Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Zd. (Po, 6. 9. 2004 - 09:09)

Pro Kačku: já si myslím Kačko, že s Tvým názorem se dá jedině souhlasit, ostatně jsem psal něco podobného, tak jako i další pisatelé. Já se musím přiznat, že opravdu nevím co si mám o některých pisatelích myslet. Nějak mi to nesedí, některé pochvalné reakce na Pedra ("Je ale dobře, že je o těhlech věcech tady zmínka protože to holky musí vědět, aby se měly na pozoru a byly opatrný! ", "ale asi bych doopravdy nedokázal o těhlech záležitostech veřejně mluvit a zvlášť v přítomnosti takových gaunerů.")mi připadají jako od lidí, kteří nemají vlastní úsudek a najednou objevili svého vůdce, ke kterému mohou vzhlížet a mají koho obdivovat.Již vidím, jak má někdo čas monitorovat všechny diskuze na internetu, ovlivňovat veřejné mínění ap. To může myslet vážně jenom psychopat, který si neumí uvědomit, kolik takových diskuzí v jednom okamžiku probíhá. Kdo by ty lidi platil? Ale nechám toho, to stejně asi nemá cenu.

Zkopaný (Po, 6. 9. 2004 - 03:09)

Neustále již dva roky tady do mne kopou neznámí telepati proudem a snaží se mě paralyzovat či dohnat k infarktu (momentálně míří do srdeční krajiny). Olomouc v okruzích ulic Karafiátová 1, Komenského 9, Kosmonautů 29. Sousedé z Karafiátovy mne neustále udávají a i křivě! Radnice mi nechce povolit výměnu bytů. Dne 7. 1. 2003 mě v Olomouci u obchodního centra "Senimo" okradli! V pátek 10. 1. 2003 jsem na Karafiátově 1 v Olomouci omdlel! Vykradli mi 3x chatu, a postupně mi ji ničí v obci Huzová u Štemberka na Moravě. Mouši se na mě domluvily! Dne 27. 1. 2003, mne okradli na Wurmově 4 v Olomouci

Karob (Po, 6. 9. 2004 - 00:09)

Další HOŘKÉ plody :-(

ales (Ne, 5. 9. 2004 - 22:09)

pedro mam pro tebe odkaz kterej te asi zaujme http://www.totalhair.splinder.com/

buky (Ne, 5. 9. 2004 - 22:09)

Pedro ja nevim co ti na to mam rict vazne mi prijde ze uz zacinasbejt cim dal tim ubozejsi co se argumentovani tejka ja souhlasim s nazorem ze vlasy jsou vec kazdyho a tak at si s nima kazdej dela co chce maximalne by one (pridadne) danemu dotycnemu melo zalezet na nazoru jedo partneraps: bacha na email uz jsem to poslal virrrrrr :)

Kačka (Pá, 3. 9. 2004 - 16:09)

Evo, pro Pedra není krátkoláska ženou!Já se mu nároz schodný s tvým pokouším vysvětlit už velice dlouho!Pedrovi je skoro jeno na kom ty vlsy jsou - z jeho mnoha příspěvků vyčteš např. větu(necituji přesně): Setkal jsem se s dlouhovláskami a mohl obdivovat jejich krásu. Pro pedra je krásná každá dlouhovlasá žena. Dokonce několikrát poznamenal, že je mu prakticky jedno, jestli má vlasy poničené, roztřepené a podobně - kdyby měla na hlavě tři chlupy, dlouhé budou vypadat sexy.Holka, která se nechá ostříhat na krátko je podle něj ovce ovlivněná médii a dlouhovláska připadající mu naprosto rozkošná a krásná se po ostříhaní (byť jen třeba na mikádo) okamžitě mění v nepřitažlivého vyholence.Pro Pedra jsou dlouhé vlasy vším.On nepřipouští demokracii - ať si na hlavě každý vytvoří, co mu sluší! On je přesvědčen, že bez ohledu na věk, kvalitu vlasů a osobní pohodlí nebo pocity je krásnou ženou pouze dlouhovláska.Přičemž nemluví o dívkách s vlsy do půli zad, aleo ženách s vlsy motajícími se kolem jejich lýtek, v horším případě stehen a copech vlajících za majitelkou až k zemi.Souhlasím s tebou, Evou, že některé dívky mohou krátkým střihem jen podtrhnout svůj půvab, stejně tak jako některé by ho ostříháním na krátko zase mohli rychle ztratit.Pedrovi je ale tenhle názor ukradený, pro něj není krátkovláska ženou.Bohužel odmítá opačný názor vyslechnout a považuje nás za zrůdy střihající ubohé copaté slečny a propagující krátké střihy za každou cenu!Nojo,ale to nás ten Pedro ale krásně a elegantně vyhmát. Já ž mám dokonce urážlivou přesdívku a dvojnici, heč! :)

Kačka (Pá, 3. 9. 2004 - 16:09)

Každý jsme sdělil tomuto fóru svůj názor a jestliže stále tvrdíš, že my, odpůrci tvého radikalismu a paranoidní demagogie jsme pasáciprznící dlouhovlásky, pak já tvrdím, že ty jsi pasákem dlouhovlných ovcí.Ani jedna z těchto extremistických představ není demokoratická a pakliže se oháníš existencí partnerských vztahů i za totalitních režimů, odbíháš od tématu.Nikdo nemluví o státoprávním pojmu ,,demokracie,, ve smyslu politickém. Já mluvím o emoční demokracii.Když sklouznu k mnohokrát opakovanému klišé:Každému, co jeho jest. Ať si na hlavě nosí kdo chce co chce, nikdo nemá právo ho k ničemu nutit. (pro blbé: stříhání dlouhovlásek a jejich manipulace v salónech je ohavná, nucení žen k extrémně dlouhým vlasům a nadávání krátkovláskám do nepřitažlivých zrůd je taky věc ohavná. Jeden z těchto etrémů Pedra děsí a bojuje proti němu, druhý z těchto extrémů nasledně sám propaguje!)Pwedro je podlew mě typická ukázka demagogicky smýšlejícího člověka. Nekompromisní a k opačnému názoru netolerantní jedinec.Pedro, vzpamatuj se. Já ti tvůj názor neberu, jen s ním nesouhlasím a předkládám svůj.Já se ti za poslání do prdele (což byl úlet) dvakrát omluvila, co žene tebe nadávat mi do úchylů a Pankáč?Já tě chápu, ale vidím v tobě hlasatele nerovnoprávnosti. Já bych nechtěla být nucena kýmkoli k celoživotně stabilnímu účesu. Nebyla by sice pro mě taková tragédie nechat si narůst zase dlouhé vlasy, ale pocit, že je někdo se mnou jen pro ty vlasy a že je nesmím ostříhat by mě neuspokojoval.To je jako kdyby ti někdo zakazoval chodit v botách bez podpatku a miloval tě jen na vysokých štanglích.Chodila bych v nich, kdyby mu to udělalo radost, ale ne na úkor vlasní svobody.

Kačka (Pá, 3. 9. 2004 - 16:09)

Pedro,my přece všichni víme, že miluješ a obdivuješ dlouhé vlásky, že jsou pro tebe nejdůležitější pro vznik lásky.Mně je jasné,že jsi přesvědčen o tom, že dlouhovlásky jsou bity a stříhány na ulici, manipulovány na kadeřnických křeslech a masově likvidovány úchyly, kteří si s jejich copy vesele dovádějí za keříčky v parku.Skupinka mých zastánců, alespoň v to doufám patrně ví, jak důležitá je pro tebe dlouhovlasost, že krátkovláska pro tebe nejen postráda kouzlo ženskosti, ale pravděpodobně ji za ženu vůbec nepovažuješ.Tvůj postoj se dá pochopit (inu, každý bazírujeme na jiných kvalitách osobnosti), ale bohužel jedinec uznávající alespoň základní demokratické principy tvůj názor nebo jemu podobný prostě sdílet nemůže.Já dlouhé vlasy obdivuju a na mnohých ženách jsou fakt korunou jejich krásy, ale zastávám názor, že krásná může být i krátkovláska. Podle mě nemá cenu tohle škatulkovat a myslím, že tvoje bezvýhradná potřeba dlouhých vlasů tě ochuzuje o mnoho jiných vjemů. Jestliže se u dívky soustředíš hlavně a hlavně na délku jejích vlasů, všímáš si toho ostatního, nebo to pro tebe není důležité?Pankáča je krásná přesdívka, ale bohužel jsi daleko od pravdy. Nejsem stoupenkyní hnutí punk, ani jiného na vlasovém střihu se podepisujícího trendu. Na hlavě mám mikádo, které se zcela prokazatelně líbí mému okolí a z reakcí tohoto okolí na mé radikální ostříhání (vesměs - i když ne stoprocentně- pozitivních reakcí) soudím, že pokud mluvíš za ,,většinu" chlapů, pak záměrně přeháníš!Vás, extrémistů, je naštěstí jen málo.

Eva (Pá, 3. 9. 2004 - 12:09)

Řekla bych že je to individuální. Kdysi jsem četla nějakou "statistiku" která uváděla že více se mužům líbí dlouhé vlasy (dejme tomu že to bylo tak 70% dlouhé a 30% krátké) ale myslím že je to spíš o tom co komu sluší. Některé krátkovlásky vypadají skvěle a v dlouhých vlasech by třeba nebyly tak zajímavé. Ale je to fakt individuální. Každému se prostě líbí něco jiného.

Marika (Pá, 3. 9. 2004 - 12:09)

Něco pro Pedrovu paranoiu. Organizace prznících střihačů se šíří po celém světě. Viz http://novinky.cz/03/92/51.html :-))))

Vlora (St, 1. 9. 2004 - 17:09)

Pedro, jsi zbytečně paranoidní a to je škoda!

Pedro (St, 1. 9. 2004 - 08:09)

Děkuji Vám - Rony a Mareši za projevenou podporu! Je vždy velice příjemné, když člověk zjistí, že se svým cítěním, názorem a touhami není na světě sám. Já jsem si skoro tak totiž hodně dlouho připadal. Mé setkání s internetem ale vše změnilo...Protože již od raných dětských let vnímám dlouhé vlasy jako hlavní a nejdůležitější ženský sexuální znak, a vždy, když jsem nějakou dlouhovlásku potkal, byl jsem její krásou doslova fascinován, začal jsem se o vše, co je s tímto fenoménem spojeno, velice zajímat. A nepřešlo mě to dodnes!V tomto fóru jsem část svých poznatků a zkušeností sdělil. Bylo to sice dosti neobvyklou formou - tu jsem si ale dobrovolně nezvolil. Přinesla ale dozajista své plody... Ty - Rony, jsi byl první, který se jednoznačně přidal na mojí stranu! Velice jsi mě tím tehdy potěšil, protože jsem měl do té doby pocit, že se o tuto diskusi zajímají pouze manipulátoři a devianti, kteří zde touží ulovit svoji oběť. Že jsem si na toto téma dopisoval s mnoha lidmi jsem se zde již zmínil. Vůbec by mě ale nepřekvapilo, kdyby jsi i Ty byl mezi nimi! Proto se Tě tedy touto cestou dovolím zeptat, zda jsi někdy s někým také na toto téma anonymně nekomunikoval? :-))Ve svém příspěvku mě žádáš, abych to nevzdával...V 89. padla jedna totalita, která o sobě často říkala, že zaručuje lidem svobodu. Byla to totalita politická, a byla prý nahrazena demokracií. Skutečností ale je, že jí vystřídala totalita jiná - ekonomická! Se žádnou totalitou se však nedá bojovat, neboť je to boj s větrnými mlýny, který se nedá vyhrát... Příští středu (8.9.) se schválně podívej ve 21:10 na ČT1. Budou tam dávat pořad, který jsem tušil, že se v některé naši televizi brzy objeví. Domníval jsem se, že to bude spíše nějaká komerční televize, která něco takového bude dávat. Mýlil jsem se - bude to televize, kterou si musíme všichni povinně platit a rozhodně na ní nikdy neuvidíme např. volbu "Miss - dlouhovláska"! Jak jsem se již zmínil - všechny sdělovací prostředky ovládají naši PASÁCI, jejichž zájmem není naplňování našich přání, tužeb, nebo potřeb. Oni chtějí jediné: vyždímat z nás co se dá, a naplnit své měšce a státní kasu. Tento pořad se bude jmenovat: "Vypadáš skvěle!", a jeho jediným smyslem a cílem bude nahnání dalších zákazníků do rukou nejen střihačů profesionálů, ale i amatérů, myslím těch deviantních!! Jeho výsledkem bude, že podobných příběhů, jaké jsou zde zmíněny, bude přibývat. Boj proti dlouhým vlasům tedy dál pokračuje. Narozdíl od 50. let však má dokonalejší podobu. Vede se např. v hudebních videoklipech, jako třeba ten s Alanis Morissette. Ten je opravdu profesionálně udělaný: Zpěvačka je se svými krásnými dlouhými vlasy na počátku klipu úplně sama. Náhle k ní přistoupí svalovec "osvoboditel", který ji vymaní ze společenské izolace tím, že jí její dlouhé vlasy odstraní, a díky této proměně jí dostane do společnosti šťastných lidí, kde je na rukou nesena! Smyslem tohoto snímku je zasunout ženám do podvědomí představu, že když budou mít dlouhé vlasy, tak budou samy, protože o ně nikdo nebude mít zájem. Podobným stylem se dělalo i mnoho filmů.A že se navíc takovýmito snímky a pořady podněcují různí devianti k páchání trestných činů, to naše pasáky vůbec nezajímá! Stejně, jako je nezajímá stoupající kriminalita mládeže, podněcovaná filmy plných krve a násilí, nebo třeba plnění nemocnic anorektičkami... Pasáci tu přece nejsou pro nás...Proto si tedy - milý Rony myslím, že jsou jakékoliv mé další aktivity zbytečné... Tento náš svět je takový, jaký je, a já jen doufám, že až z něho jednou vypadnu, že to v tom jiném bude lepší! Někdy se na to i docela těším...P.S. Ano - Mareši, je to opravdu děsivé! Hold, lidé jsou různí... Jinak se Ti vůbec nedivím a chápu Tě... Pochybnosti nemám:-)

Mareš (Út, 31. 8. 2004 - 20:08)

Pedro: já si to pořád nějak nemůžu srovnat v hlavě, protože se mě to zdá tak neuvěřitelný! Představa, že si někdo dá něco jako seznamovací inzerát s takovým šíleným záměrem je otřesná. A ty příběhy jsou ještě otřesnější! Jak můžou existovat takový zrůdy? Je ale dobře, že je o těhlech věcech tady zmínka protože to holky musí vědět, aby se měly na pozoru a byly opatrný! Opravdu je mě z toho na nic!To si buď jistý, že bych taky nějakou diskuzi na tohle téma moc moc uvítal a případně se zúčastnil, ale asi bych doopravdy nedokázal o těhlech záležitostech veřejně mluvit a zvlášť v přítomnosti takových gaunerů. Máš pravdu, že tenhle hnusnej svět nepředěláme, ale aspoň že máme ten internet a satelitní televizi, kde už můžem i my vidět co se nám líbí!! Teda ale tenhle chat je ale síla!Začínám ho pročítat znovu od začátku, abych si to pořádně srovnal v hlavě.Udělal si tady hodně užitečný práce! Díky!!Jinak tamto jsem opravdu já!:)

Rony (Út, 31. 8. 2004 - 11:08)

Pedro, nevzdávej to! Už dávno jsi nám nezpochybnitelně dokázal, že tohle fórum je manipulované. Děláš tu pro dlouhé vlasy hrozně moc. Ukazuješ, jaká je pravá skutečnost. Za to ti patří vděk nás všech, kteří jsme až teď díky tobě prozřeli.

Pedro (Út, 31. 8. 2004 - 07:08)

Jenže se najednou objevil někdo, kterého to nepřestalo bavit ani poté, čímž to dotáhl do stádia, kdy mu je třeba veřejně naznačit, že anonymita internetu není absolutní!! Tato informace pro mne opravdu není novinkou. Bylo by totiž absurdní, kdyby mohl kdokoli někomu veřejně vyhrožovat, nebo páchat nějakou trestnou činnost a mohl být v naprosté anonymitě! Proto ani připojení přez mobil není žádnou zárukou...Já jsem měl pouze na mysli anonymitu, která by bránila ostychu...Dospěl jsem také do okamžiku, kdy se mi podařilo nezpochybnitelně prokázat, že diskusní fóra, která se dotýkají ekonomických zájmů jakýchkoliv zájmových skupin, jsou manipulována. A tento chat mezi ně bezpochyby patří. Je totiž kontrolován skupinou, která moc dobře ví, zda sem vloží příspěvek někdo od nich, nebo cizí. Bude-li tedy někdo z jejich skupiny pět ódy na dlouhovlásky, aby nějakou případně ulovil, tak jej nechají bez povšimnutí, nebo se k němu i přidají. Udělá-li to však někdo jiný, okamžitě ho patřičně usměrní. Představa, že internet je mediem, které umožňuje svobodně diskutovat o čemkoliv je tedy pouhou iluzí... Navíc je svojí ZDÁNLIVOU anonymitou velice zrádný a nebezpečný! Zvláště ženy by se tedy měly mít na pozoru před navazováním přímých kontaktů, protože se takovéto chaty stávají jakýmsi lovištěm pro různá nebezpečná individua.Ano - Mareši, jsou to mafiáni, kteří ovládají většinu dění kolem nás, a kvůli kterým se svými touhami a potřebami nemáme v této "svobodné" společnosti šanci!Já jsem v žádném případě neplánoval strávit zbytek svého života diskusí s nějakými mafiány. Chtěl jsem pouze, aby se veřejnost dozvěděla, co všechno se skrývá za tímto fenoménem, a že mužů, pro které jsou krásné dlouhé ženské vlasy nejdůležitějším sexuálním znakem není zas tak málo, jak by se na první pohled z medií mohlo zdát. To se mi snad podařilo. Myslel jsem si také, že by mnoho z nás určitě přivítalo otevřenou diskusi na toto téma. Dospěl jsem však k názoru, že je to opravdu nereálné. Vzal jsem také na vědomí naznačované výhrůžky... Protože jsem realisticky uvažující člověk, který nechce ohrožovat ani sebe, ani nikoho z případných diskutujících, tak mafiánům ustupuji. Vím, že proti nim nemám šanci, proto se stávám pouhým pozorovatelem... Nashledanou v lepším čase, nebo světě!

Pedro (Út, 31. 8. 2004 - 07:08)

Do doby, než naše civilizace vyhlásila válku proti dlouhým vlasům, existovala pouze profese "holič", a jeho zákazníky byli pouze muži. Ti se od nich nechávali stříhat a holit. Pochopitelně, že k nim dámy také tu a tam přicházely, nikdy se ale nedávaly nakrátko ostříhat. Tato profese byla výhradně mužskou záležitostí.Po vyhlášení oné války a důkladné mediální kampani (o které jsem se několikrát zmiňoval), se k nim náhle začala hrnout i dámská klientela. Během krátké doby se však stala velice zajímavá věc: muži začali v této profesi mizet, přičemž je vystřídaly ženy! Vznikl nový obor - kadeřnictví, ve kterém ženy naprosto převládají.Položil si někdo otázku proč je tomu tak? Je to proto, že si naprostá většina mužů nedovede představit, že by se živili něčím tak ohavným, jako je stříhání žen! Možná, že většině z nás nečiní problém tu a tam zastřihnout konečky, ale ostříhat krásnou dlouhovlásku a vyholit jí zátylek, na to už musí být nátura!Není nic objevného, že si většina lidí vybírá takové povolání, jaké se jim líbí a jaké je přitahuje: když má někdo rád zvířátka, nebo přírodu, vybere si obor, ve kterém bude moci své záliby uplatnit. Lidé si také vybírají své zaměstnání podle povah: má-li někdo smysl pro čest, spravedlnost a právo, stane se soudcem, právníkem, nebo policistou. Když zase někdo rád druhé ovládá, nebo jim poroučí, tak si zajisté taky nalezne své uplatnění...To se ale povětšinou jedná o duševně více-méně normální jedince. Vedle nich však existují tací, kteří mají různé poruchy osobnosti, duševní choroby, úchylky a deviace. Tito lidé se ale také musejí něčím živit, že? Není proto nic divného na tom, že i tací si najdou něco, co je jim blízké...Stejně, jako si pedofil najde obor, ve kterém bude mít ke své zálibě blízko a bude moci dítka legálně osahávat, tak si agresivní člověk také nalezne způsob, jak "v souladu se zákonem" tu a tam někoho zmlátit. Pak třeba existují muži, kterým se ženy ale vůbec nelíbí, a nelíbí se jim o to víc, čím ženštěji vypadají! Trpí totiž poruchou sexuální orientace, odborně nazvanou homosexualita. A tyto jedince - nevím proč - strašně baví přeměňovat ženy do jim vyhovujících podob, proto se velice často dávají na dráhu vizážistů a kadeřníků. A konečně tu pak máme taková individua, která stříhání a vyholování žen doslova vzrušuje! A když se z nich stanou kadeřníci, to je pak něco! Dnes a denně se "udělávají" a berou za to prachy! Vizážisté vymýšlejí účesovou módu, média to předvádějí a komentují, jak je to všechno neuvěřitelně sexy, ženské pokolení se k nim jenom hrne a své dlouhé vlasy jim dává k dispozici! A peníze se jenom točí, tu a tam se něco na video natočí, aby se mohli udělat i ti, kteří takové štěstí nemají - samozřejmě zase za peníze, že?A když by se snad někdo někde odvážil veřejně tvrdit, že ho nejvíce přitahují dlouhovlásky, tak mu prostě zavřeme tipec!! Když to bude v přímém přenosu v rádiu, tak mu řekneme, že toto sem nepatří a bouchneme mu s telefonem. Do novin to napsat nemůže, protože ty máme pevně v rukou, televizi jakbysmet! A s tím internetem si taky přece poradíme, že? Napíšeme mu tam, že dlouhé vlasy ale vůbec nejsou ženským sexuálním znakem - vždyť i Freud to dávno říkal, a to byl panečku někdo! Nebo mu tam napíšeme, že je uchyl, protože vlasy jsou vlastně chlupy, a čím jsou delší, tím jsou ošklivější. A to by v tom byl čert, kdyby je to nepřestalo bavit!

Pedro (Út, 31. 8. 2004 - 07:08)

Ty máš Zd. opravdu problém s logickým uvažováním, když dokážeš dát dohromady takovéto nesmysly. Každý normálně uvažující jedinec totiž moc dobře ví, že se pohlavní orgány, příp. další významné sexuální znaky, nevystavují na odiv veřejnosti. A zvláště pro ženy to platí dvojnásob. I kdyby jim v tom teoreticky nikdo nebránil, tak by si tím dozajista koledovaly o možnost být znásilněny takřka na každém kroku.Já jsem se ale nikde nezmiňoval, že by měly ženy na veřejnosti chodit s rozpuštěnými dlouhými vlasy. Já pouze tvrdím, že jedlouhovlásek čím dál méně, což věru není totéž. Je ale opravdu dobré, aby si všechny dlouhovlásky uvědomily, že mít na veřejnosti své dlouhé vlasy rozpuštěné, v copu, či "ohonu" opravdu nese jistá rizika, protože tím dávají na odiv svůj velice mocný sexuální znak! Do doby, než byly dlouhé vlasy v naši civilizaci vyřazeny ze seznamu ženských sexuálních znaků to všechny ženy věděly. Dodnes to také vědí v jiných částech světa...Jestli tedy toužíš obdivovat krásu ženského poprsí, tak tu svoji doma popros, aby ti ho ukázala. Když ale někdo touží po dlouhovlásce, tak má prostě smůlu, protože ji z nějaké, která má na hlavě obarvený květák, nebo vyholený zátylek prostě neudělá... Dokážeš to pochopit? A nebo že bys nechtěl?Pokud jde o urážky, tak v nich jsi bezpochyby z vaší skupiny nejen ty lepší!

Morpheus (Po, 30. 8. 2004 - 16:08)

Pedro,dneska mi prisel zavirovany mail! Dej si pozor,uz po tobe urcite taky jdou!!!

Zd. (Po, 30. 8. 2004 - 12:08)

Jo díky Pedro za příspěvek. On to byl z mojí strany takový malý test. Spočíval v tom, že jsem ti položil otázky, na které totiž stejně nemůžeš odpovědět. To z toho důvodu, že si můžeš bez problémů partnerku dle chuti najít a to, že na ulici jich moc není je pouze a pouze Tvůj problém. Mě by se taky líbilo, kdyby chodily ženské v létě po ulici úplně nahé, ale holt si musím nechat zajít chuť, protože to nějaká mafie nechce povolit. Ale čekal jsem na urážky a nezklamal jsi. Jinak pokud spojuješ nějaký zavirovaný mail s pokusem o Tvé vyřazení, tak se jenom musím smát, co všechno jsi schopen použít jako argument. A co se týká na druhou stranu anonymity na internetu, tak trošku tuto oblast prostuduj neboť máš dost velké mezery. Pokud by někdo chtěl (a měl ochotu investovat prostředky), tak si tě najde. Pokud nechodíš psát do internetové kavárny nebo se nespojuješ přes mobil s kartou.A to je tak všechno, můžeš mě zařadit do kategorie "neodpovídám", ono Tě to stejně časem přestane bavit sem pořád něci psát. Jo a co se týká těch prsou, tak je spíše řeč o prsní žláze a ne celém prsu.

Pedro (Po, 30. 8. 2004 - 07:08)

Když jsem zde na počátku mého vstupu začal diskutovat s jakousi Agnes - což byla jedna z mnoha zdejších "inkarnací"naši Pankáči:-), tak jsem se nestačil divit, proč najednou tak náhle rezignovala, když se mnou 30.3. (6.strana) našla "konsenzus". Odpověď jsem našel o nějakou dobu později: Jeden můj internetový kamarád se mi totiž svěřil, že v neděli 28.3. obdržel na svoji zveřejněnou adresu zavirovaný e-mail, který po otevření zcela vyřadil jeho počítač z provozu!! On se totiž také kdysi účastnil podobné diskuse, a někdo si prostě myslel, že Pedro je on... A když Pedro nebyl vyřazen, tak Agnes ustoupila... Leč, "nepustil" jsem ji! A příští neděli se to opakovalo - to dostal zavirovaný "pozdrav" zase někdo jiný... Podotýkám, že se prý nic podobného nikomu z nich nestalo ani před tím, ani potom!!Tenkrát jsem usoudil, že zde opravdu někomu o něco jde, a já mu v tom překážím! Kladu si ale otázku, kolik lidí je v tomto fóru zájmově zainteresováno, jak jsou propojeni a jaké technické možnosti a schopnosti mají...Jo, demokracie...To je jeden z důvodů, proč Ti - Mareši, nedoporučuji zveřejňovat svoji adresu! Druhým důvodem je skutečnost, že mě už prostě nebaví s kýmkoliv o těchto záležitostech soukromně diskutovat a vše opakovat stále dokola.:-) Internet přece zaručuje dostatečnou anonymitu, proto není třeba se stydět o těchto věcech debatovat veřejně. A ty se mi jevíš jako člověk, který by se stydět nemusel. :-)Já se Ti stále chystám odpovědět, ale pořád se to nějak nedaří. Ono se to ale jednou povede!Víš - buky, já bych mohl také tvrdit, že vybírat si partnerku podle figury, nebo jakéhokoliv jiného fyzického znaku (krom dlouhých vlasů), může akorát blb. Nikdy to ale neudělám právě proto, že blb nejsem. Nejsem taky ten, který by urážel někoho, kdo má odlišné cítění a názor!Nejsem taky takový blb, který by tvrdil, že je u partnera nejdůležitější charakter. To může tvrdit bisexuálně orientovaný jedinec, což já tedy nejsem!Nebyl bych proto schopen ani ochoten čekat na to, až se nějaká, pro mě nepřitažlivá šereda, přemění po letech na přitažlivou ženu. A není toho ochotna a schopna většina z nás, heterosexuálně orientovaných mužů! Zrovna tak, jako homosexuála odpuzují ženy, které vypadají jako ženy, tak mě odpuzují takové, jaké "vyrábíš" ve svém salónu ty! Při čtení tvého důkladného popisu ohavností, kterými se živíš, mně běhal mráz po zádech! Z krásné ženy uděláš mužatku, a ještě se odvážíš tvrdit, že omládla... Jestli jí to vyhovuje je jedna, a její věc. Druhou otázkou zůstává, jestli by po takové každý zatoužil. Nu což, jsi takový, jaký jsi, pochválil sis svoji práci a udělal si reklamu. A možná, že se při představě tvé práce zase někdo "udělal".Tvůj příspěvek mě ale přiměl k zamyšlení, a byl tudíž podnětný, za což ti děkuji! To ale zase příště...P.S. Jsem rád - Koudy, že jsi to pobral správně a že se mnou souhlasíš! Tvé doporučení ale nemohu přijmout. Víš, já taky nemohu v médiích omezovat něčí eseje, názory, reklamy, pořady, atd. jenom proto, že se třeba mně nelíbí, promiň! Doporučuji ti tedy jediné: nečti ničí celostránkové eseje, ano?

Reklama

Přidat komentář