Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Mareš (Po, 23. 8. 2004 - 21:08)

Kačko, ty se opravdu chováš, jako by byly lidi pitomci! To si myslíš, že každý zdejší návštěvník čte jenom poslední stranu? Nebo si myslíš, že nic z toho cos tady kdy napsala už není? Já tuhle diskuzi sleduju celou a opravdu se nestačím divit jak pokaždý píšeš něco jinýho. Jednou seš sprostá jak dlaždič, holkám nadáváš do krav, Pedrovi do tupců a posíláš ho do prdele a jindy zase si hraješ na slušnou a poukazuješ na druhé, že se neumějí ovládat a slušně diskutovat. Členové tvojí bandy tohle nikdy u tebe nevidí, zastávají se tě a když jim to někdo připomene, tak buď mlčí, nebo urážej. Jako tenhle Karob: tvoje sprostoty nečet protože tady nebyl. Nic proti tobě nemá a furt se tě zastává a teď mu to asi oplácíš, že jo! To je tak bezprizorní že potřebuje obhajobu a nedokáže to zdůvotnit sám! To si opravdu myslíš že nikdo nevidí, že ste banda gaunerů, který dělaj všechno proto, aby zabránili propagování dlouhých vlasů? A tohle není jediný chat kde řádíte, nebo ste řádili! Dokud se tady neobjevil Pedro, tak by mě ani ve snu nenapadlo, že je něco takovýho možný. Teď už se z toho ale nevylžete, protože by to musel být opravdu totální vůl, kdyby to neviděl. Nebo někdo, kdo si přečte poslední dvě strany. Jste pakáž manipulátorů a ste nalezlí asi všude. Tohle úplně změnilo můj pohled na net a diskuze na něm! Prej demokracie HOVNO!!!PS: Ty bys asi chtěla řídit tenhle chat, žejo? Pokládat otázky a určovat o čem diskutovat, žejo? Ale teď se rychle schovej a jukni na nás zase pod jiným jménem a my budem dělat, že to nepoznáme jó? Nebo si můžeš sama sobě odpovědět třeba jako nějakej kluk. A neříkej, že to neumíš! Tak a teď se už těším, jak sem někdo napíše: no nevím, nejsem všichni muži ale já Kačce rozumím, protože ona to myslela asi takhle.....

Kačka (Po, 23. 8. 2004 - 19:08)

PS: Prchám chytat bronz na jinej kontinent. Arabáči si svý ženy podle vlasů teda fakt nevybíraj. Tam je zas trochu smutný, že na ně jejich manželka poprvý vybafne z těch závojů až po svatbě o svatební noci a to kolikrát nemusí bejt zrovna příjemnej pohled :)No a vy tady budete čachrovat s několika centimetrama vlasů. Dva dobrý extrémy!Mějte se tady a hlavně se hodně hádejte, prej to uvolňuje stres! A stres zase zpomaluje růst tělesného ochlupení - vlasy nevyjímaje...tak vidíte, jak je tohle fórum prospěšné!:)

Kačka (Po, 23. 8. 2004 - 18:08)

Noro: Myslím, že jsi Karoba tak docela nepochopila a ráda bych se ho zastala. On přece nepsal, že úchylky typu zoofilie a nekrofilie jsou normální. Jen se pozastavil nad stejnou otázkou jako já! Tak znovu: Když se někdo je schopen vzrušit jen při pohledu na ženu, která je pižlána nůžkama do hola, ano, je to úchyl a velkej úchyl.Když je ale někdo schopný spát jen s ženami s extrémně dlouhými vlasy a ostatní ženy ho absolutně nepřitahují, ba odpuzují - to mi, Noro, taky nepřipadá příliš normální.Takhle to asi myslel i Karob, i když bych mu nerada nějak fušovala do řemesla - už proto, že mám na věc asi trochu jinej pohled.Pak by mě zajímalo, proč bys nás nejraději viděla v ústavu pro duševně choré!Přečti si prosím můj poslední příspěvek a potom mi nadávej do stříhačů a úchylú. Nikoho nestříhám, nikoho k tomu nenutím a nezastávám se ani těch, kteří tak činí. Moderní trendy mě příliš nezajímají a často jdu proti proudu jen tak, z čirý radosti z demokracie - a přesto mám krátké vlasy. Mám k tomu své důvody a ostříhaný modelky na plakátech v tom fakt prsty nemají.Leda tak mě společnost v mém rozhodnutí ostříhat si vlasy podnítila, že se to dneska už může!Kdyby nebylo stříhání běžnou záležitostí, nebo bylo třeba naprosto nezvyklý nebo zakázaný, neostříhala bych se - to je fakt. Ale když to jde, tak coby ne, když mám ráda krátký vlasy. Za to, že mám na hlavě Anetu Langerovou, za to mě přece nemůže nikdo nenávidět. Já jen brojím proti tomu, aby krátkovlásky byly napadány, bylo jin nadáváno do slepic jdoucích s davem a byly tady předhazovány psům jako nutně neatraktivní monstra - bez jediného konkrétního případu.Normální mi připadá uvažování vlasomila stylu: Hm, pěkná holka, vypadá sympaticky, hele, pěkný nohy, no, škoda, že má na hlavě to mikádo, jak by asi vypadala s dlouhejma vlasama? Teda, fakt pěkný nohy!..."A potom mi nutně může přijít pitomý uvažování stylu:,,Ježiš, co to támhle zase stojí za opižlaný monstrum. No to je teda hnus!Tělo dobrý, úsměv good, ale nešáh bych na to ani klackem!Brrrr."Chápete?

Kačka (Po, 23. 8. 2004 - 18:08)

No, takže pro ty, co mě nechápou a nechtějí!1) Mně se dluhé vlasy u dívky (podotýkám, že kvalitní a krásné dlouhé vlasy) strašně moc líbí, ráda se za pěknou holkou s krásnejma vlasama ohlídnu a předevčírem jsem koukala na nějakou pohádku a byly tam víly s vlasama až na zem, který se jim vlnily, když tancovaly, kolem těla, což bylo fakt radost pohledět.2) Nikdy bych nenutila nikoho ať se stříhá, protože z vlastní zkušenosti vím, jaký je to psycho a jak dlouho jsem přemýšlela, jestli to radikální ošmikání náhodou nebyl životní omyl.Myslím si, že ovlivnit trendem a ostříhat se kvůli módě nechá jen slepice, která jde s davem. Nemám ale důvod opovrhovat holkama, kterým krátký vlasy sluší, vyhovujou a po dlouhých netouží (třeba je nemají kvalitní, nebo by je zatěžovaly při sportu nebo se o ně nechtějí starat - co já vím)3)Jestli někdo generalizuje způsobem dlouhý vlas=fascinující kráska, krátký vlas= odporná mužatka, aniž by ho zajímaly ostatní parametky (ať fyzicjké nebo psychické té dívky), tak s tím nemůžu souhlasit. Jednou už jsem se na to ptala Pedra.Když budou dvě holky. Jedna odpovídající jeho představám ideální partnerky až na krátké mikádo na hlavě a druhá daleko pod průměrem jeho představ o ženě, ale s vlasy až po kolena....?Mám pocit, že by pro vlasy (z mýho pohledu pro ,,blbý nepodstatný" vlasy) dal přednost dívce s nevyhovujícím vzhledem a fazickými parametry, a dívka jinak pro něj ideální by byla vyřazena do skupiny nepřitažlivých plešatců, jen proto, že má vlasy krátké.Ve chvíli, kdy je člověk schopný udělat takový ústupek a sníží požadavky na partnera na minimum, aby se soustředil jen na jednu jedinou věc - to mi připadá už jako odchylka od normálního ,,výběru" partnera.4) čili, jestli se někomu zvedá při pohledu na ostříhanou nebo stříhající se ženu a jindy ne - přijde mi to zatraceně divný, nenormální, úchylný...a holky padnoucí takový zábavě za oběť jsou chudáci.Když se ale někomu zvedá jen a jen když vidí vlasy pod zadek (a je jedno, na kom ty vlasy jsou), to mi připadá úchylný zrovnatak.5)Mareši - byl to jen nevinný žertík. Já vím, že nejsi Leoš - ten chodí s krátkovláskou, víš?6)Karob to celkem slušně shrnul a přestože obdivuje a líbí se mu dlouhovlásky, dívá se na věc podle mě celkem zdravě. Když bude mít krátkovláska jiskru, oželí vlasy a nejde na ní jinej půvab - takhle jsem ho asi pochopila.Já dlouhý vlasy přece nepomlouvám, jak by se vám asi hodilo do mlejna. Já jen tvrdím, že Pedro Přehání a ačkoli se dlouhé vlasy líbí třeba té proklamované polovině mužů, naštěstí jich jen málo potřebuje u ženy vlasy až po pás, aby jí milovali.Žena by přece měšla být milována pro celou svojí osobnost, pro svou povahu, krásu, ano, také pro svoji ženskost!POZOR, MYŠLENKA DNE! :)Pokud tvrdíte, že žena bez vlasů není žena, pak já tvrdím, že žena, která se chová jako chlap nebude nikdy pravou ženou, ani kdyby za sebou tahala třímetrovej cop.

Nora (Po, 23. 8. 2004 - 12:08)

A ještě něco, jestli po Praze běhají dlouhovlasý holky, to je možný. Běž se ale podívat někam jinam! Tam o holku s nebarvenýma a delšíma vlasama kluk nezavadí! Přečti si laskavě zdejší příspěvky a nebuď tak arogantní! Otázkou taky zůstává, jestli všechny ty dlouhovlásky nejsou zadaný. A čím jsou starší tím jich ubývá. A to jako muži ve středním věku už dlouhovlasou ženu mít nesmějí? Člověče Karobe, přečti si pořádně to, co tady všichni píší!!

Nora (Po, 23. 8. 2004 - 12:08)

Tohle Karobe opravdu myslíš vážně? Nekrofil, pedofil, zoofil, fekalista, střihač, ti všichni jsou podle tebe normální? A ten, kterýho přitahují dlouhovlasé ženy je úchyl? Nebo jsou snad všichni na stejný úrovni? Ty si myslíš, že máš všech 5P pohromadě?! Když jsem si to přečetla, tak mi běžel mráz po zádech!!! Teda jestli mocní připustí, aby tahle úchylná pakáž byla dána na stejnou úroveň s normálními a slušnými lidmi, tak půjdeme s tou naší slavnou civilizací DO PRDELE! Lidi jako seš ty a Kačka by měli být zavřený v nějakým ústavu! Už teď se člověk pomalu bojí vyjít na ulici, aby ho někdo neokradl! Čeho se mám ještě bát? Aby mě někdo neostříhal? A ty takový lidi hájíš!!!!Pedro a většina těch, kteří hopodporují jsou z vás všech ty nejslušnější a obdivuju je, že to tady s váma vydrží a nevzdávají to!

Pedro (Po, 23. 8. 2004 - 08:08)

Mareši - díky za podporu a pěkný příspěvek. Odpověď jsem zatim nestihl, ale určitě ji věnuji náležitou péči! :-))

Pedro (Po, 23. 8. 2004 - 07:08)

Tak se podívejme, jak to funguje. Jen jsem se zmínil o stříhání a už jsou tady! Jsou to ti, o kterých jsem se v posledním příspěvku zmiňoval. (Vik a Azazelo - zřejmě ale jeden člověk) Jsou to takový nižší tvorové, kteří nemyslí na nic jiného, nežli na své údy, přesněji na jejich zvedání. Nepotřebují k tomu mnoho, stačí jim třeba jenom zmínka o stříhání a už se jim krev z mozku přesune jinam. Hádejte kam... Jsou tím přímo posedlý. Nezajímá je smysl textu, možná, že mu ani nerozumí. Pouze hledají ty svoje "klíčová slova". Šmejdí po netu, do vyhledavačů zadávají slova, jako - stříhání, ustřihnout, dohola, ostříhat... , a s napětím čekají, co nového objeví. A jakmile něco najdou, tak jsou šťastni. Mají ho totiž nahoře!Všichni ale nejsou tak prostoduší, aby se hned objevili za příspěvkem, ve kterém právě o nich je zmínka, aby takto dokázali svoji existenci. Jsou mezi nimi "intelektuálové", mající navíc podnikatelského ducha. Kdysi je napadlo, že by těchto nižších nemyslících tvorů mohli náramně využít. Ptáte se k čemu? K boji proti dlouhým vlasům žen!Aby je mohli dobře ovládat a řídit, tak jim vytvořili speciální stránečku, která také slouží jako jakási "mucholapka". A tam je pasou. Jsou to totiž PASÁCI!Na této stránce je pak lehce ovládají. Píší jim tam příspěvky, ve kterých je přesvědčují, že jsou normálnější, nežli ostatní, a že na svoji "libůstku" mají být vlastně hrdi a šťastni, že ji mají. Vhodně upravenými Freudovskými pseudoargumenty jim pak potvrzují jejich "normalitu". A pak už je mohou pást...Jejich pastva je věru pestrá. Dávají jim tam odkazy na "bratrské" stránky stejného zaměření, jejíchž smyslem je zajištění patřičné návštěvnosti a pozdvižení sebevědomí, že v tom nejsou sami. Je to samozřejmě také jejich hlavní "potrava", kvůli které tam chodí...A když dá někdo někomu napapat, tak to nebude dělat pouze z lásky k bližnímu svému, že? Buď tedy za to bude pracovat, nebo skončí na pekáči! Nebojte, nejsou to kanibalové... Jejich postižení je však také závažné, proto je klasifikováno jako deviace, a dotyční tvorové tu a tam končí v nějakém ústavu. V takovém, jakými mně zde nedávno vyhrožovala naše "milá" Pankáča! Musejí ale nejprve někoho proti jeho vůli ostříhat, a pak dotyčného musejí také chytit, že! Než je ale někde internují, tak pracují. Jako kobylky se rozbíhají po netu a navštěvují stránky, jejíchž adresy jim na té jejich předkládají. Mají patřičné instrukce, proto vědí, co kam mají napsat. Když se někde objeví třeba článek o ženě ostříhané dohola, tak tam šoupnou příspěvek, jak jí to sluší, jaký má sexappeal (protože se při představě jejího vyholování udělají), jak je odvážná a sebevědomá, prostě a jednoduše - samá chvála! Když se zase někde ptají, zda se mužům líbí krátké, nebo dlouhé, tak také vědí, co mají napsat. Krátce a jednoduše - lobují za stříhání, protože když se nestříhá, tak se jim úd nezvedá. A odstraňování nejlépe těch nejdelších vlasů je pro ně hlavní podmínka sexu! No a votom to je...Na všech stránkách svojí aktivitou také vytvářejí "veřejné mínění", což je to hlavní, o co jde. Jsou dobře organizovaní a řízení, proto nevynechají žádný prostor, kde by své příspěvky pravidelně nevkládali. Obměňují svá jména, aby budili dojem, že jich je hodně. Ti intelektuálně zdatnější píší, že se jim dlouhovlásky líbí. Mají totiž naději, že se jim nějaká ozve...V žádném případě ale netvrdím, že se za každým takovým musí skrývat nějaký "střihač"! Jsou totiž tací, kteří by dali všechno, kdyby takovou sehnali. Pokud se jim to podařilo, tak by jim někteří vytvořili ráj na zemi, a nežli by je měli ostříhat, tak by snad raději zemřeli! Těžko se ale pozná, kdo je kdo, proto opatrnosti není nikdy nazbyt! A takové to je na všech fórech, týkajících se tohoto tématu, a proto je na nich takový radikalismus, nad kterým se zde kdysi podivoval jeden opoziční intelektuál.Ti z nás, kterým se dlouhé vlasy u žen líbí, a jsou pro nás jejich nezbytnou součástí se stydí. Za těch bezmála 80 let boje proti nim se ale není čemu divit. Nikde nám totiž nikdy nedali možnost se vyjádřit. Přesto se tu a tam objeví informace, že se dlouhovlásky líbí zhruba polovině mužů. Naštěstí tu máme Internet, na kterém se konečně můžeme svobodně vyjádřit. Každá fóra s touto možností jsou však jimi střežena a manipulována. Zde však byli demaskováni, a přesto že sami sebe neustále usvědčují, nepřestávají mě častovat urážkami a diagnózami. Nebo možná právě proto. Jsou to prostě nižší tvorové...

Karob (Ne, 22. 8. 2004 - 22:08)

Mares: Docela jsi me pobavil :-) Nejsem clenem zadne skupiny a uz vubec mi nevadi, ze se nekomu libi dlouhovlasky. Zvlast, kdyz me se libi az moc.S tim, ze mi nevadi vnucovani subektivnich postoju VSECH sdelovacich medii? Na to se da tezko odpovedet,kdyz mi ta otazka pripada nesmyslna. Kdyby VSECHNA media neco vnucovala, jako treba Televizni noviny na Nove, ktere dokazu sledovat asi 3minuty, tak bych zrejme zadna nesledoval. Tomu tak, ale nastesti neni a kazdy si muze vybrat. Jestli nekdo podleha vlivu medii a jejich vnucovani cehokoliv, je to podle me jeho vlastni vec ci blbost. (tradicni otazka:Kdyz ti nekdo rekne skoc z mostu tak skocis?) Kdyz nekdo veri tomu, ze musi vypadat jako Britney Spears nebo David Backham, je to podle me taky jeho vec ci blbost, anebo trpi komplexem menecennosti a nema vlastni osobnost. Nekde jsem cetl, ze chteli ostrihat do role Julii Roberts. Jelikoz ma svoje dlouhe vlasy zrejme radeji nez tucny honorar, odrekla to. Mahulena Bocanova je taky tercem dotazu na dlouhe vlasy. Zatim je ma, stejne tak jako kvanta dlouhovlasek, ktere vidim kazdy den po Praze.

Mareš (Ne, 22. 8. 2004 - 14:08)

Karob: Já už jsem ze tvýho posledního příspěvku pochopil všechno. Snad až na jedno, že ti nevadí vnucování subjektivních postojů všech zdělovacích médií do ABSOLUTNĚ globálního měřítka. Nikomu z vaši skupiny tohle nevadí a nikdy se k tomu nevyjadřujete. Snad jen že je Pedro paranoik. Naopak všem vám vadí, když tady někdo píše, že se mu líbí dlouhovlásky. Karobe, už vím kam patříš! :-(

Karob (Ne, 22. 8. 2004 - 02:08)

Mares: Nepamatuji se co vsechno nasala. Nejlip to, co mam na mysli, vystihuje prispevek napsany s cistou hlavou, neovlivneny touto silenou diskusi, a to ten prvni na strane 10. Kdyz uz jsi tohle nakous. Jestlize nehoho vzrusuje strihani vlasu, je to teda uchyl? Stejne jako nekrofil, pedofil, zoofil, fekalista. Ti jsou taky uchylove? A co clovek, ktery o sobe otevrene tvrdi, ze ho sexualne pritahuji jenom dlouhovlase zeny, a ze v "nekterych" muzich ostrihane zeny vyvolavyji pocit hnusu? O tom si myslis co? Ze to je uplne normalni?Ja jsem z prispevku urceneho me od Pedra cosi pochopil, ale stejne vetsina prispevku na me pusobi, jako vnucovani subjektivniho postoje ostatnim a povysovani do globalniho meritka. Pardon

Mareš (Ne, 22. 8. 2004 - 00:08)

Mně je to užPedro jasný. Sice jsem hned nevěděl, která bije, pak jsem to ale pochopil a čuměl a čumím dodnes. Kdes proboha nestřádal tolik informací o tomto tématu? Mně by teda ani ve snu nenapadlo, že může někdo takle bránit diskuzi a pořád do někoho rejt. Je to prostě ksindl, kterýho se asi nezbavíme. Je to jako s rakovinou....Co já a dlouhý vlasy? Už odmala jsem v tom až po uši! Neříkám, že holky s kratšími vlasy nemusejí být a nejsou ošklivé. Je to ale přesně tak, jako to psal Tvůj kamarád..... Dlouhovlásky jsou prostě fascinující!!!! Nikde ale není psáno, že musejí mít vlasy pořád rozpuštěné. Vždyť přece existuje tolik různých účesů a právě douhý vlasy nabízejí určitě víc variant a možností. Mně se samozřejmě nejvíc líbí, když jsou rozpuštěné, nebo v nějakým copu. Prostě aby bylo vidět, že jsou dlouhý! Čím jsou delší, tím je dotyčná úžasnější! A když je má pod zadeček? Hmmmmm...... To je prostě bohyně, ze který nemůžu spustit oči!!!!Taky mně vadí, že v žádný našitelevizi není nic takovýho k vidění. Myslím ,,hairerotic". Třeba ten trapnej pořad Peříčko. Už nevědí, co tam maj dát. Jednou jsem tam viděl, jak tam ženská vystřelovala z pochvy banány!! Prostě na to už nekoukám a ještě že je ten internet a satelit! Teď si vzpomínám, že jsem jednou na naši televizi (v pozdních nočních hodinách a už nevím která to byla) přeci jen něco viděl. Byl to nějaký Francouzský erotický pořad, kde tancovalo několik nááááádherných ženských, které měly vlasy něco pod pas. Bylo to snad těsně po revoluci a dodnes na to nezapomenu, jaká to byla nádhera. Od té doby jsem už nikdy nic takovýho neviděl. To jsou u nás takový mafiáni, který tomu bráněj?Pedro, ani nevíš jak rád bych s Tebou pokecal! Když bych sem dal adresu, napsal bys mi? :))Kačka: Tohle je moje skutečný příjmení a vůbec by mě nenapadlo, že mě někdo může ztotožňovat s někým jiným. Tam kde bydlím je lidí tohohle příjmení hned několik, takže buď klidná, Leoš nejsem a v ničem se mu ani nepodobám, protože tenhle jmenovec je duševně úplně někde jinde....... Karobe: Jsi naivní, nebo nedokážeš číst mezi řádky, a nebo je to s tebou úplně jinak :) Kačka je typ člověka, kterej napíše cokoli. To co semvšechno napsala mě stačí k tomu, že ji nevěřím už ani slovo!! Když se někdo stydí za svoji ,,orientaci", tak to nikomu neříká hned na počkání. Někteří homosexuálové se k tomu stydí přiznat dodnes.... Jestli tady Kačka říká, že na vzrušení ze střihání není nic divnýho, tak jen dokazuje o co jí jde a kam patří. Prachsprostě hájí a zastává se úchyláků. Jestli tohle nevidíš, tak už teda neříkám nic!!!Snad jen to, že mě teda hodně překvapuješ.

Kačka (So, 21. 8. 2004 - 13:08)

No a když budu trochu pejorativní: To, že se někomu postaví při dívání se na stříhání dlouhovlásek do hola mi nepřipadá o nic míň ,,mimo mísu" jako to, když se někomu postaví jenom při pohledu na holku s vlasy pod zadek.Patrně nebudeš takovej extrémista, ale pak by mě celkem zajímalo, jestli je dlouhovlasost u partnerky skutečně nezbytnou podmínkou k dobrýmu sexu.Jde tady o fetiš nebo o požitek z krásy a na fyzický prožitky to nemá zas až takovej vliv?Sorry, jestli ti připadám indiskrétní, ale anonymita je tu od toho a mě by to docela zajímalo.

Kačka (So, 21. 8. 2004 - 13:08)

Viku, ten cop mám doma v komoře a dřív jsem se na něj chodila s lítostí a sentimentem dívat. Teď už tam prostě jenom někde je :)Karob má fakt pravdu, nemá cenu přehánět. Já chápu, že je kolem nás dost chlapů, kteří dneštní trend - mít spíše krátké vlasy- vnímají jako programové ničení krásy a velké příkoří. Na druhý straně já osobně se pohybuju spíš mezi kluky a přestože každý má na něco vyhraněnější pohled, než je podle mě zdrávo, na dlouhé vlasy z nich takovým způsobem, jak tu Pedro demonstruje, netrpí žádný. Alespoň o tom nevím a podle vzhledu jejich partnerek to ani nehádám.Člověk, který dlouhé vlasy potřebuje zcela bezvýhradně a nutně, aby mu partnerka nepřipadala jako nepřitažlivý ostříhanec, si asi nepořídí partnerku s ježourem - to asi bude spíš radši sám. Nebo ne, Pedro? Tohle by mě fakt zajímalo!Budeš radši sám? Co kdyby nikde kolem tebe prostě dlouhovláska nebyla! A máš třeba dobrý kamarádky mezi krátkovláskama? Nemůžeš přece agresivně přistupovat i ke krátkovlasým holkám, které se chtějí jen ,,prachsprostě" kamarádit!

Karob (Pá, 20. 8. 2004 - 22:08)

Pedro: Zajimavy zaver tveho posledniho prispevku. Ja ale nejsem takovy "radikal", aby me napadlo neco, jako "manipulatorka Kacka".:-) Ja proti jejim prispevkum temer nic nemam.Cim vic nad tim premyslim, musim ti v tech zasadnich bodech (vycnivani z davu, ovlivnovani trendem mody) na tema "ubyvani dlouhovlasek" dat za pravdu, ale jsou mezi nami lide, kteri tyto veci neresi z pohledu tohoto naseho "postizeni". Ja treba mam kamarada, ktery ma jiz treti pritelkyni s kratkymi vlasy obarvenymi na rezavo. Dalsi mi jednou rekl, ze se mu libi i holohlave holky. Dal si vzpominam na studia, kdy mi spoluzak rekl, ze ma radsi kratkovlase, protoze pri "tom" vlasy neprekazi. Chci tim jen vyjadrit moji pochybnost nad mnozstvim muzu co "vyzaduji" dlouhovlasky. Kdyby jich bylo tolik, verim ze by to byznys vzal v potaz :-). Spis bych rekl, ze se jim to treba libi, ale nejsou tak posedli. Na me dlouhovlasky pusobi spise zvlastni emoci obdivu cele krasne bytosti, ale k sexualni pritazlivosti musi mit i dalsi "telesne" parametry. Naopak pro me sexualne pritazliva zena nemusi mit dlouhe vlasy a nevytvari ve me zadne pocity hnusu, zvlast, kdyz je prijemna a mila.

Azazelo (Pá, 20. 8. 2004 - 12:08)

PEDRO: "Dle mého názoru se ženy neproviňují ničím. Proviňují se pouze PASÁCI, kteří se považují za JEDINÉ OPRÁVNĚNÉ, jež mohou [...]určovat, jak, a ve kterém svém věku mají ženy vypadat. Pouze oni mohou rozhodovat o tom, co je na ženách sexy, a ženy se pak mohou svobodně rozhodnout, podle jejich vkusu."(hm, Pasak asi neni, to bychom o nem v nasi particce Pasaku vedeli. Spis me napada termin Paranoidni schizofrenie...)

Vik (Pá, 20. 8. 2004 - 11:08)

pro Pedro:Mě se líbí také dlouhé vlasy na ženách, je to velmi přitažlivé a sexy, ale každé sluší něco jiného a proč někoho nutit do něčeho co nechce? Ať se každá žena rozhodne co chce nosit, nech to na její svobodné vůli!pro Kačka: Máš dobrý smysl pro humor. :)) Tedy, to tedy obdivuji tvou odvahu jak jsi mi popsala to stříhání. Jestli máš možnost k tomu scaneru, budu moc rád, když mi ty své fotky před a po pošleš, jsem tedy opravdu zvědavý jak ti to slušelo a sluší! :) Odvaha na ženách se mi líbí, vyjadřuje to jejich sebevědomí, individualitu a sexappeal. No a co jsi tedy udělala s tak dlouhým copem, máš z něj aspoň příčes nebo jsi ho věnovala svému příteli či co?? :)

Pedro (Pá, 20. 8. 2004 - 09:08)

Já to věděl! Už při přečtení druhé stránky tohoto fóra jsem cítil, že se za výkřikem: "Je mi z vás chlapů, co preferují dlouhé vlasy, úplně špatně..." (tehda od Petry), skrývá osoba s obrovským potenciálem. Rozhodl jsem se tedy, že ji vytáhnu "ze zákulisí", aby mohla směle ukázat, co dovede. A musíte všichni uznat, že je fakt dobrá! Kdysi jsi mi Kačico napsala, že i s malým kašpárkem se dá hrát slušné divadlo. A já dnes volám: Proč taková skromnost - vždyť ty nejsi žádný malý kašpárek, ty jsi pořádný a dokonalý KAŠPAR! Pevně věřím, že se mezi čtenáři najde někdo, kdo ti nabídne angažmá ve skutečném divadle, neb jsi talent, který prostě nesmí zapadnout! Ty jsi SuperStar mezi kašpary a já tě prosím: Neodcházej z tohoto fóra, protože jsi jeho neoddělitelným maskotem. Ty jsi prostě naše Pankáča!V mém životě se vyskytlo mnoho lidí, kteří mě vyhrožovali, zastrašovali a věštili nedobrou budoucnost. Nikomu z nich se jeho negativní prognózy nesplnili. Naopak - vše vždy dopadlo úplně jinak a mnozí z nich sami dopadli špatně! Nepatřím totiž mezi jedince, kteří po zadupání utečou. Nechme se tedy překvapit, jak to dopadne v tomto případě, jestli a kdo skončí v nějakém ústavu.Charlie: S tvým úvodním shrnutím bych docela souhlasil. Na tebou položené otázky je odpověď natolik složitá, že by zabrala hodně místa a času. Protože se přímo netýká tohoto tématu, tak o tom nehodlám diskutovat. Jednoduše a stručně by se dalo říci, že hlavním a největším iniciátorem všeho ovlivňování uvažování a jednání lidí jsou zadavatelé reklam. Ti to ale nedělají pouze klasickými reklamami, jak by se běžný člověk mylně domníval, ale prostřednictvím různých článků ve veškerém tisku, nebo různých pořadech v televizi, či rozhlasu, a pak hlavně ve filmech. Chování a uvažování většiny lidí se takto "programuje", přičemž si to vůbec neuvědomují. Nechci tím ale v žádném případě říci, že vždy pouze špatným směrem. Příkladem může být třeba vymítání rasismu, xenofobie, atd. Ale zpět k našemu tématu: O tom, že byla ve 20. letech minulého století vyhlášena válka proti dlouhým vlasům žen zde už dávno byla řeč. Nikoho tenkrát nezajímalo, že to způsobilo rozvrat v mnoha rodinách a natrvalo poznamenalo partnerské vztahy. Druhá světová válka vše pozastavila a v 50. letech to pokračovalo. V oné době propukla největší kampaň proti dlouhým vlasům. Způsoby jsem také dostatečně popsal. Z té doby jsem taky viděl film, kde jedna dívka nebyla puštěna na jakousi oslavu jenom proto, že měla dlouhý cop! V jiném filmu se zase jeden otec rozhodl svoji dceru za cosi potrestat tím, že jí ostříhal. Stříhání žen bylo tenkrát skoro v každém filmu, proto se ženy "svobodně" rozhodovaly, jak mají vypadat! Takto se provádí emancipace v praxi!Ano, dnes jsou ženy konečně svobodné! Udřené z práce lítají po nákupech a po kadeřnictvích, doma pak vaří, pečují o manžela a děti, a radují se ze šťastného a spokojeného života, plného lásky a něhy.A boj proti dlouhým vlasům pokračuje: Posluchačům se přerušují telefonáty, když říkají, že se jim líbí dlouhé vlasy, ve spoustě článků v tisku se připomíná věková hranice, ve které by už žena neměla mít dlouhé vlasy, dlouhovlasým herečkám středního věku se nabízejí role, kvůli kterým se musejí dát ostříhat, což za hluboké totality nemusely, protože se to dá řešit jinak - viz. film Návštěvníci s herečkou Dádou Patrasovou, jež se kvůli roli, ve které byla holohlavou ženou, která si navíc na svoji "pleš" nasazovala dlouhovlasou paruku a přesto nemusela své vlastní dlouhé vlasy odstranit. Všude se píše a říká, jak jsou krátké a nepřirozeně obarvené vlasy, či dokonce holá hlava (!) sexy... a ženy se svobodně rozhodují!Taky se přišlo na to, že se některým mužům při pohledu na stříhání žen, nebo nejlépe vyholováním jejich hlav, zvedají pohlavní údy! A proč toho nevyužít v boji proti dlouhým vlasům, že? Navíc se tím zvýší sledovanost! A tak se natáčejí klipy a filmy, ve kterých se ženy stříhají, nebo holí dohola! A co si ženy o tom myslí? Že se nám to líbí! Že nás jejich vlasy nezajímají - naopak, čím kratší, tím lépe... A tak se zase svobodně rozhodují, jako v oněch 50. letech.Kdysi se mi jeden muž taky svěřil, že ho stříhání žen vzrušuje. Krátkovlasé ženy se mu ale nelíbí a holohlavé jsou mu prý doslova odporné. Jeho žena má ale dlouhé vlasy, protože se mu velmi líbí. Jsou pro něho totiž taky důležitým sexuálním znakem ženskosti! Mužům prostě dělá dobře, když se jim údy zvedají. Některým to jde dobře při pohledu na požár - říká se jim pyromani. Zakládají požáry a zažívají přitom také orgasmy! Nezapalují si vlastní majetek, ale pouze cizí. Když o takovém natočí film, tak je tam za zločince, protože to se nesmí! Muž, který ostříhá ženu, je ale hrdina! Je to totiž užitečné, protože je třeba nahnat nějakým demokratickým způsobem ženy ke kadeřníkům. A víš, jaké pocity na takovouto podívanou mají někteří z nás? Je to jako když se díváš na buldozer, který proměňuje krásnou krajinu na poušť! Během krátké chvilky se krásná žena, kterou bychom na rukou nosili, neboť v nás probouzí laskavost a něhu, promění na cosi nepřitažlivého, nebo dokonce odpuzujícího, co v nás vytváří pocit hnusu. To opravdu není dobrá podívaná, protože to vytváří docela slušnou depku! Ale některým se hold údy zvedají, a ti mají své lobbující zástupce...Až tedy budou všude říkat, že existuje VÝZNAMNÁ část mužů, pro které jsou dlouhé vlasy hlavním sexuálním znakem ženskosti, a dlouhovlásky nebudou nikde diskriminovány, tak se pak přijď o něčem bavit, ano?Mareši: Předně Ti děkuji za podporu a pochopení! Ano, položil jsem mnoho otázek, doložil je argumenty a na žádné z nich mě nikdy nikdo neodpověděl. Je mi samozřejmě jasné proč. Oni zde totiž nejsou proto, aby mi dávali zapravdu, že?Naprosto rozumím lidem, jako je Karob. Dobře vím, že zde chtějí svobodně vyjadřovat své názory, pocity a normálně diskutovat. Tito lidé ale nevědí, kdo, a s jakými zájmy se skrývá "za oponou". Nevědí, že to jsou mnohdy skuteční manipulátoři, jejichž cílem není nic jiného, nežli udržení veřejného mínění na cokoliv, co se dotýká jejich zájmů, "na uzdě". Záměrně zde vkládají příspěvky, kterými zpochybňují, zesměšňují, nebo jinak "vyvažují" názory jiných. A mě je takových lidí, jako je Karob, líto. Nechci se nečinně dívat na to, jak se zbytečně diví, rozčilují a nechápou. Ty, stejně jako tehda Rony, Honza aj., jsi to pochopil přesně: Mým záměrem nebylo nic jiného, nežli tyto jedince DEMASKOVAT a vytáhnout na Světlo Boží! (To už se ale opět opakuji a jen doufám, že mi to Karob odpustí :-) ) Nechme je tedy, ať nám předvádějí co dovedou a jejich "produkci" vnímejme jako takové dobové tanečky. P.S. Co Ty a dlouhé vlasy, Mareši? :-)

Kačka (Čt, 19. 8. 2004 - 19:08)

PS: My si děláme legraci právě protože do ouzkých máme daleko.(většinou člověk v oněch Ouzkých moc nevtipkuje - Už jsi někdy, Mareši, měl na sobě fakt ouzkou věc?Třeba v tanečních? Tam člověku moc do skoku paradoxně není!)Suchaři umírají o několik let dřív - podobně jako rodiče začínajících houslistů :)

Kačka (Čt, 19. 8. 2004 - 19:08)

Hele Leoši, pokud máš pocit, že neodpovídáme na slušně položené otázky (nerada bych mluvila za Charlieho), tak mi prosím připomeň některou slušně položenou otázku, na kterou jsem neodpověděla a ráda to napravím. Děkuji za spolupráci.To víš, dotazů je moc a člověk se přehlídne :)

Reklama

Přidat komentář