Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Vik (Po, 16. 8. 2004 - 13:08)

Pro Kačka:Tak to tě tedy obdivuji. No a jak dlouho ses vlastně na tu změnu připravovala? To jsi udělala spontánně nebo ses rozhodovala měsíce? No a jaký jsi pak z toho měla hned pocit, nechybělo ti něco? :) A ty své vlasy jsi dala příteli, nebo co se s nimi stalo? Co kdybys je věnovala Pedrovi, když má tak rád dlouhé vlasy?? :))

Honza (So, 14. 8. 2004 - 17:08)

Ve slově ,,ženy" jsem se překlepl. To jen na vysvětlenou, než si ze mě bude někdo dělat legraci.

Honza (So, 14. 8. 2004 - 16:08)

Kdysi se zde někdo podivoval nad videokazetou, o které jsem se zmiňovala naznačoval, že je to snad můj výmysl, když odmítám zveřejnit, kde byla zakoupena. Proč jsem to teda nechtěl zveřejnit? Protože jsou na téže stránce nabízena i videa, na kterých jsou žešny stříhány a vyholovány a takové stránce nechci dělat reklamu......

kočička (Pá, 13. 8. 2004 - 18:08)

A já taky

Stano (Pá, 13. 8. 2004 - 18:08)

Termín ,,bezpohlavní bytost" se mi velmi líbí, protože je docela výstižný.Žena může mít sebekrásnější postavu, ale když bude mít krátké a navíc ještě nepřirozeně obarvené vlasy, tak je to opravdu něco mezi chlapem a ženskou. Teda alespoň já to takvnímám.

Pedro (Pá, 13. 8. 2004 - 07:08)

Jaké mám vlasy? Pevné! :-)) Pokud jde o mou vizáž - moje žena je prý spokojená a nechce, abych ji měnil. Proto vypadám stále stejně - nebarvím se, nedávám si dělat žádné módní číra, či jiné účesy. Pouze zub času na mně hlodá...

mys (Čt, 12. 8. 2004 - 13:08)

Pedro, a jake vlasy mas ty?

Pedro (Čt, 12. 8. 2004 - 07:08)

Charlie: Takto nějak si nejen já připadám pořád! Když občas listuji časopisy pro dívky, tak se tam dočítám o sexy nepřirozených barvách vlasů, nebo vyholených zátylcích a přitom je to pro mnoho z nás tak neuvěřitelně odporné! V jiných časopisech na mě zase jakési anorektičky vyšpulují zadky a já u toho vidím nápis: "Ach ty božské zadečky". Neustále se všude dočítám, nebo slyším, co všechno se mužům na ženách líbí a nejen mě to většinou vůbec nic neříká! Nevíš prosím, jak to mám udělat, aby někdy mysleli na takové, jako jsem já? Aby někde také říkali a psali, jak jsou dlouhé vlasy přirozené barvy na ženách sexy? Aby nehodnotili ženskou krásu podle takovýchto paranoidních kriterií?Až se tak budou chovat oni, tak se pak budu chovat já. Ano?!

Fedor (Čt, 12. 8. 2004 - 02:08)

.....a taky kdo je hodnotitelem.

mys (St, 11. 8. 2004 - 19:08)

Jak na kom..

Michal (St, 11. 8. 2004 - 18:08)

Janno: Nikde není psáno, že když má žena dlouhý vlasy, musí je mít stále rozpuštěný. A právě v takovýmhle horku. Vždyť takový účesy, jako různé copy, ohony, nebo drdoly jsou takkrásný!Mně se třeba nejvíc líbí, když má holka vpředu dva pletený copy, nebo ohony. A když je má dlouhý do pasu? Ojojoj! To na ní můžu voči nechat, protože to je náááádhera!!

Charlie (St, 11. 8. 2004 - 10:08)

:-) Fedore, jestli tě to uklidní, tak nejsem. Ostatně ať si o tom myslí, kdo chce, co chce, jen já o tom vím svoje a nemám potřebu někoho o něčem přesvědčovat.

Fedor (St, 11. 8. 2004 - 02:08)

Jestli to Charlie není tím, že seš mužem pouze po tělesný stánce, nebo prostě na chlapečky. Takovým prej ženská krása dovopravdy nic neříká.....

t612 (Út, 10. 8. 2004 - 20:08)

Take ja jsem zastancem delsich vlasu. Maloktere zene slusi kratke vlasy!! Vetsinou se ostrihanim pretvori v bezpohlavni bytosti, ktere vetsinu muzu vubec nepritahuji! Dalsi vec je barveni, i kdyz to neni primo tematem fora - jsem naprosto alergicky na chemickou blond barvu a myslim, ze nejsem sam.

Charlie (Út, 10. 8. 2004 - 11:08)

Ještě dodatek: Až se, Pedro, budeš příště ohánět argumenty typu, co MY MUŽI potřebujeme, vynech mne prosím ze svého výčtu, neboť asi nesplňuji tvá poněkud paranoidní kritéria. Díky.

Charlie (Út, 10. 8. 2004 - 11:08)

Tak já se tedy hlásím. :-) U mě se má celá věc tak, že se mi na ženách líbí (zřejmě) něco úplně jiného než zrovna dlouhé vlasy. Jak jinak si vysvětlit, že znám (či alespoň na ulicích potkávám) spoooustu krásných krátkovlásek, které bych si ani na vteřinu nespletl s mužem. Když vidím ženu s opravdu hodně dlouhými vlasy, možná se za ní i ohlédnu, ale spíš jen z důvodu spatření něčeho ne úplně obvyklého, každopádně se mi ale netají dech, nezrychluje tep a nemám potřebu jí (jen pro její dlouhé vlasy) snášet modré z nebe či klečet u nohou, když se - čistě hypoteticky - může klidně jednat o člověka, o kterého bych si ani neopřel kolo. Na rozumové úrovni jsou mi pak vlasy a krása obecně u žen ještě mnohem lhostejnější.

Pedro (Út, 10. 8. 2004 - 08:08)

Tak prosím, pánové! Kdo z vás se hlásí jako první, který se pokusí tomuto citlivému a po diskusiprahnoucímu tvorečkovi vysvětlit, jak my - muži potřebujeme, aby žena vypadala jako žena. A to jenom proto, abychom jí mohli jako ženu milovat...Ona to totiž nechápe, protože se ještě nenašel nikdo, kdo by jí to vysvětlil! Jelikož přítel Karob v současné době tráví svoji zaslouženou dovolenou, tak bych navrhoval třeba p. Desperada. Ale prosím ve vší slušnosti, neb Kačica je křehké a citlivé děvče, které vyžaduje slušné zacházení!!! ;-) Všechny militantní agresory prosím, aby se zdrželi komentářů... Já dnes požádám o prodloužení dovolené své, protože si nejsem jist, zda bych to vydržel...

Kačka (Po, 9. 8. 2004 - 21:08)

Karobe: Máš mé sympatie. (což je možná to jediné na čem se s Prdruškem schodneme :)Pedro: Dojemný a zajímavý příspěvek. Z mého pohledu bohužel musím trvat na tom, že jsi paranoik.Jakýkoli trend či styl je vždycky provázen nihilistickým protiproudem.Stříhání na krátko je tedy nutně provázeno protesty vlasomilů. Svět ve kterém by bylo zakázáno stříhat vlasy by byl tedy protkán mafiánskou sítí volnomyšlenkářů toužících po ježcích a mikádech.Zajímá mě ale myšlenka, proč by neměla žena rozhodovat o tom, zda se (jsouc dejme tomu pět šest let) vdaná) nechat ostříhat či nikoli.Brát jako zradu to, že si třeba matka od dvou dětí s hřívou orvanou po dvou těhotenstvích a několika letech v domácnosti, vyrazí na nákupy a nechá si někde udělat pěknej účes po ramena - to mi fakt připaá úchylný.Když budu mít doma fetišistu posedlýho mejma vlasama (naštěstí o sobě mám mnohem vyšší mínění než abych mohla zůstat s chlapem posedlým jedinou mou částí) - tak se nedám ostříhat, protože mi bude jasný, že se na mě vykašle.Ovšem od partnerství očekávám hlubokej vztah založenej na vzájemný přitažlivosti, ale taky na mnohem víc věcech, který s délkou vlasů souvisej asi jako ryba s jízdním kolem.Stejně jako bych si nenechala od nikoho zakazovat co budu číst, kde se budu vzdělávat, co budu nosit na sobě a jestli budu nosit třeba brejle, tak bych si nenechala kecat ani do toho, co mám na hlavě.Naštěstí je spousta lidí, pro který jestěžejním principem vztahu demokracie založená na vzájemný dohodě a toleranci a když se bude chtít jejich žena ostříhat a jim to bude proti srsti, měli by si vzpomenout na svoje prdění v noci, na to, jak jim roste pivásek, že mají strniště na tváři už deset let a všechno, co ona jim léta a léta toleruje, přestože by si to sama představovala jinak.Lidi se mají mít radi jako celek a každej ať je sám majitelem svýho těla a zvažuje sám svá rozhodnutí.Dokud nebudu žít s fetišistou, budu zatraceně dbát o to, abych se svému partnerovi a především sama sobě líbila co nejvíce jako celek - a přestože razantní změny (stříhání, tetování, piercing) je asi na místě spolu probrat, nikdy bych nikomu nedovolila vyhrožovat mi rozchodem a nadávat mi do homosexuálních maniaků, kdybych se pro nějakou takovou změnu rozhodla.Ovšem, když je muž vysazen na dlouhé vlasy takovým způsobem, že nemůže milovat ženu s krátkými, nemůže se pak dotyčná divit, že jí po ostříhání opustí.O ženský, která si s podobným člověkem založí vztah bych si myslela, že nemá kouska sebelásky.

Kačka (Po, 9. 8. 2004 - 20:08)

Zdar po dlouhé době :)Viku: Důvodů mého ostříhání bylo hned několik.1) Dlouhý vlasy jsem měla celá léta a přestalo mě to bavit2) Příliš náročná úprava a nepratičnost při sportu mě zabírala moc času a mlácení těžkého copu do zad při běhání taky neni zrovna orgáč :)3) Přechod na jinou školu, změna životního tempa. méně času a stabilní přítel, kterýmu se budu líbit ve všem, co mi bude slušet - a krátký vlasy mi slušej víc!4) Přidaly se nějaký zdravotní komplikace spojený s migrénama a tomu hustý vlasy do půl zadku taky moc neprospějou.

Karob (Po, 9. 8. 2004 - 11:08)

Pedro: Tvoje odpoved me svym souhrnym, vsevysvetlujicim obsahem opravdu moc potesila. Jsem vsak na dovolene a mam jen Palm, na kterem se nepise dobre. Urcite se ozvu pozdeji.

Reklama

Přidat komentář