Reklama

zamlklé těhotenství

Návštěvník (So, 21. 7. 2007 - 20:07)

Kokodáááááááák slepičky, držte se za pičky!

Katka (So, 21. 7. 2007 - 10:07)

Jani, tak to teda musela být hrůza. Ten život je fakt někdy potvora a je hodně těžké být optimista a myslet na lepší budoucnost.
Holky "snažilky", berete nějaké vitamíny? Jako např. Babyplan? Četla jsem, že je vhodný i pro přípravu na těhotenství. Jaké máte zkušenosti?
Díky

Jana (St, 18. 7. 2007 - 15:07)

Já jsem přišla o miminko v osmém měsíci těhotenství.Porodila jsem ho mrtvé,uškrcené na pupeční šňůře.Myslela jsem,že se zblázním.Do roka jsem byla opět těhotná a dnes je synovi 18 let.Jsou události na které člověk nezapomene celý život.Ahoj všichni a držím palce.

Magda (St, 18. 7. 2007 - 12:07)

Jé,Leni,tak to děkuji za útěchu.Ale mně by jedno stačilo:-)Mám už doma 7 letou kočku.

Lenka (St, 18. 7. 2007 - 11:07)

Taky jsem o jedno mimi přišla a za 3 měsíce jsem čekala dvojčata...dneska je jim skoro 11 let mojim zlatým holkám...

Magda (St, 18. 7. 2007 - 11:07)

Hm,tak já jdu dělat těstovinový salát.A k večeři okurku..Těch mám nadúrodu.Snad s těmi kily zatočíme.Tak díky,Katy,za odpověď.Je fakt,že já předtím 3 měsíce jenom hubla (7 kg),protože mi umřela maminka.Tak asi v tom má to tělo jeden velký zmatek.Už by to chtělo trošku klidu.Snad brzy přijde...Papa

Katka (St, 18. 7. 2007 - 10:07)

Ahojky, já jsem spíš zhubla, protože jsem téměř nic nejedla, jenom jsem pila kafe. Teď už ovšem opět nabírám.... Magdi, myslím si, že za to kyselina listová nemůže, spíš je to reakce těla na to, co se stalo. Takže můžeš běhat a skákat jak chceš, ale mozek dá příkaz a tělo si začne dělat zásoby a pokud je organismus dobře "zásoben", lépe se se vším vyrovná. Takže já bych to viděla na přechodný stav, neboj, ono se to srovná.
V rámci přibírání na váze si jdu k obědu dát borůvkové knedlíky :))

Magda (St, 18. 7. 2007 - 08:07)

Ještě jsem se chtěla zeptat,jaké máte zkušenosti s užíváním kyseliny listové.Záhadně jsem přibrala od zákroku 2 kg,aniž bych změnila jídelniček.Pohybu mám naopak více,když teď se nemusím zase omezovat.Tak nevím,můžou za to snad vitamíny v ní obsažené? Jak to máte s váhou vy?Čauky a všem hezký horký den.

Magda (St, 18. 7. 2007 - 08:07)

Ahojky,tak jsem včera absolvovala po 2 týdnech od zákroku kontrolu u své dr.Jsem už týden zcela bez špinění a krvácení, jen srdíčko to bolí.Jak jsem předpokládala,ty maminy s bříšky a miminky po šestinedělí u mě udělaly své, slzičky byly..Odpoledne jsme vyrazili k vodě a vedle nás opět nádherné mimčo.A tak z toho byla depka na celý den.Naštěstí...,dnes už zase žiju těšením se na září,kdy to zkusíme znovu.A v pondělí vzhůru do práce.
P.S.Známá se stejnými problémy jako já podstoupila zákrok v pátek, takže bojovala jen o dva týdny déle.A já zírám, kolik nás je.

Peťula (St, 18. 7. 2007 - 07:07)

Ahoj Vlaďko, myslím si, že se nemusíš bát. Teď jsi vlastně v šestinedělí a to se děloha pročišťuje, takže je normální, když se občas objeví nějaké špinění či krvácení. Teda alespoň doktoři mě na toto upozorňovali, že se to může stát. Ale pro klid duše se raději poraď se svým Dr.

Vladka (Út, 17. 7. 2007 - 22:07)

Ahoj dlouho jsem se neozvala,zarazilo mě,že sem píše někdo kdo tady nemá vůbec co dělat...a ješte k tomu je vulgární.Chtěla jsem se zeptat jestli je normální když jsem 17 dní po revizi k vúli zamlklému potratu a někdy špiním a za dva dni opět krvácím ale jen nahnědlou krev a dnes opět nic,pouze slabě špiním,dokonce jsem použila na chvíli tampon na koupání v bazenu,a take jsem s manželem měla styk,nevím jestli to není ještě moc brzo,a tak mam obavy.Díky Vladka

Peťula (Út, 17. 7. 2007 - 15:07)

Katko, díky moc!!!

Katka (So, 14. 7. 2007 - 11:07)

Ahoj holky, hm, zajímavé,minulý příspěvek jsem psala včera odpoledne a asi někde bloudil a zobrazil se dle času až večer. To je jedno. Áji, u mě šlo taky o první těhotenství a fakt je, že jsme se vlastně vůbec nesnažili, spíš naopak, selhala antikoncepce. Ovšem na mimčo jsme se opravdu moc těšili.Já jsem měla obavy, aby se plod dobře zahnízdil a ani ve snu mě nenapadlo, že by taky mohl přestat růst. Ironií je, že ten plod byl uhnízděn dokonale /dle lékaře/, bohužel v nepořádku bylo něco jiného. No a teď mám samozřejmě strach, že až to za ty 3 měsíce zkusíme znova, tak to nepůjde a pak taky budu trnout hrůzou, aby se opět nejednalo o zamlklé těhotenství. A přestože si říkám, že se v tom takhle nemůžu patlat, tak to v té hlavě prostě je. Ale to znáte samy, ne?
Peťule a všem "snažilkám" hodně zdaru!!!!

Katka (Pá, 13. 7. 2007 - 19:07)

Ahoj holky, mně doktor říkal, že většinou doporučuje počkat 6 měsíců, ovšem přihlíží k věku ženy, takže mně doporučil 3 měsíce. Tak jsem si odvodila, že jsem "stará" :))). Je mi 33, tak nevím...... :)) Jak píše Isand, příroda si řekne sama a pokud asi nemáte žádné velké problémy, tak proč to nezkusit. Hodně štěstí!!!

Peťula (Pá, 13. 7. 2007 - 18:07)

Sorry holky, nějak se mi sekl počítač a nešel mi tady ten příspěvek vložit, ale jak tak koukám tak tady je několikrát:-)

Peťula (Pá, 13. 7. 2007 - 15:07)

Ájo, u mě taky šlo o první těhotenství a povedlo se nám to po půl roce snažení. Teď už mám půl roku od revize, takže už vlastně oficiálně dle mé Dr. se znova snažit můžeme, ale i přesto jsme začli se snaženíčkem po 4 měsících.

Peťula (Pá, 13. 7. 2007 - 15:07)

Ájo, u mě taky šlo o první těhotenství a povedlo se nám to po půl roce snažení. Teď už mám půl roku od revize, takže už vlastně oficiálně dle mé Dr. se znova snažit můžeme, ale i přesto jsme začli se snaženíčkem po 4 měsících.Říkala jsem si, že půl roku nemůžu vydržet, když tak po mimču oba toužíme. To čekání bylo na jednu stranu hrozné, ale na druhou stranu mi to i uteklo!!

Peťula (Pá, 13. 7. 2007 - 15:07)

Ájo, u mě taky šlo o první těhotenství a povedlo se nám to po půl roce snažení. Teď už mám půl roku od revize, takže už vlastně oficiálně dle mé Dr. se znova snažit můžeme, ale i přesto jsme začli se snaženíčkem po 4 měsících.Říkala jsem si, že půl roku nemůžu vydržet, když tak po mimču oba toužíme. To čekání bylo na jednu stranu hrozné, ale na druhou stranu mi to i uteklo!!

Ája (Pá, 13. 7. 2007 - 14:07)

ahoj holčiny, moc Vám děkuju za zprávičky. Opravdu jsem z toho špatná. Moje ségra čekala stejně jako já mimčo, tak jsme si říkaly jak to bude super. Hrozně se teď bojím, že mi nepůjde otěhotnět nebo že bude jiný problém. A u vás se také jednalo o první těhotenství? A po jaké době jste se opět pokoušely?

Peťula (Pá, 13. 7. 2007 - 14:07)

Ahoj holky, Ájo, myslím si že z histologie strach mít nemusíš. Prostě se jen snaží zjistit, co bylo příčinou. Mi doktorka sdělila, že to bylo klasické zamlklé těhotenství, a to se prostě stává. Že to příroda tak chtěla. Než aby na svět přivedla nějaké špatné mimčo, tak to radši za včasu ukončí. A taky to může být prý tím, že se na nějakou dobu uchytí né zrovna kvalitní spermie, která se déle neudrží a proto to takto dopadá:-(

Reklama

Přidat komentář