Reklama

Herbalife

Nalití čistého (So, 1. 3. 2008 - 16:03)

Jen živé plodí žívé.Mrtvý prášek to určitě není.Zijem přesto,že toto svinstvo jíme,ne proto.Clověk je živ a zdráv ne z toho,co snědl.ale z toho,co tělo dokázalo zužitkovat.Dneska to není o tom,jak zdravě žít,ale jest-li jsme tak schopni žít.Tělo dokáže efektivně zužitkovat minerály avitamíny pouze v ORGANICKE podobě ve formě věcí nacházejících se v žívé přírodě kolem nás.To,že je zasraná civilizací nás nutí VYBIRAT to nejlepší,nejčistší.Je to samozřejmě problém,ale jediné východisko.Zákony přírody platí pro všechny.Když je nedodržujeme,neznamená to,že neplatí.My se k nim jenom pět minut po dvanácté s pokorou vrátíme,když budeme zkoumat,jak vlastně funguje princip bunky,a co potřebuje k životu.Samozřejmě lidé odjakživa hledali zázraky všelijakých herbaleif,aby se nemuseli vzdát svých všelijakých závislostí,které jim zdraví ničí,akteré by za ně tu práci udělali.Bohužel jenom úsilí na všech frontách přináší výsledky tak,jako i vjiných činnostech života.Místo hledání zázraků by jsme na sobě měli začít makat,a léčit PRICINY našich neduhů.Doktoři budou už léčit jenom příznaky.Zdravý životní styl zahrnující psychiku,výživu,nejde napěchovat do sáčku zvaný herbalief.Je to celoživotní snaha a disciplína.Alibisticky poukazovat na to,že je všechno zasrané je jenom výmluva,pohodlnost ze sebou něco kromě spolknutí zázraku udělat.

Návštěvník (So, 1. 3. 2008 - 16:03)

no jjakube...já tedy vidím a ne vydím....jasně že když se člověk začne zajímat o to co jí a začne se o sebe starat,že mu to pomůže....at je to Herbalife nebo něco jinýho......musím změnit své návyky,at už s Herbalajfem či bez něj.....mám mnoho cest na výběr......

jjakub (So, 1. 3. 2008 - 14:03)

"V jednoduchosti života je zdraví.Dřív,než tu byl Herbaleif,tu byl člověk uprostřed přírody,kde měl všechno." Někdo je tu dost omezenej Herbaleif tu je 28let a ta tvoje čistá příroda? tu tady bohužel nevydím déle jak 28let takže se vraťme na stromy a doufejme že se příroda sama zregeneruje a bude tak čistá jako dřív. Jinak Herbaleif mi pomohl.

Nalití čistého (So, 1. 3. 2008 - 10:03)

Dřív,než tu byli různí vykukové typu herbalaif,atd,byl tu zdravý selský rozum.Ten používejte i dneska.Rikat,že nemáme jíst ovoce a zeleninu,protože by jsme umřeli je fakt k pousmání.Je to totiž to nejmenší zlo.Je tam milion jiných věcí,o kterých nemáme ani ponětí,a jsou možná důležitější,než to,co zatím víme.Zivý enzym se nepodařili vyrobit.Klíčivá síla se nedá napodobit.Jablko,byt postříkané pesticidy má milionkrát větší zdravotní účinek pro tělo,než mrtvý prášek dobře zabalený a nazvaný přírodní.Používat samozřejmě hlavu a jíst co nejvíc ve formě Bio.Znovu opakuji,firmu made in příroda,do které jsme byli zasazeni nenapodbí nikdo.Jen návratem k ní,můžeme být zdraví.Všechno ostatní je ohlupování byznys všelijakých Lenek,Zit,a vykuků.V jednoduchosti života je zdraví.Dřív,než tu byl Herbaleif,tu byl člověk uprostřed přírody,kde měl všechno.

Zita (Pá, 29. 2. 2008 - 18:02)

To je pěkná kravina, víš jaké hnusy se prodávají v obchodě v Čechách, myslím zelenina a ovoce dovážené ze Španělska té nejhorší kategorie pěstované ve sklenících za pomocí chemie? To Herbalife je o 100 procent méně chemické než konzumace těchto hnusů. Pokud si to sám nevypěstuješ na zahrádce, tak zde nevyprávěj o zdravé zelenině a ovoci.....Zita

Lenka (Po, 25. 2. 2008 - 20:02)

Nalij čistého vína sám sobě - kolik myslíš, že při dnešním způsobu pěstování, dopravy a skladování v ovoci a zelenině těch vitamínů je?
Tím svou denní potřebu nepokryješ ani náhodou. A že se květák bělí Savem, a všechno chemicky stříká, aby to aspoň chvíli vydrželo pohledné, nevadí?
Ale je na trhu aspoň pár kvalitních přírodních doplňků, které chybějící živiny dodají.
Tím ovšem nemyslím Herbalife, to je kapitola sama pro sebe.

Návštěvník (Po, 25. 2. 2008 - 20:02)

Dokud budou blbý, bude i Herbalife:-)

Nalití čistého (Po, 25. 2. 2008 - 18:02)

Přírodní báze jsou vitamíny v ovoci a zelenině.Ty jedině jsou tělu k užitku,protože je umí zpracovat.Jsou opravdu živé jako je živé lidské tělo.Zbytek je podvod a ohlupování.Firmu made in příroda nikdo nenahradí.Ani herbalaif a miliardy jiných věcí vymyslených člověkěm.

Pavel (Ne, 24. 2. 2008 - 18:02)

Zkušenost s produkty Herbalife (hlavně programem ShapeWorks) mám osobní několik let a jsem naprosto spokojený. Produkty jsou naprosto na přírodní bázi - nedostáváte do organismu žádnou chemii a obsahují velké množství kvalitního proteinu v minimu kalorií. To je základ toho jak účinně zhubnout - A NEPŘIBRAT! Nesmíte ale Herbalife kupovat z internetu - tato společnost žádné stránky s internetovým prodejem nemá, vše se děje přes konzultanty. Jistě najdete na netu stránky několika "šejdířů", kteří nabízejí tyto produkty za nižší ceny - mohu ale opět z vlastní zkušenosti říci, že produktu je v balení vždy méně než od konzultanta, o kvalitě složení nemluvě. Pokud Vám někdo říká, že Herbalife a produkty ShapeWorks jsou chemie, tak je to naprostý nesmysl. Můžete mne kontaktovat na e-mailu pajus29"seznam.cz

Jipka99 (So, 23. 2. 2008 - 22:02)

No máte slovník, že by se za něj nemusel stydět ani dlaždič...

Soňa (Čt, 21. 2. 2008 - 20:02)

Petro, co napsala Jana přesně sedí. Z Herbalifu zbyl už jen pěkně zprofanovaný název. Moje sestra si pěkně rozhodila metabolizmus.O zdraví už to dávno není. Ale můžu ti doporučit výrobky Sunkins, jsou české a hlavně fungují. Já jsem si objednala InTermo a Family In a zatím za 2 měsíce jsem shodila 6 kg. A dobře chutnají, jo, ještě mám InPure.

Petra (Čt, 21. 2. 2008 - 17:02)

A nemáte někdo zkušenost s Herbalifem co se týká zdraví? Už rok mám nesnesitelné bolesti žaludku, je mi pořád špatně a nic mi na to nepomáhá. Z Herbalifu mi slibují, že mi pomůžou. Mám jim věřit? Pomohly někomu s vás přípravky Herbalife na nějaké zdravotní problémy?

Jana (St, 20. 2. 2008 - 23:02)

No Herbalife - předražená dieta, která kdysi snad bývala dobrá, ale teď je plná chemie a hlavně živin je málo. Zkuste se podívat po českých výrobcích - a najdete spoustu za daleko lepší ceny. Znám mnoho distributorů, které drží u Herbalife jen 100% zisk na prodeji zákazníkům.

cepten (Ne, 10. 2. 2008 - 17:02)

Danilo,píšu Vám raději svůj mail ihned KEPTEN"seznam.cz , děkuji za Vaši upřímnost

cepten (Ne, 10. 2. 2008 - 17:02)

Danilo, to se Vám opravdu stalo? Můžete mi nějak zdělit jméno té sponzorky co Vám takto vyhrožovala? Pokud ano napíšu Vám svůj mail,díky. S takovými lidmi se rozloučíme raz dva.

danila (St, 6. 2. 2008 - 14:02)

I já jsem se nechala zlákat na distribuci herbalife,můžu potvrdit,že co se týká kosmetiky Nourifusion od Herbalife můžu jen pochválit.Co se týká výživy už to takový zázrak není,neříkám,že je špatná,jen zbytečně předražená na trhu je spousta výrobků,kterými se dá Herbalife nahradit.
Co se distribuce týče je to jako sekta tam v pohodě,jen zaplatíte 3800 za licenci,ale zpátky je to horší,oznámila jsem své nadřízené neboli sponzorce chceteli,že odcházím,protože jsem si našla lepší zaměstnání a ona? Že jestli odejdu,nahlásí to na pracáku,že jsem 3měsíce pracovala u Herbalife.A proč protože ze mě měla prach.Už nikdy víc a opravdu nedoporučuji.

Krtek (So, 12. 1. 2008 - 23:01)

Koukám, že Herbalife jsou slusní Jehovisté. Jejich psychologický trénink zacházení se zákazníky opravdu funguje. Prezentují se velmi slušně a přátelsky, ale kdo ví něco o manipulaci, je mu jasné, že tady to zafungovalo bezvadně. A hloupé stádečko jim dál cpe svoje peníze.. Jen do toho.. Já mám lepší představu jak utratit své peníze.

Srstka (Út, 8. 1. 2008 - 09:01)

Tak to máš teď asi pět kilo, co!

Petra (Út, 8. 1. 2008 - 08:01)

Z herbalife mám velmi dobrou zkušenost,vážila jsem 91 kg a za tři měsíce jsem sundala 30kg .

Granvin (Po, 17. 11. 2008 - 20:11)

Zbyněk
Pokud chcete dělat prodejce HBL, tak viz postup v příspěvku od Jany.
Pokud chcete dělat poradce pro výživu, tak si zajdete do knihkupectní a začnete nakupovat a číst, případně si od někoho zkušenějšího necháte doporučit literaturu. Budete chodit na kurzy, semináře, případně si uděláte rejvalifikační kurz sportovní dietologie. Poté, po pár letech se rozhodnete od které firmy budete brát doplňky a založíte si živnost. (Můj příklad)

Reklama

Přidat komentář