chce, tedy k lékaři, podstatné je, že patrně tento Váš chat vznikl za účelem informací mezi různými pacientkami, lidské rady ve věci která se prostě běžně neřeší a každý druhý si bude klepat na čelo, když se mu svěříme...no ano je to tak. Zuza má asi víc peněz, lépe řečeno nemá důvod vrážet je někam jinam než do liposukcí, nevím, nechci urazit...má tedy svou kvalitu, což je asi dr. Linzer...budiž má právo. Z druhé strany, chce-li poradit jaký pan doktor je, nemusí se ohánět jmény druhých a ihned je špinit, z druhé strany, co jsem stihla pochopit, liposukcí má dost, mno má-li více zkušeností, ale na jednom těle, je na nás do jaké míry to budeme brát s rezervou ...avšak vždy poradí a kolik z Vás bylo u Linzera kolik u Procházkové, prostě poradí...Kdo jiný má u těchto lékařů poradit, někomu jako já...tedy někomu kdo se teprve chystá k zákroku, upozorňuji že jsem si vybrala někoho úplně jiného i když jsem o nich uvažovala, když né někdo kdo u nich byl...Je jen na Zuze jestli jí není trapně pakliže je jakousi dealerkou, protože jestli je, pak je dle mě neschopná když si někoho nedokáže přesvědčit osobně, ale jen na internetu...není to blbost, jak prokáže, že ten a ten pacient je dohozen od ní-i já mám svůj nick ačkoliv je to má reálná přezdívka, nikoho nenapadne jak se doopravdy jmenuji...Nic proti tobě Zuzo, ale nic s tebou, je to můj osobní názor. Zároveň ale musím dodat, že s tebou nijak nesympatizuji, neznám tě...jsi pro mě někdo, kdo mi možná pomůže některou z myšlenek zodpovědět. Je opravdu nechutné, že jsme tak netolerantním národem a hlavně asi také naprosto nedůvěryhodným. Lidi, ženský zamyslete se...

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 12:01)

Martino, Dr.Linzer neco takoveho nemel nikdy zapotrebi, aby potreboval dohazovat klientky...ani driv, ani ted, je to vyhledavany odbornik a jezdi za nim klientky i ze zahranici...pokud vim, maka v jednom kuse - jeho to totiz nejspis bavi:-)

Tana (Po, 9. 1. 2006 - 12:01)

vsichni vi ze delas pojistovaji agentku a v oboru o tobe nikdo nic nevi.ses ten trapnej obihac baraků a diskusi na doktorce.

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 12:01)

Martino, na hlouposti Tany reagovat nemusim, to jsou nadavky a nesmysly hnane psychickou poruchou....Ja preci muzu predat zkusenosti jen z toho co znam...kdyz jsem u nekoho nebyla nebo nemela moznost videt jeho praci, nemuzu se vyjadrit a hodnotit - za tu dobu co jsem se o liposukce zajimala jsem zazila Dr.Vrbickeho,Francu, Simka,Linzera a Prochazkovou. Simka a Prochazkovou ne na svem tele. A tak muzu rict, kde spokojena jsem a co bych s klidnym svedomim doporucila a co ne....nic vic ani nepisu, pisu kriteria, podle kterych bych se rozhodovala ja znova...a snad to nekomu pomuze v rozhodnuti ...ale kazdy ma svuj rozum a vyber je na kazdem. Nic za to nemam a o liposukce se zajimam jen protoze mam tu zkusenost...a mam co predat. Zivim se necim jinym a ani si dost dobre nedovedu predstavit, ze by mi za moje sluzby nekdo neco chtel davat...nebo ze bych si ja o neco nekde mela rikat:-), byla bych neverohodna jako avonlady:-))))...to opravdu nemam zapotrebi. Katku treba znam osobne, ac je z Brna, uz jsem se nekolikrat setkaly a prave ona byla u Prochazkove...mimochodem, dr. Prochazkovou ja osobne vubec neznam:-), nikdy jsem ji na zivo nevidela a ani ona me:-), znam jen jeji praci na vlastni bulvy:-))))).Nabizet nejakou provizi za dohozene klientky mi prijde tak socialni, ze bych na to nepristoupila....chapu, ze nekoho to zajima, ze ma nejakou nouzi, tu ja rozhodne nemam...uz protoze ja mam ve sve profesi dost dobre jmeno, ktere bych si nespinila necim takovym jako je dealerstvi cehokoliv.

Tana (Po, 9. 1. 2006 - 11:01)

:-))))a zazvonil zvonec a pohadky je konec.

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 11:01)

Martino, doba se znacne posunula od te doby co mas na mysli - to nebyla akce Dr.Linzera...a taky neni zdaleka vsechno pravda co Sametka kdy povidala...(bohuzel jsem se az pozde dozvedela, ze ji silne strasi ve vezi)Pokud vim, byla to tehdy jeji snaha - neco ziskat zdarma a to pres Bazanta - ktery stejne pokud vim nesplnil co rikal, podle meho nazoru to byla jeho politika, kterou zneuzil i me a i ja jsem z tech napalenych, cena vykonu na konzultaci tehdy byla ji nez pak mi nakonec predlozil Bazant ucet - tyhle veci sly mimo Dr.Linzera a ja jsem jedna z tech ktere se za to Dr.Linzer omluvil a velice rychle spolupraci s timto pochybnym clovekem ukoncil a odesel pracovat na Staromak - kde pokud vim, nic takoveho nehrozi. To je uz o vysoke urovni vsech zucastnenych. Bohuzel na sladka slova Bazanta naletel i doktor...kdyz jsem ted nedavno videla hodne lechtivy casopis s bazantovou zenou - ktere je tam videt az do krku, doslo me, jaka to byla spolecnost. A chybami se clovek uci. Takze nesud z polopravd a poloinformaci a nestav se Martino na stejnou uroven jako ten kdo si tu rika Tana a Jindriska a jeste jinymi jmeny. Vim, ze pan doktor mel z diskreditace sveho dobreho jmena hodne tezkou hlavu a spatne svedomi a proto nabizel v Jihlave zdarma korekce rozdelane prace, kterou jeste delal pro Medikom - ovsem uz za sve penize, kterymi musel zaplatit nejen sal a personal, taky nastroje a tum. tekutinu...protoze Medikom shrabnul svych 27 tis.a na klientkam nabizel, ze korekce bude delat jeho nova doktorka, ktera nemela ale vubec zadne zkusenosti, zato velke sebevedomi...a chudaci potrefeni.....

Tana (Po, 9. 1. 2006 - 11:01)

A zadara jako provizi

Tana (Po, 9. 1. 2006 - 11:01)

Aha sme doma.Kez by Linzer Zuzane vycucl mozek.Byl by pokoj.

Martina (Po, 9. 1. 2006 - 11:01)

No to snad neni pravda, holky?Omlouvam se, jestli jsem to zavinila ja, tim, ze jsem se zeptala Zuzany na to, jaka je pani doktorka Prochazkova, necekala jsem ze to bude mit takovy ohlas a ze vznikne takova hadka.Zuzo a to, ze to pan Linzer nema zapotrebi neni zas az tak pravda, nechtela jsem se do teto debaty zapojovat, je mi jedno kdo si bere provize a kdo ne, kdo to dela,nebo nedela. Ale bylo potvrzene ze Sametka z Liposukce, mela myslim, abych nekecala 3 liposukce zdarma, protoze nalakala dalsi lidi, to bylo tenkrat potvrzene(sama se k tomu priznala)......ale konec koncu me je to jedno, ja se jen ptala na pani doktorku Prochazkovou a chci jit na liposukci, to je jedine na co jsem se chtela zeptat. Presne jsem se bala, ze to takto dopadne, tak se omlouvam, ze jsem se ptala.Holky tato diskuze je o liposukci, ale posledni hodinu to tady vypada jako diskuze o kravach, smradlavkach, pojištovackach atd.....holky stoji vam za to se kvuli tem ubohym příspevkům vubec rozcilovat, ja myslim, ze je lepsi to ignorovat!!!!Mejte se krasne, ja se radeji rozhodnu sama, bez porad s kymkoliv, je to skoda!!!!!!

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 11:01)

:-))))))) hi hi hi, myslis, ze by se doktor takoveho vehlasu zabyval necim takovym? Ale no tak....:-))))))

Tana (Po, 9. 1. 2006 - 10:01)

A od tebe se vsichni dozvi jen o Linzerovi a prochazkove.Linzer asi lituje ze zijes.

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 10:01)

Tano, dochazi fantazie...zacinas se opakovat, je to nuda, pridej, jinak si pozornost neudrzis:-)))), tak sup sup, bav nas.....

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 10:01)

Hihihihihihi...za to od tebe jsou informace jen a jen o liposukcich co? :-))))))))))))od tebe se dozvedi uplne vsechno:-))))))

Tana (Po, 9. 1. 2006 - 10:01)

Zuzano furt jenom dokazujes jaka jsi krava. Nez se sem vecpalas tak to bylo o liposukcich. Tak to s tebou dopadlo vzdycky. Krava ses a krava zustanes.

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 10:01)

..Hromnice je taky pekny jmeno:-))))) a taky treba nejaky chlapa jeste, at to neni fadni:-))))))Qvido?

katka (Po, 9. 1. 2006 - 10:01)

Ja navrhuju Bozidaru, Kordulu ci Kunhutu :-))

Reklama

Přidat komentář