Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Honza (Pá, 9. 7. 2004 - 19:07)

Sliby nejsou vždycky chyby - konečně jsem z kámoše vypáčil adresu, ze které si nechal poslat tu videokazetu. Z jistého důvodu ji ale nechci zveřejňovat.....

Alexa (Pá, 9. 7. 2004 - 12:07)

No, poslední zpráva od Pedra je něco, co mě pobavilo na dlouhou dobu. Znáte příspěvky od zkopaného? Pedro, alias Mirko, nejsi zkopaný?

Wothan (Pá, 9. 7. 2004 - 12:07)

A je to tady. Nase tajna organizace neusla bedlivemu zraku Pedra (ech, pisicim pod jmenem Mirka). Jsme vsude. Jsme neviditelni, pokud nejste experty na tajne organizace. Nasim cilem jsou co nejkratsi chlupy na hlavach, v podpazi a v nosech vsech lidi na celem svete. Proc, to nemuzeme prozradit, ale ma to co do cineni s jadernymi ponorkami, plodnosti laboratornich mysek a zatmenim slunce, ktere nastane v r. 2014.Mame sve lidi ve vsech hlavnich kosmetickych firmach, schvalne vyrabime sampony, po kterych se trepi vlasy a proto je treba je strihat. Mame sve lidi ve vsech bulvarnich casopisech, kteri cenzuruji dlouhe chlupy pritomnych vyfocenych modelek a politiku. Mame sveho cloveka dokonce i na doktorce.cz, ktery infikuje pod ruznymi jmeny ruzna fora a siri zde slavu kratkych vlasu.I Tebe vidime. W-o-t-h-a-n

Zk (Pá, 9. 7. 2004 - 07:07)

" A jestli se o to budete stále pokoušet, tak vás pošlem ke dnu! Smiřte se už konečně s tím, že nikde nebudete zakládat žádná diskusní fóra, na kterých budete dělat z lidí pitomce, nebo "roztahovat sítě" nadlouhovlásky " - toto mluví samo za sebe. Buď je to diagnóza nebo asi opravdu nějaký výzkum jak budou lidé reagovat na totální kraviny. Mít takového magora za souseda tak abych se bál. Na Tebe ta schizofrenie sedí jak vyšitá, myslím si, že jsem konečně v obraze.

Pedro (Pá, 9. 7. 2004 - 07:07)

Nepište přispívateli "vera5" - je to léčka!

Pedro (Pá, 9. 7. 2004 - 07:07)

Mirko, podařil se Ti kapitální úlovek!Alexa, Artan, Dominika, Charlie, Woland, Wothan - nádherná jména, jakoby vystřižená z historického filmu, plného šlechetných rytířů, bojujících za svobodu... Jenže toto není film, ve kterém je všechno jako, toto je realita, a za těmito jmény se neskrývá nikdo, kdo by měl se šlechetností cokoliv společného!Schizofrenie, jak dokonalá diagnóza, pomocí které se tak jednoduchým způsobem dařilo mocným minulého režimu zpochybňovat argumentaci svých odpůrců a protivníků, a s jejím odůvodněním je uklidit do léčebných ústavů. Jenže dnes je doba jiná, protože z internetových stránek není slyšet pouze píseň pasáků, která udržovala víru v jejich jedinou pravdu.Když jsem se v 89. roce aktivně podílel na pádu jedné totality, tak jsem se tím v žádném případě nesnažil vybojovat svobodu pro jakékoliv jiné pasáky a manipulátory. Tenkrát jsem byl za to "odměněn" vyhazovem z práce. Vůbec mě to však neodradilo od boje proti všemožným mafiánským parazitům, kteří v lidech spatřují pouze ovce, které se dají ovládat, a na kterých se dá dobře vydělat!Historie je plna jedinců, kteří si o sobě mysleli, že jsou vyvolenými genii, mající právo na cokoliv. Jejich "vláda" však měla vždyomezenou dobu trvání, protože je přeci jen ještě Někdo nad nimi, který je vždy srazí na kolena!Možná, že jsme na opačném konci téže lodě. To ale vůbec neznamená, že máte právo na její absolutní ovládnutí! A jestli se o to budete stále pokoušet, tak vás pošlem ke dnu! Smiřte se už konečně s tím, že nikde nebudete zakládat žádná diskusní fóra, na kterých budete dělat z lidí pitomce, nebo "roztahovat sítě" nadlouhovlásky, ve kterých budete vidět příležitost se napakovat! Nikdy nevěřte na dokonalou utajenost, mohlo by se vám totiž jednou přihodit, že budete stát předevšemi úplně nazí!

kočička (Čt, 8. 7. 2004 - 19:07)

Čaky, Pedro a spol, myslíte to všechno doopravdy nebo si děláte jenom z nás blázny?

Čaky (Čt, 8. 7. 2004 - 19:07)

To by mě teda zajímalo, co tím ksakru chcete Vinko s jarkou říct! Mám to snad chápat, že jsme exoti proto, že chceme aby ženská vypadala jako ženská! A proto nejsme normální? Normální jsou snad homosexuální úchyláci jako Káča? Vy toho prostě nenecháte a pořád se do nás budete strefovat a urážet nás?! Jak dlouho si myslíte, že si necháme srát na hlavu!!!

jarka (St, 7. 7. 2004 - 19:07)

já mám taky hodně dlouhé vlasy, skoro pod zadek, a taky nemám zájem o podobný spolek mužů. Už jsem zaútočila na manžela, jestli se mnou není jen kvůli porostu na hlavě, smál se. Hurá, je normální.

Vinka (St, 7. 7. 2004 - 18:07)

Já mám vlasy do pasu, ale jímá mě hrůza, že bych se mohla líbit takovým exotům jako pedro a spol...nedivím se, že nemůžou sehnat holku :))

vera5 (St, 7. 7. 2004 - 12:07)

Ahojky všem,určitě se jim líbí,vím to z vlastní zkušenosti,také mám vlasy pod zadeček a vím,že když někam příjdu,tak všichni koukají..

Mirka (Ne, 4. 7. 2004 - 10:07)

Koukám, že se tady objevili další diskutéři se skvělýmiprotiargumenty..... Ženy se asi dávají ostříhat nakrátko, aby je takový chytráci mohli sbalit, že jo, Alexo? :-) Na netu jsem narazila na velice zajímavou věc. Objevila jsem diskuzní fórum týkající se historického šermu, na kterým jeden z diskutujících položil otázku, jestli dlouhé vlasy patří ke středověkému historickému šermu. Téměř v mžiku se tam objevil jakýsi Wothan, který je začalpřesvědčovat, že snaha o dlouhý vlasy za každou cenu je absurdní. Celá tahle diskuze mě velice připomínala tuhle naši. Že by i podobnost jména s našim ,,Wolandem" byla čistě náhodná?Pro zajímavost vyberu párnejzajímavějších vět, v každým případě stojí tohle fórum za přečtení celý:Adresa tohoto fóra je:http://www.pevnost.cz/diskuze/read.php?f=6&i=2241&t=2241....kdybys sledovala nejnovejší trendy v oblasti teorií "kdo je Wothan" vedela bys že pravdepodobne nejsem jeden clovek, ale celá dobre utajená organizace vystupující pod jménem "Wothan"....což ve skutecnosti není jméno, ale zkratka neceho co radeji není dobré znát :-)))..........nekdy jedna ruka predbíhá v té kadenci druhou, ale chytrý analitik se špetkou nezbytné paranoidní podezrívavosti by z toho snadno vyvodil že jde o nechtený úklep priznávající desivou realitu - W*o*t*h*a*n je organizace tajemnejší než Zednári :-))..........Wothane ty se vetreš všude:-)). Co má tvoje (vaše) organizace spolecného s dlouhými vlasy?

Martin (So, 3. 7. 2004 - 16:07)

Děkuju ti moc, budu ti vděčný. A pak že si lidi neumějí pomáhat... :-))

Dominika (So, 3. 7. 2004 - 10:07)

Pacil sa mi prispevok v Eve, na ktory som dnes rano natrafila: bol o tom, ako muzi a zeny klamu. U zeny, loz cislo jedna: tie topanky, co som si kupila boli zlacnene. U muzov, loz cislo jedna: pacia sa mi kratke vlasy :)))

Zk (Pá, 2. 7. 2004 - 20:07)

někteří pisatelé se projevují jako velmi kvalitní demagogové. Pokud nějaká žena není schopná ustát "údajný" tlak, či nucení ke krátkým vlasům, tak asi nemá v pořádku svou osobnost. Pokud někdo vyžaduje k nějaké profesi krátký sestřih, proč ne, může dělat něco jiného, je to otázka volby. Holt si někteří nechtějí připustit, že starost o dlouhé vlasy je dost náročné a ne každý chce tímto způsobem trávit svůj volný čas. Furt dokola kecy o spiknutí. Kdyby někteří z vás viděli moji ženu, tak o ní řeknete že je tlustá jak prase. No a co. Ona s tím nemá problém, já taky ne, práci má a že módní tvůrci preferují anorektičky? Nechává ji to chladnou, šije si sama a i při své váze je "šik"Takže možná by některým zde neškodilo si najít pořádnou píchačku a možná byste přišli na jiné myšlenky než furt někoho osočovat.

Dominika (Pá, 2. 7. 2004 - 19:07)

To je len dokaz toho, ze dlhe vlasy su pre muzov rajcovne. Ale pevne verim, ze chlapci, ziaden z vas by sa nerozisiel s dievcatom len preto, ze je kratkovlasa. Vam sa proste len pacia dlhe vlasy viac:))

Artan (Pá, 2. 7. 2004 - 14:07)

MK: máš pravdu, missky a třeba kočky z Playboye a podobných časopisů pro chlapy mívají ve většině případů vlasy dlouhý...

Artan (Pá, 2. 7. 2004 - 14:07)

Šmoula: šmarjá, nic o tom, že holky s BMI 20-25 jsou baculky, sem nepsal a nemyslím si to...ad sáhodlouhá odpověď na tvůj podnětný příspěvek - pochybuju, že se s tím někdo bude namáhat :)

šmoula_HK (Pá, 2. 7. 2004 - 11:07)

Artane ty seš teda magor, holky s bmi 20-25 sou podle tebe baculky?? kvůli tobje a jinajm debilům maj holky anorexii!Pedro ty seš eště větší kokot takový píčoviny sem už dlouho nečet, svolal sem k tomu nedávno moje kolegy a všichni se řezaly smíchy. Nedivim se že nemáš partnerku takovýho čuráka by žádná nechtěla. To jak vobarvili v mladý frontě vlsy Avril na tmavo aby nebyla vidět dýlka to je perla všech perelprosím o další sáhodlouhej příspěvek, hehe, tentokrát věnovanej mědo tohooo!!!

MK (Pá, 2. 7. 2004 - 10:07)

Možná by Pedrovi stačil nějakej pěknej Indián :-)))Pedro, co to plácáš o módních trendech? Viděl jsi někdy aspoň jednu soutěž Miss, naši nebo světovou? Tam jsou přece všechno dlouhovlásky a pokud se náhodou najde nějaká krátkovlasá černá ovce, je dopředu jasné, že nemá šanci zvítězit. A hlasatelky že mají krátké vlasy? To asi žijeme každý jinde, schválně, udělej si statistiku. Je pravda, že krásné dlouhé vlasy jsou ozdobou ženy, ale ne každé (sportovním typům nesluší) a taky ne každá má takovou kvalitu vlasů, aby si mohla dovolit mít je po pás. Tak si už najdi nějakou dlouhovlásku (pěkná a chytrá předpokládám být až tak nemusí) a spíš než na tomto fóru se odbavuj s ní :-).

Reklama

Přidat komentář